xristos350
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 298
- Πόντοι
- 1.510
Και γω πηρα τηλ,την Sofia Ru και μολις της ειπα οτι ειμαι 30 μου ειπε πως δεν παει με μικροτερους! > > >
Και γω πηρα τηλ,την Sofia Ru και μολις της ειπα οτι ειμαι 30 μου ειπε πως δεν παει με μικροτερους! > > >
και αν δεν πιασει ουτε αυτο, να δοκιμασει σηματα καπνου
και αν δεν πιασει ουτε αυτο, να δοκιμασει σηματα καπνου
Ωραία τα έγραψες. Εχω στείλει mail και δεν απάντησες. Μπορείς το τηλ με pm???γεια σας και από εμένα...
είμαι και εγώ fun των milfs... βέβαια χτυπάω που και που κανένα μικρό ρωσιδοβουλγαρορουμανάκι...για αλλαγή... αλλά όταν η ποιότητα συγκρούεται με την ηλικία... κατά την γνώμη μου κερδίζει η ποιότητα... οπότε milf και πάλι milf...
Θα σας πω μια εμπειρία που είχα πρόσφατα με αυτήν την κυρία ( ). Εγώ πραγματικά πέρασα πάρα πολύ καλά και ελπίζω να σας βοηθήσω.
Βραδάκι, κατά τις 22.00 σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας, χτυπάει η πόρτα του δωματίου και μπαίνει η εν λόγο κυρία, περιποιημένη και χαμογελαστή.
Το δωράκι της κάτι παραπάνω από λογικό... 100 ευρώ 2 ώρες... και μετά 25 ευρώ κάθε μισή ώρα... εμείς κάτσαμε 3 ώρες με 150 ευρώ...
Μεγάλη άνθρωποι είμαστε... η απόφαση δική σας... Εγώ απλά είπα την προσωπική μου εμπειρία...
αστο μεγαλε....δεν το σωζεις με τιποτα
ξέρει κανένας φίλος για αυτή καμιά πληροφορία?
εχει μασατζηδικο στην καλιθεα, μακρια ξεπεετα μεγαλη
ναι την πάτησα... δε με πάει το επάγγελμα... θα τα πάρω τα εκατομμύρια μου και θα φύγω...
Καλυτερα παρε τα φραγκα σου και φυγε....εδω το 70% εχουν συμφεροντα(πουτανες,νταβαντζηδες,υπαλληλοι η ιδιοκτητες αναλογων μαγαζιων) το 20% ειναι αγαμητοι αργοσχολοι και κομπλεξικοι και οι υπολοιποι εχοντας φαει την "ενεση" εχουν πιαστει ΜΑΛΑΚΕΣ......ναι την πάτησα... δε με πάει το επάγγελμα... θα τα πάρω τα εκατομμύρια μου και θα φύγω...
ξέρει κανένας φίλος για αυτή καμιά πληροφορία? ]
εσυ εισαι του "χωρου" .......εμας ρωτας?