Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

harleyman12345

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2020
Like
4
Πόντοι
0
καλησπερα , μια νινα ( μαυρο μαλλι κοντη) που δουλευε στη νεα φιλαδελφεια σε ενα στουντιο που εχει κλεισει κοντα στην εθνικη τη θυμαται κανεις? ηταν φετες..ξερουμε τι εγινε?

Cobreti 27

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ όλους τους συμπαίκτες εδώ!!! Ψάχνω Μόνικα και Τζέσικα από Συγγρου 40-42 (μασάζ)!!! Κάποιος που να ξέρει τι απέγιναν οι κορασίδες;;;

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Eφαγα ενα φλαs σημερα με την Μαρια την τρελοκοτσιδου ...οποτε any infos ευπροσδεκτo, παλιοτερα τελευταια ηταν στο παρασιου 36 που δεν ξερω καν αν υπαρχει ακομα .....flash back ... :cheesy: :cheesy:    :hi:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Eφαγα ενα φλαs σημερα με την Μαρια την τρελοκοτσιδου ...οποτε any infos ευπροσδεκτo, παλιοτερα τελευταια ηταν στο παρασιου 36 που δεν ξερω καν αν υπαρχει ακομα .....flash back ... :cheesy: :cheesy:    :hi:

Μέχρι προσφάτως εκεί ήταν με λίγο μπερδεμένες τις βάρδιές της καθώς δούλευε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο πρωί... Δε νομίζω να έχει φύγει, όσο για το σπιτάκι στην Παρασίου δουλεύει κανονικά γιατί περνάω συχνά από εκεί απλά έχει χαλάσει η λάμπα της εισόδου οπότε να πας μην τη δεις σβηστή και νομίσεις ότι είναι κλειστά, αν είναι ανοιχτή η εξωτερική πόρτα είναι και το μαγαζί

• Like
Αντιδράσεις: steeve
Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
Χαιρετώ όλους τους συμπαίκτες εδώ!!! Ψάχνω Μόνικα και Τζέσικα από Συγγρου 40-42 (μασάζ)!!! Κάποιος που να ξέρει τι απέγιναν οι κορασίδες;;;

Η τζεσικα στοπ εδω και καιροοοο

Η μονικα νομιζω στουρναρη 29

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Καλησπερα .
Ψαχνω να βρω την "κλεοπατρα" που ηταν πριν περιπου ενα χρονο στον οικο της οδου Αλκιβιαδου 16Γ .
Την εχει πετυχει καποιος καπου ?? 

Epicuros

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
84
Πόντοι
0
Όσοι συναγωνιστές είχαν πάει στο μασατζίδικο της Μάρνη 28 θα θυμούνται τη Ρουμάνα την Εύα με την υπέροχη κωλάρα. Ανεξαρτητοποιήθηκε και εργάζεται μόνη της με βάση ξενοδοχείο της Πλ. Αμερικής. Τη συνάντησα σήμερα και μου δήλωσε ότι δεν θα ξαναπάει σε ίδρυμα, αλλά θα είναι ανεξάρτητη. Αν θέλετε κινητό της με π.μ.

dim92papa

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Τη Λαρίσα που δούλευε στο Κολωνού 23 και Ιάσωνος 20Α την θυμάται κανείς? Έχουμε κανένα νέο της?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ξέρει κανεις που βρίσκεται η Ιβαννα από Δίδυμου 27;

BOMBAS21

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Like
268
Πόντοι
21
Η Κλεοπατρα με τις βυζαρες που δουλευε παλια τροφωνιου υπαρχει πουθενα? Τον περασμενο Μαρτιο δουλευε μεταμεσονυκτια στο Δεληγιώργη 39.

ΩΑΩΑ

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
10
Πόντοι
0
Μία τύπισσα ψηλή Πολωνέζα με μαλλί ράστα που δούλευε Διδύμου 18 υπόγειο πριν 3-5 χρόνια υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κανείς που γυροφέρνει?

Ξέρω πως σταμάτησε.....Είχα ακούσει ότι κατά τύχη μπήκε στη δουλειά....Μετά από αυτή ήρθε ένα καλό κομμάτι η Βαλεντίνα  πήγε κ Αχαρνών 73 την ψάχνω ξέρει κανείς κάτι?

desade19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
271
Πόντοι
290
Η Αντριάννα, ένα από τα καλύτερα τσιμπούκια της αγοράς, δούλευε μέχρι πρότινως στο Μεγ. Αλεξάνδρου 28 και μάλιστα είχε πει ότι είναι δικό της. Πήγα τις προάλλες και η τσα2 μου είπε ότι "δεν υπάρχει Αντριάννα". Ξέρει κανείς πού είναι;

Pilotos13

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
242
Πόντοι
1
Καλησπερα συναγωνιστές μηπως γνωρίζει κανείς αν δουλεύει σε κανα αλλο σπιτάκι η Λανα που εκανε ελάχιστες εμφανίσεις στο Λιοσίων 73α κ 73β και στο Σπυρου Πατση μια νταρντανα ψηλη για γυναίκα ξανθιά που ελεγε πως ηταν Ρωσίδα απο Μοσχα ευχαριστω αλανια!

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.959
Πόντοι
2.846
  Γουσταρεις  μπαμπατσικα  μωρα  και  νταρντανες  μεγαλοκοπελες  τυπε ?  Να  εχει  μπουτια ,  κοιλουμπες  και  ξυγκια  ??  Ανηκεις  στο  crue των  μερακληδων ετσι  Γιωργαρα  :grin: :grin: :s&m_2:

Pilotos13

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
242
Πόντοι
1
  Γουσταρεις  μπαμπατσικα  μωρα  και  νταρντανες  μεγαλοκοπελες  τυπε ?  Να  εχει  μπουτια ,  κοιλουμπες  και  ξυγκια  ??  Ανηκεις  στο  crue των  μερακληδων ετσι  Γιωργαρα  :grin: :grin: :s&m_2:
Χαχαχαχαχ οχι ρε αραξε δεν ηταν φουλ στο ξύγκι ειχε απλα πραμα να πιάσεις αλλα απο οτι βλεπω μαλλον ηταν διατοντας αστερας και δεν ηταν πολυ μεγαλη γυρω στα 25 ισως δεν ρωτησα

ΓΙΑΝΝΗΣ DR

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
11
Πόντοι
1
Καλησπερα συναγωνιστές μηπως γνωρίζει κανείς αν δουλεύει σε κανα αλλο σπιτάκι η Λανα που εκανε ελάχιστες εμφανίσεις στο Λιοσίων 73α κ 73β και στο Σπυρου Πατση μια νταρντανα ψηλη για γυναίκα ξανθιά που ελεγε πως ηταν Ρωσίδα απο Μοσχα ευχαριστω αλανια!

Καλησπέρα συναγωνιστή. Ειχε δουλεψει και στο Βεργας 3 κατω??

Αν λέμε την ίδια και σύμφωνα έτσι που την περιγράφεις, μιλάμε για μια ναυαρχίδα. Είχε σχετικά μικρά στήθη και δε μιλουσε ελληνικά.Έχω ρωτήσει στο Βέργας 2-3 φορές και μου έχουν πει πως αυτή η γυναικάρα έφυγε για τη χώρα της και δεν ξαναγύρισε.

karapoutsoglou

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2020
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα σε ολους εχουμε κανα νεο για την τατιανα ιασονος 2β

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
καλημερα σε ολους εχουμε κανα νεο για την τατιανα ιασονος 2β
Η συγκεκριμένη σύμφωνα με την τσατσά βρέθηκε από σπόντα στο κουρμπέτι και τερμάτισε την καριέρα της φεύγοντας για Ουκρανία. Εγώ που την ρώτησα τελευταία φορά που την πήρα αν θα ξαναγυρίσει μου είπε πως πρέπει να πάει στην οικογένεια της γιατί της έχει λείψει χωρίς να ξεκαθαρίσει το αν θα επιστρέψει. Θα δούμε αν ισχύει αυτό που είπε η τσατσά ή αν το εύκολο χρήμα την φέρει πίσω

ADAM66

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
187
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστή. Ειχε δουλεψει και στο Βεργας 3 κατω??

Αν λέμε την ίδια και σύμφωνα έτσι που την περιγράφεις, μιλάμε για μια ναυαρχίδα. Είχε σχετικά μικρά στήθη και δε μιλουσε ελληνικά.Έχω ρωτήσει στο Βέργας 2-3 φορές και μου έχουν πει πως αυτή η γυναικάρα έφυγε για τη χώρα της και δεν ξαναγύρισε.
Σιγουρα μιλατε για διαφορετικες. Οσον αφορα τη Λανα του βεργας συμφωνω ηταν γυναικαρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom