giorgos2226
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 4.577
Έχει ξαναδει κανεις την Κατερινα τημ Ουκρανη με τα μεγαλα βυζια π δουλευε παλια Διδύμου,μαραθωνος κ για ενα διαστημα Μεταξουργείο ??
Τρελέ είσαι στο μυαλό μου, πού στον πούτσο είναι η Βερόνικα;Έχουμε κανά νέο από την Αλεξάνδρα Αλκιβιάδου 16 τη μελαμψή βουλγάρα...καθώς και αν επέστρεψε η Βερόνικα από Κολοκυνθούς 63?
Τρελέ είσαι στο μυαλό μου, πού στον πούτσο είναι η Βερόνικα;
Ελπίζω κάποιος να ξέρει!Έλα ντε...που είναι αυτό το πετίτ μιλφομωρό.
Γνωρίζει κάποιος αν λειτουργεί το Studio 21; έχει κατέβει η σελίδα και το τηλέφωνο τους δεν λειτουργεί.
Δουλεύει στο Αλκιβιάδους 16Γ, κάθε μέρα, μόνο πρωινή βάρδια.Η Σόνια από Βέργας 6Α δουλεύει ακόμα ή έχει σταματήσει;
Δουλεύει στο Αλκιβιάδους 16Γ, κάθε μέρα, μόνο πρωινή βάρδια.
Πάντως καμία σχέση με παλιά, όταν δούλευε στην Φυλής, με το όνομα Εύα.
Έχει γίνει πολύ σπασαρχίδω και μυγιάγγιχτη. Δεν σε αφήνει να πιάσεις το στήθος της και το πρωκτικό της είναι τραγικό. Εγώ, προσωπικά, την έχω κόψει.
Συνεχίζει κανονικά στην Διδυμου 27Μάγκες γεια χαρα, ξέρει κανεις αν η Αλιόνα συνεχίζει στη Διδυμου 27 ή έχει αλλάξει εδρα; ευχαριστω
Μάγκες γεια χαρα, ξέρει κανεις αν η Αλιόνα συνεχίζει στη Διδυμου 27 ή έχει αλλάξει εδρα; ευχαριστω
Θελω να ευχαριστω θερμα τον κλεοβουλο βορεαλλη και τον Digweed για την βοηθεια που ζητησα να βρω την ντιανα την βουλγαρα....Να'στε καλα παιδια.
που δουλευει φιλε?