harleyman12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2020
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
καλησπερα , μια νινα ( μαυρο μαλλι κοντη) που δουλευε στη νεα φιλαδελφεια σε ενα στουντιο που εχει κλεισει κοντα στην εθνικη τη θυμαται κανεις? ηταν φετες..ξερουμε τι εγινε?
Eφαγα ενα φλαs σημερα με την Μαρια την τρελοκοτσιδου ...οποτε any infos ευπροσδεκτo, παλιοτερα τελευταια ηταν στο παρασιου 36 που δεν ξερω καν αν υπαρχει ακομα .....flash back ...
Χαιρετώ όλους τους συμπαίκτες εδώ!!! Ψάχνω Μόνικα και Τζέσικα από Συγγρου 40-42 (μασάζ)!!! Κάποιος που να ξέρει τι απέγιναν οι κορασίδες;;;
Μία τύπισσα ψηλή Πολωνέζα με μαλλί ράστα που δούλευε Διδύμου 18 υπόγειο πριν 3-5 χρόνια υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κανείς που γυροφέρνει?
Χαχαχαχαχ οχι ρε αραξε δεν ηταν φουλ στο ξύγκι ειχε απλα πραμα να πιάσεις αλλα απο οτι βλεπω μαλλον ηταν διατοντας αστερας και δεν ηταν πολυ μεγαλη γυρω στα 25 ισως δεν ρωτησαΓουσταρεις μπαμπατσικα μωρα και νταρντανες μεγαλοκοπελες τυπε ? Να εχει μπουτια , κοιλουμπες και ξυγκια ?? Ανηκεις στο crue των μερακληδων ετσι Γιωργαρα
Καλησπερα συναγωνιστές μηπως γνωρίζει κανείς αν δουλεύει σε κανα αλλο σπιτάκι η Λανα που εκανε ελάχιστες εμφανίσεις στο Λιοσίων 73α κ 73β και στο Σπυρου Πατση μια νταρντανα ψηλη για γυναίκα ξανθιά που ελεγε πως ηταν Ρωσίδα απο Μοσχα ευχαριστω αλανια!
Μαλλον εχει σταματησει.Καλησπερα σε ολο το φορουμ. Την Ευα την ξανθια απο Φυλης 69 κατω , μηπως ξερει κανεις που θα την βρω?
Η συγκεκριμένη σύμφωνα με την τσατσά βρέθηκε από σπόντα στο κουρμπέτι και τερμάτισε την καριέρα της φεύγοντας για Ουκρανία. Εγώ που την ρώτησα τελευταία φορά που την πήρα αν θα ξαναγυρίσει μου είπε πως πρέπει να πάει στην οικογένεια της γιατί της έχει λείψει χωρίς να ξεκαθαρίσει το αν θα επιστρέψει. Θα δούμε αν ισχύει αυτό που είπε η τσατσά ή αν το εύκολο χρήμα την φέρει πίσωκαλημερα σε ολους εχουμε κανα νεο για την τατιανα ιασονος 2β
Σιγουρα μιλατε για διαφορετικες. Οσον αφορα τη Λανα του βεργας συμφωνω ηταν γυναικαραΚαλησπέρα συναγωνιστή. Ειχε δουλεψει και στο Βεργας 3 κατω??
Αν λέμε την ίδια και σύμφωνα έτσι που την περιγράφεις, μιλάμε για μια ναυαρχίδα. Είχε σχετικά μικρά στήθη και δε μιλουσε ελληνικά.Έχω ρωτήσει στο Βέργας 2-3 φορές και μου έχουν πει πως αυτή η γυναικάρα έφυγε για τη χώρα της και δεν ξαναγύρισε.