Νέα

Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 650K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Τη θυμάμαι την εκπομπή που λέτε, της "μοναδικής" Σίας Λιαροπούλου: εκεί είχε εμφανιστεί η Αργυρώ. Δεν έχει τύχει όμως να τη δω ποτέ (την Αργυρώ, εννοώ) σε κάποιο μασατζίδικο.

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Τη θυμάμαι την εκπομπή που λέτε, της "μοναδικής" Σίας Λιαροπούλου: εκεί είχε εμφανιστεί η Αργυρώ. Δεν έχει τύχει όμως να τη δω ποτέ (την Αργυρώ, εννοώ) σε κάποιο μασατζίδικο.

Αυτή η Αργυρώ ήταν το πρώτο τσουλί της Ικαρίας, οι ντόπιοι της είχαν κρεμάσει τα κουδούνια ότι ήταν και λέσβω. Ένας κολλητός μου που ήταν φαντάρος εκεί μου έχει διάφορες ιστορίες  :fuck2:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
βαζω εδω μια ευρεση γιατι δεν ξερω που αλλου νατη βαλω καποτε στο αλτερ το καναλι ειχε βγαλη κατι μαλακες και τρωγοντουσαν για ενα πορνιδιο την αργυρω.
πριν δυο χρονια την κυρια αυτη την συναντησα σε ταβερνα στον κορυδαλο να κανει με μια αλλη οριενταλ χωρο πεμπτη ηταν ηρθε στο τραπεζι χορεψε της ειπα πριβε πας και μου ειπε ναι ξαναρθε μετα της ειπα ποσο μου ειπε 150 τηςλεω μονο για χωρο οχι μου λεει και χαμογελασε πονηρα .
να μη κουραζω ηταν φουλ μπριζολα την επαιρνα καιρο ηταν και στο σισα στο φαληρο τηνεχασα μαθαινω απο φιλο οτι δουλευει και σε μασατζιδηκο την εχει δει κανεις αν την θυματε πουθενα.

ντάξ δε παίζεσαι....άμα την πετύχω θα σου πώ...αλλά μάλλον θα την πετύχεις εσύ πρώτα.... :2funny:

celtic1888

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά γνωρίζει κανείς κάτι για τη Μαρία από φοιτήτριες στανταρ ή όχι...Μια εποχή δούλευε Καραϊσκου 88 δεν ξέρω όμως τώρα γιατί έχω να πάω καιρό...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Τελικά γνωρίζει κανείς κάτι για τη Μαρία από φοιτήτριες στανταρ ή όχι...Μια εποχή δούλευε Καραϊσκου 88 δεν ξέρω όμως τώρα γιατί έχω να πάω καιρό...
και γω τη ψαχνω τιποτα ετσι γινεται γυριζουν 1 ταινια,δουλευουν εκει και μετα τερμα...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
αν θυμαται κανεις μια λιλλυ απο σκαβατζου ας αναφερει...

Vi

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλημερα μηπως ξερει κανεις που εχει παει η μαρινα (ξανθια ωραιο σωμα γυρω στα 20) που δουλευε στο Ποσειδώνος 67 στη γλυφαδα?????? :-* :-* :-* :-*

fatsas30

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια η μονικα η ρουμανα που ηταν στο ζανοσπιτο,ξερεται που ειναι????????????????????????????????

Butlover

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
90
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς που έχει πάρει μεταγραφή η Γωγώ από Μεσογείων 208 (Ξανθό milf);

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Συναγωνιστες Καλημερα
Ψαχνω την Μαργαριτα 40χρονη τωρα που πριν 5 χρονια δουλευε μονη , στο σπιτι της πισω απο το Πανεπιστημιο του Πειραια.
Αδυνατη γυρω στο 1,75 με σφικτο σωμα , εκανε πολυ καλο μασαζ και φραπε με καλαμακι οταν σε εμπιστευοταν μετα απο 2-3 επισκεψεις.Κυκλοφορουσε συνηθως με ποδηλατο η με ενα παληο μινι κουπερ.Την εποχη εκεινη θα εφευγε απο Πειραια να παει στην Κυψελη να μεινει ..εκτοτε εχασα τα ιχνη της . Αν ξερει κατι για αυτην καποιος συναγωνιστης θα του ειμαι υποχρεος

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Συναγωνιστες Καλημερα
Ψαχνω την Μαργαριτα 40χρονη τωρα που πριν 5 χρονια δουλευε μονη , στο σπιτι της πισω απο το Πανεπιστημιο του Πειραια.
Αδυνατη γυρω στο 1,75 με σφικτο σωμα , εκανε πολυ καλο μασαζ και φραπε με καλαμακι οταν σε εμπιστευοταν μετα απο 2-3 επισκεψεις.Κυκλοφορουσε συνηθως με ποδηλατο η με ενα παληο μινι κουπερ.Την εποχη εκεινη θα εφευγε απο Πειραια να παει στην Κυψελη να μεινει ..εκτοτε εχασα τα ιχνη της . Αν ξερει κατι για αυτην καποιος συναγωνιστης θα του ειμαι υποχρεος

Φίλε astari, όλο στον Πειραιά ... κυκλοφορείς. Ανέβα και λίγο Αθήνα!
Ακόμα περιμένω πμ .....!!!!! :(

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Ειμαι καθηλωμενος στον Πειραια , δουλεια και σπιτι κοντα και καθολου ελευθερες ωρες.

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.472
Πόντοι
12.930
Καλησπερα παιδες

Στην Ομηρου υπηρχε ενα ψανθο πολυ λεπτο, κοντο , ψιλομιλφ, η Γωγω, Ελληνιδα

Εφαγε ξου απο εκει, ξερει κανεις που εχει παει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom