Νέα

Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 650K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.670
Πόντοι
6.495
Η Τζένη, Τζανίνα από Αχιλλέως, με το τατού στο μπούτι, τι απέγινε ?

thanos13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα. μηπως γνωρίζει κανεις που μπορεί να βρεθεί η Αγάπη που δουλευε σε Αχιλλέως?
ευχαριστώ ταμαλα.

apaixtable

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητοί φίλοι,

Επεσκέυθειν προσφάτως το παλαιο (όπως φαίνεται) diamond spa στο οποίο επλήρωσα 60€ και παρέλαβα ΜΟΝΟ μασαζ. Το υπόλοιπο θα μου το στείλουνε με fax αν και όταν ξαναπάω. Ο λόγος που έγινε αυτό είναι γιατί δεν με είχαν ξαναδεί και φοβόντουσαν μην είμαι ...... ????? δικαιολογίες μάλλον απαράδεκτες. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ τα ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ εχουν αξία και δεν μπορούμε να τα πετάμε για υπηρεσίες που ΔΕΝ προσφέροντε.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αγαπητοί φίλοι,

Επεσκέυθειν προσφάτως το παλαιο (όπως φαίνεται) diamond spa στο οποίο επλήρωσα 60€ και παρέλαβα ΜΟΝΟ μασαζ. Το υπόλοιπο θα μου το στείλουνε με fax αν και όταν ξαναπάω. Ο λόγος που έγινε αυτό είναι γιατί δεν με είχαν ξαναδεί και φοβόντουσαν μην είμαι ...... ????? δικαιολογίες μάλλον απαράδεκτες. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ τα ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ εχουν αξία και δεν μπορούμε να τα πετάμε για υπηρεσίες που ΔΕΝ προσφέροντε.

Αφού με τα Ελληνικά δεν το έχεις,τι τη θες την καθαρεύουσα?????? :s&m_2:
Πάμε παρακάτω τώρα.......τι δουλειά έχουν αυτά που γράφεις με τις "αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων"??????
Εχε λοιπόν υπ' όψιν σου,ότι τέτοιες πρακτικές (πρώτο μήνυμα και "θάψιμο" κάποιου μαγαζιου......) είναι πολύ γνωστές στα μέλη του φόρουμ.....τις εχουν δοκιμάσει και αλλοι κατά καιρούς.......ούτε στην ενημέρωση συμβάλεις,ούτε πιστευτός γίνεσαι.....

Υ.Γ Ανοιξε άλλο προφίλ και ξαναπροσπάθησε........ :rockon: :rockon:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Πάμε παρακάτω τώρα.......τι δουλειά έχουν αυτά που γράφεις με τις "αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων"??????
Εχε λοιπόν υπ' όψιν σου,ότι τέτοιες πρακτικές (πρώτο μήνυμα και "θάψιμο" κάποιου μαγαζιου......) είναι πολύ γνωστές στα μέλη του φόρουμ.....τις εχουν δοκιμάσει και αλλοι κατά καιρούς.......ούτε στην ενημέρωση συμβάλεις,ούτε πιστευτός γίνεσαι.....

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
Andy!!!!!!

deedee13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
γνωριζει κανεις που βρισκεται η βερονικα απο μαρσαλιωτου???

apaixtable

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1

Από Ελληνικά έχεις δίκαιο. Δεν τα μιλάω καλά τα άτιμα. Από ορθογράφο του word νακα..... Από ενημέρωση όμως μερικών ταλαίπωρων που μπορεί να πάνε και να σκάσουνε τα λεφτουδάκια τους νομίζω ότι δεν έχει δίκαιο.
Επιπλέον αν πάνε όλα καλά δεν χρειάζετε να φωνάξεις .... Αν όμως κάτι πάει στραβά να μην το μάθουν οι πελάτες????

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Από Ελληνικά έχεις δίκαιο. Δεν τα μιλάω καλά τα άτιμα. Από ορθογράφο του word νακα..... Από ενημέρωση όμως μερικών ταλαίπωρων που μπορεί να πάνε και να σκάσουνε τα λεφτουδάκια τους νομίζω ότι δεν έχει δίκαιο.
Επιπλέον αν πάνε όλα καλά δεν χρειάζετε να φωνάξεις .... Αν όμως κάτι πάει στραβά να μην το μάθουν οι πελάτες????
:offtopic:

symvoulos

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Like
25
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά,

Η Αννα πού ηταν είσοδο στο New diamonds στην Δαφνη , στου αριστοτέλη, γνωρίζει κανείς που μπορεί να είναι τώρα? ευχαριστώ

XRHTOSPETRAS75

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
183
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά,

Η Αννα πού ηταν είσοδο στο New diamonds στην Δαφνη , στου αριστοτέλη, γνωρίζει κανείς που μπορεί να είναι τώρα? ευχαριστώ
στο diamonds στη Γλυφάδα απέναντι από την εκκλησία

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
περναει με οποιον θελει αυτη.η αλλη στη βουλιαγμενης στο νταιμοντ νομιζω μαργαριτα περναει μεσα με κανενα?εχει κατι που μου αρεσει

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
πιο εύκολα θα περάσεις με την ΄Αννα παρα με την Μαργαρίτα...

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
μιά μελίσα που δούλευε καλλιρόης 48 και μετά για λίγο καιρό στο έλενας σπά ξέρουμε που την πηδάνε αν πηδιέται? :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom