kanon
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Και από μένα στη Τζένη Καλή Χρονιά...
όσο για το προμόσιον...
εγκρίνω και επαυξάνω ... +1000
που την βρίσκουμε την Τζένη?
Και από μένα στη Τζένη Καλή Χρονιά...
όσο για το προμόσιον...
εγκρίνω και επαυξάνω ... +1000
Με pm στο προφιλ της. Μόνο αν σε γνωρίζει από παλιά ...και σε θυμάται!που την βρίσκουμε την Τζένη?
Βλεπω ειχε μεγαλο φαν κλαμπ το Σισσακι, ηθελα απεγνωσμενα να φαω την κωλαρα της αλλα δεν μου την εδωσε, οποτε οποιος την ανακαλύψει πρωτος ριχνει συρμα!!!και σε μένα...
diamonds spa στην Δαφνηη σισσυ που ηταν;;
αχ.......τζενη..............δυναμη.......αξιζει τον κοπο..που την βρίσκουμε την Τζένη?
ολα...αν πληρωσεις θα εχεις αυτο που θελεις αρκει να τυχεις σε καλο διδυμο.....καλη τυχηΧαιρετώ το team της Αθήνας, θα είμαι για λίγες μέρες στην πόλη σας και θέλω κάνα καλό μασατσίδικο που να προσφέρει παρτούζα με δυο κοπέλες. Παίζει τίποτα?
ολα...αν πληρωσεις θα εχεις αυτο που θελεις αρκει να τυχεις σε καλο διδυμο.....καλη τυχη
τι προγραμμα παιζει αυτη φιλε? απλο μασαζ η εχει και εξτρα καταστασεις? ηλικια?Καλησπέρα φίλοι συναγωνιστές! Αναζητώ μια κορασίδα που έχει/είχε έδρα Αθήνα και είχε περάσει προ 2ετίας από Θεσσαλονίκη, με το όνομα Αλεξάνδρα, και καταγωγή από το Μεσολόγγι... Μιας και θα είμαι Αθήνα 7 & 8 Φλεβάρη για κάτι υποχρεώσεις, μπορεί κανείς να μου δώσει κανένα ίχνος του που μπορεί να έχει εξαφανιστεί;;; Ευχαριστώ πολύ παίδες εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια!
Είναι μιλφάκι, πλήρες πρόγραμμα έκανε επάνω... Υποθέτω ότι το ίδιο έπραττε/πράττει και κάτω. Τελευταίες πληροφορίες τη θέλουν να έχει θεαθεί σε κάποιο ίδρυμα στο Κολωνάκι, οπότε άμα ξέρει κανείς τι και πως, ας στείλει κανένα πμ.τι προγραμμα παιζει αυτη φιλε? απλο μασαζ η εχει και εξτρα καταστασεις? ηλικια?
Ξερουμε κατι για Βαλερια απο Μακεδονιας 5; Δουλευει καπου;
Ξέρουμε αν δραστηριοποιείται ακόμα η παλιά καραβάνα Ρωξάνη από Κηφίσίας, Σκρα κλπ?