XRHTOSPETRAS75
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2012
- Like
- 183
- Πόντοι
- 1
ναι εκεί ειναιΦίλε έχεις πάει πρόσφατα;
ναι εκεί ειναιΦίλε έχεις πάει πρόσφατα;
Αγαπητοί φίλοι,
Επεσκέυθειν προσφάτως το παλαιο (όπως φαίνεται) diamond spa στο οποίο επλήρωσα 60€ και παρέλαβα ΜΟΝΟ μασαζ. Το υπόλοιπο θα μου το στείλουνε με fax αν και όταν ξαναπάω. Ο λόγος που έγινε αυτό είναι γιατί δεν με είχαν ξαναδεί και φοβόντουσαν μην είμαι ...... ????? δικαιολογίες μάλλον απαράδεκτες. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ τα ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ εχουν αξία και δεν μπορούμε να τα πετάμε για υπηρεσίες που ΔΕΝ προσφέροντε.
Αφού με τα Ελληνικά δεν το έχεις,τι τη θες την καθαρεύουσα??????
Πάμε παρακάτω τώρα.......τι δουλειά έχουν αυτά που γράφεις με τις "αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων"??????
Εχε λοιπόν υπ' όψιν σου,ότι τέτοιες πρακτικές (πρώτο μήνυμα και "θάψιμο" κάποιου μαγαζιου......) είναι πολύ γνωστές στα μέλη του φόρουμ.....τις εχουν δοκιμάσει και αλλοι κατά καιρούς.......ούτε στην ενημέρωση συμβάλεις,ούτε πιστευτός γίνεσαι.....
Υ.Γ Ανοιξε άλλο προφίλ και ξαναπροσπάθησε........
Αφού με τα Ελληνικά δεν το έχεις,τι τη θες την καθαρεύουσα??????
Πάμε παρακάτω τώρα.......τι δουλειά έχουν αυτά που γράφεις με τις "αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων"??????
Εχε λοιπόν υπ' όψιν σου,ότι τέτοιες πρακτικές (πρώτο μήνυμα και "θάψιμο" κάποιου μαγαζιου......) είναι πολύ γνωστές στα μέλη του φόρουμ.....τις εχουν δοκιμάσει και αλλοι κατά καιρούς.......ούτε στην ενημέρωση συμβάλεις,ούτε πιστευτός γίνεσαι.....
Υ.Γ Ανοιξε άλλο προφίλ και ξαναπροσπάθησε........
Andy!!!!!!
Από Ελληνικά έχεις δίκαιο. Δεν τα μιλάω καλά τα άτιμα. Από ορθογράφο του word νακα..... Από ενημέρωση όμως μερικών ταλαίπωρων που μπορεί να πάνε και να σκάσουνε τα λεφτουδάκια τους νομίζω ότι δεν έχει δίκαιο.
Επιπλέον αν πάνε όλα καλά δεν χρειάζετε να φωνάξεις .... Αν όμως κάτι πάει στραβά να μην το μάθουν οι πελάτες????
Επειδή είμαι νέος στο μαγαζί πείτε μου που πρέπει να το αναρτήσω να το στείλω εκεί. Αν έγραψα σε λάθος μέρος ταπεινα sorry
στο diamonds στη Γλυφάδα απέναντι από την εκκλησία
γνωριζει κανεις που βρισκεται η βερονικα απο μαρσαλιωτου???
στο diamonds στη Γλυφάδα απέναντι από την εκκλησίαΚαλησπέρα παιδιά,
Η Αννα πού ηταν είσοδο στο New diamonds στην Δαφνη , στου αριστοτέλη, γνωρίζει κανείς που μπορεί να είναι τώρα? ευχαριστώ
ευχαριστω πολυ για την ενημερωσηΣυγγρου 45 πριν δεκα μερες εθεαθει
και να πουμε τι θα γινει...?μιά μελίσα που δούλευε καλλιρόης 48 και μετά για λίγο καιρό στο έλενας σπά ξέρουμε που την πηδάνε αν πηδιέται?