jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Συγγρου 45 μαζί με την Ντιάνα την Εβελίνα και την ΜέρλυνΞερει κανεις σχετικα με τη Βερονκα πρωην Amouage και Μισαλαριωτου, που βρισκεται τωρα?
Συγγρου 45 μαζί με την Ντιάνα την Εβελίνα και την ΜέρλυνΞερει κανεις σχετικα με τη Βερονκα πρωην Amouage και Μισαλαριωτου, που βρισκεται τωρα?
σε αυτό της Μεσογείων... 208 νομίζω είχε ακουστεί...Ένα κουκλίστικο πιπίνι στεγνό με μικρό βυζάκι και ονόματι Ναταλί, που πέρσι έπαιζε στο Πατησίων 286, ξέρει κανείς τίποτις?
σε αυτό της Μεσογείων... 208 νομίζω είχε ακουστεί...
νομιζω οτι εχει ταμπελα pink beauty.Ευχαριστω χορχε.
Το Συγγρου 45 δουλευει δηλαδη παλι?
Δεν έφυγε ποτέ εκεί είναι επί της υποδοχής και δεν παιρνάει στα ενδότερα
Αγαπητοί συναγωνιστές,
Παρακαλείται όποιος γνωρίζει που βρίσκεται η υπέροχη margarita από το θρυλικό diamond's spa στη Δάφνη να ενημερώσει για την τύχη αυτού του υπέροχου πλάσματος! Έχω χαλάσει τα ίχνη της και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία, η οποία θα με βοηθήσει να την ξανασυναντήσω...!
Φίλε έχεις πάει πρόσφατα;Δεν έφυγε ποτέ εκεί είναι επί της υποδοχής και δεν παιρνάει στα ενδότερα
αδερφε,η ηλιανα ειναι η ποιο καλτ μορφη πλεον των καταστηματων...θυμαμαι πριν χρονια ευηνου,φερνει ραδιοφωνο μεσα,και το εβαλε τερμα,και χορευε....απο ευηνου πισω απο πυργο αθηνων και μετα χολαργο
=====
Απο Ευηνου και μετά Χολαργό Μεσ 208/1ος ήξερα μονο την μιλφο- γκιλφ Ηλιάνα :o -- Για τωρα δεν γνωριζω
και δεν θελω να μαθω νεότερα- καθότι χμμ ,, θέλω την ψυχικη υγεία μου- Μερικοι παλιοι ;) που ξέρουν την περίπτωση θα συμφωνησουν...
χχαχαχαχαχ...αλλο αυτο..οντως το ειχα ξεχασει τελειως!!!Ποιο… ραδιοφωνο φίλτατε guru ? …. "Χρυσε μου άνθρωπε" ;)
Εδω μιλαμε για πιτόγυρα και μπύρες μέσα στο δωματιο με Σοφία κλπ - 10 η ώρα το πρωι ...