Νέα

Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 651K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
Νοιωθω τελειως μαλακας!
Ισως να ξεγελαστηκα επειδη εκανε το τελειοτερο μασαζ στα 20 χρονια πουχω στους αγωνιστικους χωρους!!!
Κι εμενα στην αρχη μου το επαιζε δυσκολη μονο μασαζ κλπ,και μια φορα μου προτεινε να παμε για κανενα ποτο μετα την δουλεια της ,και εκει μου ειπε οτι παει κει με πελατες αλλα μονο αν γουσταρει καποιον,εγω της προτεινα να παμε σαββατοκυριακο στο εξοχικο μου αλλα αν θελει να ερθει και η Χαρα και ετσι ξεκινησε το παρτυ με τις 2 μαζι Της επαιρνα καιρο μαζι αλλα μετα συνεχισα μονο με την Χαρα γιατι η Ιωαννα ειχε καποια σαβαρα προβληματα υγειας Τωρα δεν ξερω ουτε η Ιωαννα ουτε η Χαρα που βρισκονται εχω βολευτη με αλλες

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Κι εμενα στην αρχη μου το επαιζε δυσκολη μονο μασαζ κλπ,και μια φορα μου προτεινε να παμε για κανενα ποτο μετα την δουλεια της ,και εκει μου ειπε οτι παει κει με πελατες αλλα μονο αν γουσταρει καποιον,εγω της προτεινα να παμε σαββατοκυριακο στο εξοχικο μου αλλα αν θελει να ερθει και η Χαρα και ετσι ξεκινησε το παρτυ με τις 2 μαζι Της επαιρνα καιρο μαζι αλλα μετα συνεχισα μονο με την Χαρα γιατι η Ιωαννα ειχε καποια σαβαρα προβληματα υγειας Τωρα δεν ξερω ουτε η Ιωαννα ουτε η Χαρα που βρισκονται εχω βολευτη με αλλες
Θα με τρελανετε κωλοπαιδα :tired:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
φιλε δωσε αν μπορεις λιγο περιγραφη Ιωάννας (ηλικια, μαλλιά, σωματοτυπος, κτλ)

ζερο ηταν καστανη και στο μαλλι αναστημα κανονικο γυρω στα 55 με 58 κιλα παχος προσωπο συμπαθητικο και καλο σωμα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.165
Πόντοι
42.697
φιλε δωσε αν μπορεις λιγο περιγραφη Ιωάννας (ηλικια, μαλλιά, σωματοτυπος, κτλ)

ζερο ηταν καστανη και στο μαλλι αναστημα κανονικο γυρω στα 55 με 58 κιλα παχος προσωπο συμπαθητικο και καλο σωμα.

ηλικία?

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
οταν ανοιξε στη συγκρου 79 τα κοριτσια ειχαν ερθη ολα απο το μαρουση απο τη θησεως ηταν πεντε ρωσιδες μια απο αυτες η πιο μικρη με μαλλι μαυρο κατσαρωμενο και στο δωματιο μεσα φορουσε παντα ενα ντεκλιζε διαφανες την ελεγαν ελενη η ελενα δεν θυμαμε ακριβως παντως εκανε και καλο μασαζ και εκανε απο τα καλυτερα τσιμπουκια στο χωρο .

τη θυματε κανεις και αν ναι που βρισκεται αν ξερουμε.

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
πηγα σημερα Ιμβρου και μου ηπαν οτι η Κορινα σταματησε πριν 1 εβδομαδα.Αν ξερει κανεις τιποτα ασ ενημερωσει.

nios67

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Ξέρει κανεις τίποτα για την Βίκυ απο Θησέως στο Μαρουσι?
1.67 κοντο ξανθο μαλι κανονικό σώμα milf.

tigani

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αδερφια μου , η γιουλη μαζι με την μαρινα (γιουλη ανατολικο μπλοκ , μαρινα ρωσιδα) πηγαιναν πακετο η και μια μια . εχουν χαθει που βρισκονται παρακαλω?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
θυμαται κανεις μια ολγα απο φιλοτιου 12;;στη κυψελη στο πολυγωνο

Vi

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλημερα μηπως ξερει κανεις που εχει παει η μαρινα (ξανθια ωραιο σωμα γυρω στα 20) που δουλευε στο Ποσειδώνος 67 στη γλυφαδα :'( :'( :'( :'(

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
λεω να το ριξω στα μασσαζ τωρα! :cool2: :cool2: :cool2:

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
ναι αν δε κανω λαθος
Mετα πηγε Αιγινης στην Κυψελη στη συνεχεια απεναντι απο το Εφετειο με τρια μιλφ 200 ετων αθροισμα και μετα με πηρε τηλ. απο Ιουλιανου το οποιο και δεν επισκεφθηκα ποτε.
Εκτοτε αγνοειται η τυχη της..
Υ.Γ Τι σου αρεσε τοσο ωστε να την ψαχνεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom