Mpaladoros5
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Την γνωριζες απο Αθηνα;πως εισαι σιγουρος;παντως αν μαθεις πες τπτ.μας ελειψεΔουλεύει Θεσσαλονίκη εδώ και ενάμισι χρόνο.
Την γνωριζες απο Αθηνα;πως εισαι σιγουρος;παντως αν μαθεις πες τπτ.μας ελειψεΔουλεύει Θεσσαλονίκη εδώ και ενάμισι χρόνο.
Είχα ξαναρωτήσει και πιο παλιά αλλά το επαναφέρω. Μήπως κάποιος γνωρίζει για τις εξής granny:
Αλίκη η οποία για πολύ καιρό δούλευε στο Προύσσης 22 το οποίο πλέον έχει κλείσει και τελευταία φορά δούλευε στο Ρεμούνδου 21.
Αλίνα η οποία για πολύ καιρό δούλευε στο Βέργας 6 υπόγειο.
Παιδια ψαχνω την Ελενα απο Αγκυρας 12Α την στρουμπουλη αν την εχετε δει πουθενα να δουλευη ενημερωστε παρακαλω.
καλησπερα παιδες
γνωριζει κανεις που μπορω να βρω την εμιλυ απο ιασωνος 1β κ την βερονικα απο κολοκυνθους 63??
καλησπερα παιδια! εχω ξανακανει την ερωτηση πολυ παλιοτερα... η συγκεκριμενη μηπως ξαναεμφανηστηκε καπου?? εδω --->
ξερει κανεις που δουλευει η Συλβια από Αλκιβιαδου 16β?
Είχα ξαναρωτήσει και πιο παλιά αλλά το επαναφέρω. Μήπως κάποιος γνωρίζει για τις εξής granny:
Αλίκη η οποία για πολύ καιρό δούλευε στο Προύσσης 22 το οποίο πλέον έχει κλείσει και τελευταία φορά δούλευε στο Ρεμούνδου 21.
Αλίνα η οποία για πολύ καιρό δούλευε στο Βέργας 6 υπόγειο.
την ψαχνω και εγω την αλικη. επισης η μαρια η τρελοκοτσιδου δουλευει καπου? επισης μια ντενισα που δουλευε μεταξουργειο μιλφ δουλευει καπου?
Που θα μου βρείτε ρε αλάνια εκείνο το φοβερό κορμί στην Αγαθουπολεως στο τερμα της φυλης;την πως την λενε......
Α ρε Βερόνικα...Βερόνικα,μέχρι πριν λίγο διάστημα ήταν επαρχία-προς το παρόν άγνωστο αν και πότε επιστρέφει.
Έχω κάνα μήνα να κατέβω Μετάξιτυπε κραγκ τιποτα καλο για βραδυ 3η?
Έχω κάνα μήνα να κατέβω Μετάξι
Εκεί έχω ακόμα περισσότερο καιρό να πάωφυλλης οχι μεταξι δεν παταω εκει εχω καιρο να παω
Όχι ρε,απλά βαριέμαιβρηκες γκομενακι τυπε ?
Όχι ρε,απλά βαριέμαι