You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 650K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
θυμαται κανεις τη μαρια απο θησεως 79 καλλιθεα;;;μια ξανθια με ενα τατουαζ τριανταφυλλο στο μπουτι ζερο αν ξερεις κατι...
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
εθνικοτητα?θυμαται κανεις τη μαρια απο θησεως 79 καλλιθεα;;;μια ξανθια με ενα τατουαζ τριανταφυλλο στο μπουτι ζερο αν ξερεις κατι...
ελληνιδαεθνικοτητα?
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
τι ξανθια λες τη νησιωτισσα?ελληνιδα
νομιζω απο Σαμο...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
NOZERO θυμασαι;;;
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Aννα --- η κοντή , Ουκρανή νομίζω, ξανθοκάστανη με τις φοβερές καμπύλες και τις βυζάρες απο Σοκο- Σπα
Εκανε και καποιες φορες εξτρα και στην αλυσίδα Ζησιμοπουλου , Αγ. ιωάννου κλπ πριν 2, 5 χρονια-
επίσης ακουστηκε οτι εκανε και συναντήσεις εκτός > Εμεινε έγκυος νομιζω τότε -- Εκτοτε δεν ηκούσθη κατι για αυτην νομιζω
Εκανε και καποιες φορες εξτρα και στην αλυσίδα Ζησιμοπουλου , Αγ. ιωάννου κλπ πριν 2, 5 χρονια-
επίσης ακουστηκε οτι εκανε και συναντήσεις εκτός > Εμεινε έγκυος νομιζω τότε -- Εκτοτε δεν ηκούσθη κατι για αυτην νομιζω
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Aννα --- η κοντή , Ουκρανή νομίζω, ξανθοκάστανη με τις φοβερές καμπύλες και τις βυζάρες απο Σοκο- Σπα
Αυτή που δούλεψε για ένα φεγγάρι και στην ανδρονίκου 10?
H Ιωαννα δεν εκανε?????μαζι με την Χαρα τις ειχα παρει μαζι αρκετες φορες στο εξοχικο μου ,απλα η Ιωαννα ηταν λιγο ντροπαλη αλλα οταν επαιρνε μπροστα δεν την σταματουσε τιποταΜιχαλακοπουλου 99 το 2004
δουλευε μια πραγματικη πολυ καλη μασερ η Ιωαννα(Ελληνιδα)
Δεν πρεπει νακανε τιποτα ,την εχει ξαναδει κανεις?
Ειχε ομως και αλλες δυο καλες πιτσιρικες στο μαγαζι(αστερακια)
Ξερουμε τιποτα για τα παραπανω?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
H Ιωαννα δεν εκανε?????μαζι με την Χαρα τις ειχα παρει μαζι αρκετες φορες στο εξοχικο μου ,απλα η Ιωαννα ηταν λιγο ντροπαλη αλλα οταν επαιρνε μπροστα δεν την σταματουσε τιποτα
φιλε δωσε αν μπορεις λιγο περιγραφη Ιωάννας (ηλικια, μαλλιά, σωματοτυπος, κτλ)
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Νοιωθω τελειως μαλακας!H Ιωαννα δεν εκανε?????μαζι με την Χαρα τις ειχα παρει μαζι αρκετες φορες στο εξοχικο μου ,απλα η Ιωαννα ηταν λιγο ντροπαλη αλλα οταν επαιρνε μπροστα δεν την σταματουσε τιποτα
Ισως να ξεγελαστηκα επειδη εκανε το τελειοτερο μασαζ στα 20 χρονια πουχω στους αγωνιστικους χωρους!!!
νομιζω γυρω στα 40 ειναι.τρελη καυλαη γιουλη μια πολυ αδυνατη κοντουλα μακρια μαλλια μελαχρινο απο ανατολικο μπλοκ ξερει κανεις που δουλευει τωρα?
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Νοιωθω τελειως μαλακας!
Ισως να ξεγελαστηκα επειδη εκανε το τελειοτερο μασαζ στα 20 χρονια πουχω στους αγωνιστικους χωρους!!!
αδελφε μη νιωθης ετσι ολοι εχουμε περαση αυτο το σταδιο.
Νοιωθω τελειως μαλακας!
Ισως να ξεγελαστηκα επειδη εκανε το τελειοτερο μασαζ στα 20 χρονια πουχω στους αγωνιστικους χωρους!!!Κι εμενα στην αρχη μου το επαιζε δυσκολη μονο μασαζ κλπ,και μια φορα μου προτεινε να παμε για κανενα ποτο μετα την δουλεια της ,και εκει μου ειπε οτι παει κει με πελατες αλλα μονο αν γουσταρει καποιον,εγω της προτεινα να παμε σαββατοκυριακο στο εξοχικο μου αλλα αν θελει να ερθει και η Χαρα και ετσι ξεκινησε το παρτυ με τις 2 μαζι Της επαιρνα καιρο μαζι αλλα μετα συνεχισα μονο με την Χαρα γιατι η Ιωαννα ειχε καποια σαβαρα προβληματα υγειας Τωρα δεν ξερω ουτε η Ιωαννα ουτε η Χαρα που βρισκονται εχω βολευτη με αλλες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K