Amonamarth
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 20
- Like
- 365
- Πόντοι
- 290
Ευχαριστώ Νίκο
Αυτό το καιρό δεν δουλεύει.Καλησπέρα τη Ναταλυ ξανθιά περίπου 35 χρόνων από Κηφισου 60 που και που και στο κηφισου 30 ξέρει κάνεις που βρίσκετε ; Έχει περάσει και από Θεσσαλονίκης και Κασσανδρας!!!
Αγωνιζεται σε αλλη Ευρωπαϊκη χωρα σαν CG, οπου ζηταει (και παιρνει;) 200αρια.... Επιστρεφει ομως παντα εδω τα καλοκαιριαΠαίδες μήπως γνωρίζει κανείς τι απέγινε η Ρεμπέκα, ξανθιά 32 που δούλευε στην Αριστοτέλους μέχρι αρχές Γενάρη?
Περί Ολίβιας λοιπόν ο λόγος.
Από τις πιο όμορφες μιλφ πριν 2 χρόνια περίπου. Έκανε όντως λίγες βάρδιες στο Κ132. Την είχα πάρει τότε, και μετά άλλες 2 φορές σε ξενοδοχείο. Τίμια περίπτωση, πολύ καλή στη δουλειά της, με πολύ καλές υπηρεσίες. Ότι είχα πληρώσει στο στούντιο τα ίδια έδωσα και στο ξενοδοχείο. Μόνο που εκεί έριξα διμπαλο σε μια ώρα. Πριν από μερικούς μήνες δοκίμασα να την ξαναπάρω πάλι αλλά μου είπε στο viber ότι έχει σταματήσει
αγνοειτε η τυχη της την ειχα παρει οταν επαιζε κρυφα
Σ'ευχαριστώ πολύ! Respect!Αγωνιζεται σε αλλη Ευρωπαϊκη χωρα σαν CG, οπου ζηταει (και παιρνει;) 200αρια.... Επιστρεφει ομως παντα εδω τα καλοκαιρια
Στο B. Σοφιας δουλευε 122 πριν κανα χρονο και περιπου δουλευε μια Τονια με βυζαρες. Πιο παλια ειχε χωρο στην αχαρνων και στον Αγ. Ελευθεριο. Ειχα το νουμερο αλλα το εσβησα κατα λαθος και δεν το χω. Ξερει κανεις αν παιζει τωρα καπου η αν εχει καποιος το νουμερο της? Ας μου στειλει μυνημα. Ευχαριστω.
τι 35 μυστη μου 35 ητανΚαλησπέρα τη Ναταλυ ξανθιά περίπου 35 χρόνων από Κηφισου 60 που και που και στο κηφισου 30 ξέρει κάνεις που βρίσκετε ; Έχει περάσει και από Θεσσαλονίκης και Κασσανδρας!!!
Ξέρει κανείς για την Εστέλ από Φωκαίας 27Β; Είχα μάθει ότι πήγε Γερμανία, ξέρει κανείς τίποτα;
οπου και να παει ειναι τοσο επιπλο που δεν θα στεριωσειΞέρει κανείς για την Εστέλ από Φωκαίας 27Β; Είχα μάθει ότι πήγε Γερμανία, ξέρει κανείς τίποτα;
Οπου και να παει ειναι τοσο επιπλο που δεν θα στεριωσει
απο εμφανιση ηταν καυλα ομως!!!