I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Φωτεινή Κολωνού 27β άκουσα έχει φύγει από κει και δουλεύει Ιάσωνος 44 ισχύει κάτι τέτοιο?? Ευχαριστώ
καλησπέρα συναγωνιστές γνωρίζει κανείς πληροφορίες για μια γλυκιά μουνίτσα ονόματι Αλίνα που δούλευε μοντελοαλυσίδα στα φυλής 54-56 κλπ; Μια μικρούλα
σχετικά ήταν καστανή με μαλλί μέχρι τον ώμο και ελαφριά ακμή αν έχει καποιος ενημέρωση θα το εκτιμούσα
Για να λέει ελαφριά ακμή μιλάει για τη τελευταία Αλίνα,η άλλη δεν είχε ακμήΜιλάς για την Αλίνα την φίλη τη Πατρίτσια που εργαζόταν εκεί μαζί της πριν από 4 χρόνια ή για κάποια που ήταν εκεί πριν από 1 χρόνο;
Για να λέει ελαφριά ακμή μιλάει για τη τελευταία Αλίνα,η άλλη δεν είχε ακμή
Μιλάω για την Αλίνα που ήταν πριν ένα χρόνο (την ξέρω γύρω στα 3-4 χρόνια ότι δούλευε εκεί) στα μοντελάδικα δούλευε μόνη της συνήθως εναλλάξ σε αυτά τα τρία και καμιά φορά μπορεί να την πετύχαινες και διδύμου στο πρώτο αριστερά. αυτήΜιλάς για την Αλίνα την φίλη τη Πατρίτσια που εργαζόταν εκεί μαζί της πριν από 4 χρόνια ή για κάποια που ήταν εκεί πριν από 1 χρόνο;
Καλησπέρα
Ξέρει κανείς τίποτα για την Τζένη από Βριλησσού 46?
Μιλάω για την Αλίνα που ήταν πριν ένα χρόνο (την ξέρω γύρω στα 3-4 χρόνια ότι δούλευε εκεί) στα μοντελάδικα δούλευε μόνη της συνήθως εναλλάξ σε αυτά τα τρία και καμιά φορά μπορεί να την πετύχαινες και διδύμου στο πρώτο αριστερά. αυτή
που λέω ήταν μικρούλα σε ηλικία με ελαφριά ακμή στο πρόσωπο ήταν πολύ χαρακτηριστικό
Η άλλη τα δύο δοντάκια τα μπροστά ήταν μάυρα και μερικές φορες είχε ένα χαμένο βλέμα,πρέπει να είχε μυωπία.Αλλά ήταν πολύ καλό στο δωμάτιοΑπό ό,τι θυμάμαι, κάτι είχε και η άλλη στο πρόσωπο!
Καί εγώ τήν ψάχνω τήν συγκεκριμένη, συναγωνιστή!! έχω ρωτήσει κατ΄επανάληψιν, αλλά δέν...ούτε κάν η υπηρεσία της, τήν οποία ξέρω χρόνια, δέν ξέρει κάτι...όλως μυστηριωδώς μετά τίς γιορτές εξαφανίστηκε...κρίμα, γιατί ήταν πολύ όμορφη καί καλή...άς ελπίσουμε νά επανέλθη!!Η Εύα η ξανθιά που δούλευε στο Φ 69, ξέρετε που δουλεύει τώρα
μάθαμε τίποτα νεότερο για αυτήν?την είχα γαμησει στο 8 πριν καμιά δεκαριά χρόνια.Το έχω αναφέρει ξανά.Επισης εκεί στο 8 μια ζωή Ελληνίδα την θυμάστε?ξέρετε αν γαμιεται κάπου?Η Λάουρα η Κύπρια από εκεί? Ή η Νάνσυ μια ελλεινιδα...Μελαχρινή όχι τίποτα το σπουδαίο αλλά επερνε καλή πίπα.η χαρά μια μιλφ στο στούντιο Κατεχάκη νομίζω ξέρει κάνεις αν παίζει κάπου;