Νέα

Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 650K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
θυμαται κανεις τη μαρια απο θησεως 79 καλλιθεα;;;μια ξανθια με ενα τατουαζ τριανταφυλλο στο μπουτι ζερο αν ξερεις κατι...

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
μια μιλφειγ τζενη απο ευηνου παλαιοτερα και γαλατσιου 2-4 ως ευα πριν κανα 3μηνο
την εχει πετυχει κανεις πουθενα???

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ZERO θυμασαι;;;

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Aννα --- η κοντή , Ουκρανή  νομίζω, ξανθοκάστανη  με τις φοβερές  καμπύλες  και τις βυζάρες απο Σοκο- Σπα
Εκανε και  καποιες φορες εξτρα και στην αλυσίδα Ζησιμοπουλου , Αγ. ιωάννου κλπ πριν 2, 5 χρονια-
επίσης ακουστηκε οτι εκανε και συναντήσεις εκτός > Εμεινε  έγκυος  νομιζω  τότε -- Εκτοτε  δεν ηκούσθη κατι για  αυτην νομιζω  :huh:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Aννα --- η κοντή , Ουκρανή  νομίζω, ξανθοκάστανη  με τις φοβερές  καμπύλες  και τις βυζάρες απο Σοκο- Σπα
Εκανε και  καποιες φορες εξτρα και στην αλυσίδα Ζησιμοπουλου , Αγ. ιωάννου κλπ πριν 2, 5 χρονια-
επίσης ακουστηκε οτι εκανε και συναντήσεις εκτός > Εμεινε  έγκυος  νομιζω  τότε -- Εκτοτε  δεν ηκούσθη κατι για  αυτην νομιζω  :huh:

Αυτή που δούλεψε για ένα φεγγάρι και στην ανδρονίκου 10?

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.453
Πόντοι
7.135
Eτσι νομίζω και εγώ... :rockon: :rockon: :rockon:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Αυτή είχε εξαφαμιστεί πολύ απότομα. Καλή περίπτωση ηταν.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
ρε παιδια,μια αλεξανδρα, μιλφ απο ρωσια,που δουλευε μια δοση στην πατησιων 34κατι...μηπως την εχει παρει το ματι σασ πουθενα? εκανε απιθανο μασαζ με τρομερη μπριζολα....ψηλη με κορμαρα!!

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
Μιχαλακοπουλου 99 το 2004
δουλευε μια πραγματικη πολυ καλη μασερ η Ιωαννα(Ελληνιδα)
Δεν πρεπει νακανε τιποτα ,την εχει ξαναδει κανεις?
Ειχε ομως και αλλες δυο καλες πιτσιρικες στο μαγαζι(αστερακια)
Ξερουμε τιποτα για τα παραπανω?
H Ιωαννα δεν εκανε?????μαζι με την Χαρα τις ειχα παρει μαζι αρκετες φορες στο εξοχικο μου ,απλα η Ιωαννα ηταν λιγο ντροπαλη αλλα οταν επαιρνε μπροστα δεν την σταματουσε τιποτα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
H Ιωαννα δεν εκανε?????μαζι με την Χαρα τις ειχα παρει μαζι αρκετες φορες στο εξοχικο μου ,απλα η Ιωαννα ηταν λιγο ντροπαλη αλλα οταν επαιρνε μπροστα δεν την σταματουσε τιποτα

φιλε δωσε αν μπορεις λιγο περιγραφη Ιωάννας (ηλικια, μαλλιά, σωματοτυπος, κτλ)

tigani

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
η γιουλη μια πολυ αδυνατη κοντουλα μακρια μαλλια μελαχρινο απο ανατολικο μπλοκ ξερει κανεις που δουλευει τωρα?

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Νοιωθω τελειως μαλακας!
Ισως να ξεγελαστηκα επειδη εκανε το τελειοτερο μασαζ στα 20 χρονια πουχω στους αγωνιστικους χωρους!!!

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
Νοιωθω τελειως μαλακας!
Ισως να ξεγελαστηκα επειδη εκανε το τελειοτερο μασαζ στα 20 χρονια πουχω στους αγωνιστικους χωρους!!!

αδελφε μη νιωθης ετσι ολοι εχουμε περαση αυτο το σταδιο.

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
Νοιωθω τελειως μαλακας!
Ισως να ξεγελαστηκα επειδη εκανε το τελειοτερο μασαζ στα 20 χρονια πουχω στους αγωνιστικους χωρους!!!Κι εμενα στην αρχη μου το επαιζε δυσκολη μονο μασαζ κλπ,και μια φορα μου προτεινε να παμε για κανενα ποτο μετα την δουλεια της ,και εκει μου ειπε οτι παει κει με πελατες αλλα μονο αν γουσταρει καποιον,εγω της προτεινα να παμε σαββατοκυριακο στο εξοχικο μου αλλα αν θελει να ερθει και η Χαρα και ετσι ξεκινησε το παρτυ με τις 2 μαζι Της επαιρνα καιρο μαζι αλλα μετα συνεχισα μονο με την Χαρα γιατι η Ιωαννα ειχε καποια σαβαρα προβληματα υγειας Τωρα δεν ξερω ουτε η Ιωαννα ουτε η Χαρα που βρισκονται εχω βολευτη με αλλες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom