Νέα

Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 651K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Nάνσυ, μαυρούλα που δούλευε γλυφάδα στο ζησιμοπούλου, κανένας? :)

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
στη δημοκριτου πριν ενα μηνα μπορει και λιγοτερο ηταν μια κορασιδα ονοματι παυλινα μπορει να την ξερετε με αλλο ονομα μετριο αναστημα καστανοξανθη ελληνιδα ποιος ξερει κατι ναμου στειλει πμ η εδω ευχαριστω.

orgio78

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως ξέρει κανείς που βρίσκετε η μαρσι απο στουρναρι σπάνιο τεμαχιο

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μπουμπουλίνας 4 (καθετη στη στουρνάρη)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
η βιβή η πιτσιρίκα η μουνάρα η ελληνίδα που δούλευε πρόπερσυ το καλοκαίρι στην καλλιρόης 48 που είναι?

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
η βιβή η πιτσιρίκα η μουνάρα η ελληνίδα που δούλευε πρόπερσυ το καλοκαίρι στην καλλιρόης 48 που είναι?

η βιβη φιλε μου ειναι αλβανιδα δευτερης γενιας το εχω ξαναγραψει τωρα τη κανει ειναι στην ελευθερη αγορα με τη μανα της εχουν και ενα μικρο μαζι αλβανακι και αυτο ειχε και μια φιλη της απο καλυμνο γαμω τα μουνια οταν ηταν στην ιλιαδα ειχε ερθη και εκει για λιγι την ειχα προλαβη ηταν το κατι αλλο. θα κοιταξω μηπως σου βρω τηλεφωνο αν ενδιαφερεσαι.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
η βιβη φιλε μου ειναι αλβανιδα δευτερης γενιας το εχω ξαναγραψει τωρα τη κανει ειναι στην ελευθερη αγορα με τη μανα της εχουν και ενα μικρο μαζι αλβανακι και αυτο ειχε και μια φιλη της απο καλυμνο γαμω τα μουνια οταν ηταν στην ιλιαδα ειχε ερθη και εκει για λιγι την ειχα προλαβη ηταν το κατι αλλο. θα κοιταξω μηπως σου βρω τηλεφωνο αν ενδιαφερεσαι.

ενδιαφέρομαι περίεργε.Σε ευχαριστώ.

palaios

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα,για το φιλο που ρωτησε για βιβη.κανει ραντεβου με το γραφειο του γνωστου αρη.επισης ενημερωνω οτι ξαναγυρισε κοντα μας μια απο τις πιο ωραιες κοπελλες.επειδη δεν κανει να αναφερω ονομα,λεω μονο οτι μοιαζει με την κλεοπατρα της αιγυπτου.οσοι ξερουν καταλαβαινουν.δυστυχως δεν μπορω να πω λεπτομερεις.   

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Υπάρχει καμμιά φωτογραφία της ?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
στη δημοκριτου πριν ενα μηνα μπορει και λιγοτερο ηταν μια κορασιδα ονοματι παυλινα μπορει να την ξερετε με αλλο ονομα μετριο αναστημα καστανοξανθη ελληνιδα ποιος ξερει κατι ναμου στειλει πμ η εδω ευχαριστω.
γεματουλα καπως;;;

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
καλημερα,για το φιλο που ρωτησε για βιβη.κανει ραντεβου με το γραφειο του γνωστου αρη.επισης ενημερωνω οτι ξαναγυρισε κοντα μας μια απο τις πιο ωραιες κοπελλες.επειδη δεν κανει να αναφερω ονομα,λεω μονο οτι μοιαζει με την κλεοπατρα της αιγυπτου.οσοι ξερουν καταλαβαινουν.δυστυχως δεν μπορω να πω λεπτομερεις.   

για ποιο λογο δεν κανει να πεισ ονομα κ λεπτομερειεσ???
αν θεσ πμ

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
παλαιε δε ξηγιεσαι καλα, κατι μου λεει πως εισαι μουφα διαφημιση και κλωνος... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16

Αυτό αποτελεί ενημέρωση και συμμετοχή στο forum...??? :huh: :think: >:( :tickedoff:

palaios

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα,σχετικα με το σχολιο περι βιβης υπαρχει αναφορα(θεμα ολοκληρο)για το γραφειο του αρη,οσο αναφορα την αλλη περιπτωση ενημερωσα σχετικα τα ατομα που ρωτησαν,αν και δεν ηταν αναγκαιο γιατι σε προηγουμενο σχολιο μου περι κλεοπατρας,αναφερω και το ονομα της.αυτα περι πασης παρεξηγησης.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
και γιατί δε τα λες ανοικτά βρε φίλε να τα διαβάζουμε όλοι και να μην υπάρχουν και παράπονα?
Υπάρχει κάτι που θεωρείς ότι πρέπει να μείνει κρυφό?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
καλημερα,σχετικα με το σχολιο περι βιβης υπαρχει αναφορα(θεμα ολοκληρο)για το γραφειο του αρη,οσο αναφορα την αλλη περιπτωση ενημερωσα σχετικα τα ατομα που ρωτησαν,αν και δεν ηταν αναγκαιο γιατι σε προηγουμενο σχολιο μου περι κλεοπατρας,αναφερω και το ονομα της.αυτα περι πασης παρεξηγησης.

τηλέφωνο από γραφείο άρη έχει κανείς?παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας μου το στείλει.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Stories

Νέο!