marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ooooo μα γιατι δεν απαντα κανεις
σιγα μην στελνω και φωτος!Απαντώ εγω! Να ΜΑΣ ρίξεις. Με την προϋπόθεση ότι θα μού στείλεις με pm 2 φωτό σου: η πρώτη με close-up στο πρόσωπό σου και μια δεύτερη ολόσωμη με "ελαφρύ ντύσιμο". Αν ικανοποιείς τα κριτήρια μου θα σε ειδοποιήσω για τα περαιτέρω.
σιγα μην στελνω και φωτος!
δε λεει ειμαι κυρια πια
Απαντώ εγω! Να ΜΑΣ ρίξεις. Με την προϋπόθεση ότι θα μού στείλεις με pm 2 φωτό σου: η πρώτη με close-up στο πρόσωπό σου και μια δεύτερη ολόσωμη με "ελαφρύ ντύσιμο". Αν ικανοποιείς τα κριτήρια μου θα σε ειδοποιήσω για τα περαιτέρω.
ωωω ευχαριστω για τα καλα σου λογια!πού και πότε???εγώ εξάλλου σε ξέρω...δεν θέλω φώτο...
είναι δυνατό κομμάτι...
πες τους οτι κανεις πλακα σε παρακαλωπού και πότε???εγώ εξάλλου σε ξέρω...δεν θέλω φώτο...
είναι δυνατό κομμάτι...
εχω το παλιο της κινητο...Mετα πηγε Αιγινης στην Κυψελη στη συνεχεια απεναντι απο το Εφετειο με τρια μιλφ 200 ετων αθροισμα και μετα με πηρε τηλ. απο Ιουλιανου το οποιο και δεν επισκεφθηκα ποτε.
Εκτοτε αγνοειται η τυχη της..
Υ.Γ Τι σου αρεσε τοσο ωστε να την ψαχνεις?
πρεπει να δουλευει σε μασατζιδικο στα πατησια,μου ειπε ενας φιλος που πηρε τηλ εκει οτι η φωνη της εμοιζε παρα πολυ με της μαριας που ειχαμε παρει στο κ48ρε μαγκες η μαρια απο τις φοιτητριες...ξερει κανεις τιποτα;;
σε ποιο;;μας δουλευειςπρεπει να δουλευει σε μασατζιδικο στα πατησια,μου ειπε ενας φιλος που πηρε τηλ εκει οτι η φωνη της εμοιζε παρα πολυ με της μαριας που ειχαμε παρει στο κ48
επειδη μου ηρθαν καμποσα πμ,δηλωνω οτι ΔΕΝ εχω σχεση και ουτε καν μασσαζ η οτιδηποτε τετοιο!σας ευχαριστω.
βαζω εδω μια ευρεση γιατι δεν ξερω που αλλου νατη βαλω καποτε στο αλτερ το καναλι ειχε βγαλη κατι μαλακες και τρωγοντουσαν για ενα πορνιδιο την αργυρω.
πριν δυο χρονια την κυρια αυτη την συναντησα σε ταβερνα στον κορυδαλο να κανει με μια αλλη οριενταλ χωρο πεμπτη ηταν ηρθε στο τραπεζι χορεψε της ειπα πριβε πας και μου ειπε ναι ξαναρθε μετα της ειπα ποσο μου ειπε 150 τηςλεω μονο για χωρο οχι μου λεει και χαμογελασε πονηρα .
να μη κουραζω ηταν φουλ μπριζολα την επαιρνα καιρο ηταν και στο σισα στο φαληρο τηνεχασα μαθαινω απο φιλο οτι δουλευει και σε μασατζιδηκο την εχει δει κανεις αν την θυματε πουθενα.
το ξεκωλο που λεει ψαχνουμεΟταν λες ήταν στο "σίσα στο φαληρο" τι εννοείς; Τι είναι το "σίσα";