bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.170
- Πόντοι
- 5.916
και να πουμε τι θα γινει...?
τίποτα από ότι είπε και ο ντράγκι χθές. Το γιουρογκρούπ θα γίνει κανονικά
σε βλεπω δευτερα να τρεχεις για τζαμαρια!!τίποτα από ότι είπε και ο ντράγκι χθές. Το γιουρογκρούπ θα γίνει κανονικά
ναι περνάειΕυχαριστώ πολύ,
Συνεχίζει να περνά στο δωμάτιο γνωρίζεις?
μιά μελίσα που δούλευε καλλιρόης 48 και μετά για λίγο καιρό στο έλενας σπά ξέρουμε που την πηδάνε αν πηδιέται?
ο guru θέλειαυτη την ψαχνω κι εγω ρε παιχτες. εχω ξαναρωτησει πιο παλια. μολογα ρε gurugoogle
η γνωστη ρωξανη εχουμε καμια πληροφορια αν είναι καπου;
Την Άννα την βρίσκουμε ακόμη στο diamonds;; Γιατί νόμιζα οτι αυτό έχει κλείσειπιο εύκολα θα περάσεις με την ΄Αννα παρα με την Μαργαρίτα...
η αννα ειναι στη γλυφαδα. και τα δυο diamonds δουλευουν...στη δαφνη ειναι η μαργαριτα σεριφισσαΤην Άννα την βρίσκουμε ακόμη στο diamonds;; Γιατί νόμιζα οτι αυτό έχει κλείσει
στο μυαλο μου εισαι LOULOU και σε πολλων αλλων φανταζομαι. δεν νομιζω οτι δουλευει...η καιρια ερωτηση ειναι μαλλον ..ποτε επιστρεφει??? ελα για να δωσουν τα φωτα τους οι συναδερφοι φαν...jorhe ξερουμε τιποτα?ρε παιδιά η τζεσικα από Σ 40-42 δουλευει
φιλε observer εγω ειμαι φαν της συγκεκριμενης κοπελλας.... οχι των μαγαζιων που εκαστοτε δουλευει...δεν νομιζω να ειχε υπογραψει και συμβολαιο αλλωστε .... απο μαγαζια ουκ ολιγα η αθηνα.Nα ,,επιστρεψει ομως ….. που ? Σ' ενα μασατζιδικο που έχει κλεισει ?…