You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 651K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
στη δημοκριτου πριν ενα μηνα μπορει και λιγοτερο ηταν μια κορασιδα ονοματι παυλινα μπορει να την ξερετε με αλλο ονομα μετριο αναστημα καστανοξανθη ελληνιδα ποιος ξερει κατι ναμου στειλει πμ η εδω ευχαριστω.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
η βιβή η πιτσιρίκα η μουνάρα η ελληνίδα που δούλευε πρόπερσυ το καλοκαίρι στην καλλιρόης 48 που είναι?
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
η βιβή η πιτσιρίκα η μουνάρα η ελληνίδα που δούλευε πρόπερσυ το καλοκαίρι στην καλλιρόης 48 που είναι?
η βιβη φιλε μου ειναι αλβανιδα δευτερης γενιας το εχω ξαναγραψει τωρα τη κανει ειναι στην ελευθερη αγορα με τη μανα της εχουν και ενα μικρο μαζι αλβανακι και αυτο ειχε και μια φιλη της απο καλυμνο γαμω τα μουνια οταν ηταν στην ιλιαδα ειχε ερθη και εκει για λιγι την ειχα προλαβη ηταν το κατι αλλο. θα κοιταξω μηπως σου βρω τηλεφωνο αν ενδιαφερεσαι.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
η βιβη φιλε μου ειναι αλβανιδα δευτερης γενιας το εχω ξαναγραψει τωρα τη κανει ειναι στην ελευθερη αγορα με τη μανα της εχουν και ενα μικρο μαζι αλβανακι και αυτο ειχε και μια φιλη της απο καλυμνο γαμω τα μουνια οταν ηταν στην ιλιαδα ειχε ερθη και εκει για λιγι την ειχα προλαβη ηταν το κατι αλλο. θα κοιταξω μηπως σου βρω τηλεφωνο αν ενδιαφερεσαι.
ενδιαφέρομαι περίεργε.Σε ευχαριστώ.
καλημερα,για το φιλο που ρωτησε για βιβη.κανει ραντεβου με το γραφειο του γνωστου αρη.επισης ενημερωνω οτι ξαναγυρισε κοντα μας μια απο τις πιο ωραιες κοπελλες.επειδη δεν κανει να αναφερω ονομα,λεω μονο οτι μοιαζει με την κλεοπατρα της αιγυπτου.οσοι ξερουν καταλαβαινουν.δυστυχως δεν μπορω να πω λεπτομερεις.
γεματουλα καπως;;;στη δημοκριτου πριν ενα μηνα μπορει και λιγοτερο ηταν μια κορασιδα ονοματι παυλινα μπορει να την ξερετε με αλλο ονομα μετριο αναστημα καστανοξανθη ελληνιδα ποιος ξερει κατι ναμου στειλει πμ η εδω ευχαριστω.
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
καλημερα,για το φιλο που ρωτησε για βιβη.κανει ραντεβου με το γραφειο του γνωστου αρη.επισης ενημερωνω οτι ξαναγυρισε κοντα μας μια απο τις πιο ωραιες κοπελλες.επειδη δεν κανει να αναφερω ονομα,λεω μονο οτι μοιαζει με την κλεοπατρα της αιγυπτου.οσοι ξερουν καταλαβαινουν.δυστυχως δεν μπορω να πω λεπτομερεις.
για ποιο λογο δεν κανει να πεισ ονομα κ λεπτομερειεσ???
αν θεσ πμ
Brut
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
μπορείς να μου στείλεις Pm κάποια φωτογραφία?για ποιο λογο δεν κανει να πεισ ονομα κ λεπτομερειεσ???
αν θεσ πμ
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Αυτό αποτελεί ενημέρωση και συμμετοχή στο forum...??? >
καλημερα,σχετικα με το σχολιο περι βιβης υπαρχει αναφορα(θεμα ολοκληρο)για το γραφειο του αρη,οσο αναφορα την αλλη περιπτωση ενημερωσα σχετικα τα ατομα που ρωτησαν,αν και δεν ηταν αναγκαιο γιατι σε προηγουμενο σχολιο μου περι κλεοπατρας,αναφερω και το ονομα της.αυτα περι πασης παρεξηγησης.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
καλημερα,σχετικα με το σχολιο περι βιβης υπαρχει αναφορα(θεμα ολοκληρο)για το γραφειο του αρη,οσο αναφορα την αλλη περιπτωση ενημερωσα σχετικα τα ατομα που ρωτησαν,αν και δεν ηταν αναγκαιο γιατι σε προηγουμενο σχολιο μου περι κλεοπατρας,αναφερω και το ονομα της.αυτα περι πασης παρεξηγησης.
τηλέφωνο από γραφείο άρη έχει κανείς?παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας μου το στείλει.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
θελεις να δωσεις τα λεφτα της αποστολης του φτου κα κα σε μια ωρα στον αρη ????τηλέφωνο από γραφείο άρη έχει κανείς?παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας μου το στείλει.
Brut
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
χαχαχαχα...χωρίς φωτογραφίες δεν γίνεται τίποτε man!!!παλαιε δε ξηγιεσαι καλα, κατι μου λεει πως εισαι μουφα διαφημιση και κλωνος...
θελειs να δωσειs 350 για μια ωριτσα, που και αυτη δεν θα ειναι και ολοκληρη?τηλέφωνο από γραφείο άρη έχει κανείς?παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας μου το στείλει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K