Νέα

Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 651K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ooooo μα γιατι δεν απαντα κανεις

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16

Απαντώ εγω! Να ΜΑΣ ρίξεις. Με την προϋπόθεση ότι θα μού στείλεις με pm 2 φωτό σου: η πρώτη με close-up στο πρόσωπό σου και μια δεύτερη ολόσωμη με "ελαφρύ ντύσιμο". Αν ικανοποιείς τα κριτήρια μου θα σε ειδοποιήσω για τα περαιτέρω.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Απαντώ εγω! Να ΜΑΣ ρίξεις. Με την προϋπόθεση ότι θα μού στείλεις με pm 2 φωτό σου: η πρώτη με close-up στο πρόσωπό σου και μια δεύτερη ολόσωμη με "ελαφρύ ντύσιμο". Αν ικανοποιείς τα κριτήρια μου θα σε ειδοποιήσω για τα περαιτέρω.
σιγα μην στελνω και φωτος!
δε λεει ειμαι κυρια πια

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

πού και πότε???εγώ εξάλλου σε ξέρω...δεν θέλω φώτο...

είναι δυνατό κομμάτι...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
αν εχει βυζαρες μονο.....ειμαστε απαιτητικοι....

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
δηλ πρεπει να εχει ελαφρα περιβολη?

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
επειδη μου ηρθαν καμποσα πμ,δηλωνω οτι ΔΕΝ εχω σχεση και ουτε καν μασσαζ η οτιδηποτε τετοιο!σας ευχαριστω.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Mετα πηγε Αιγινης στην Κυψελη στη συνεχεια απεναντι απο το Εφετειο με τρια μιλφ 200 ετων αθροισμα και μετα με πηρε τηλ. απο Ιουλιανου το οποιο και δεν επισκεφθηκα ποτε.
Εκτοτε αγνοειται η τυχη της..
Υ.Γ Τι σου αρεσε τοσο ωστε να την ψαχνεις?
εχω το παλιο της κινητο...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε μαγκες η μαρια απο τις φοιτητριες...ξερει κανεις τιποτα;;

didiscote

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
ρε μαγκες η μαρια απο τις φοιτητριες...ξερει κανεις τιποτα;;
πρεπει να δουλευει σε μασατζιδικο στα πατησια,μου ειπε ενας φιλος που πηρε τηλ εκει οτι η φωνη της εμοιζε παρα πολυ με της μαριας που ειχαμε παρει στο κ48

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
πρεπει να δουλευει σε μασατζιδικο στα πατησια,μου ειπε ενας φιλος που πηρε τηλ εκει οτι η φωνη της εμοιζε παρα πολυ με της μαριας που ειχαμε παρει στο κ48
σε ποιο;;μας δουλευεις

oreoteros

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστες καλημερα. Τη Σάντρα και τη Σύλβια από Γαλατσίου 2-4? Αν ξέρει κάποιος πμ. Η μία ήταν κάπως μαυρούλα και η Σύλβια είχε έρθει για 10 μέρες τα Χριστούγεννα. ευχαριστώ

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
βαζω εδω μια ευρεση γιατι δεν ξερω που αλλου νατη βαλω καποτε στο αλτερ το καναλι ειχε βγαλη κατι μαλακες και τρωγοντουσαν για ενα πορνιδιο την αργυρω.
πριν δυο χρονια την κυρια αυτη την συναντησα σε ταβερνα στον κορυδαλο να κανει με μια αλλη οριενταλ χωρο πεμπτη ηταν ηρθε στο τραπεζι χορεψε της ειπα πριβε πας και μου ειπε ναι ξαναρθε μετα της ειπα ποσο μου ειπε 150 τηςλεω μονο για χωρο οχι μου λεει και χαμογελασε πονηρα .
να μη κουραζω ηταν φουλ μπριζολα την επαιρνα καιρο ηταν και στο σισα στο φαληρο τηνεχασα μαθαινω απο φιλο οτι δουλευει και σε μασατζιδηκο την εχει δει κανεις αν την θυματε πουθενα.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
επειδη μου ηρθαν καμποσα πμ,δηλωνω οτι ΔΕΝ εχω σχεση και ουτε καν μασσαζ η οτιδηποτε τετοιο!σας ευχαριστω.

...Ακόμη και νασουν, ΔΕΝ....ΜΟΝΟ Ανατολικοευρωπαίες παίζουν...Εδώ ΔΕΝ κάνετε για πουτάνες, για μασατζούδες θα κάνατε?

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
βαζω εδω μια ευρεση γιατι δεν ξερω που αλλου νατη βαλω καποτε στο αλτερ το καναλι ειχε βγαλη κατι μαλακες και τρωγοντουσαν για ενα πορνιδιο την αργυρω.
πριν δυο χρονια την κυρια αυτη την συναντησα σε ταβερνα στον κορυδαλο να κανει με μια αλλη οριενταλ χωρο πεμπτη ηταν ηρθε στο τραπεζι χορεψε της ειπα πριβε πας και μου ειπε ναι ξαναρθε μετα της ειπα ποσο μου ειπε 150 τηςλεω μονο για χωρο οχι μου λεει και χαμογελασε πονηρα .
να μη κουραζω ηταν φουλ μπριζολα την επαιρνα καιρο ηταν και στο σισα στο φαληρο τηνεχασα μαθαινω απο φιλο οτι δουλευει και σε μασατζιδηκο την εχει δει κανεις αν την θυματε πουθενα.

Οταν λες ήταν στο "σίσα στο φαληρο" τι εννοείς; Τι είναι το "σίσα";

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
πισω απο το  ςεφ λειτουργη το καλοκαιρι ποταδικο με το ονομα σισα και εχει προγραμα οριενταλ και ροκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom