Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
τι θυμηθηκες τωρα ρε αρχηγε...........απιστευτη γυναικα!!!!!!εχει σταματησει εδω κ 4 χρονια κα εχει επειστρεψει στην ουκρανια.

τι ειπες τωρα ρε φιλε μιλαμε μου θυμησες καλες εποχες αχ αχ και να ξανγυρνουσαν εκεινα τα χρονια

nmb

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
τελευταία πού δούλευε?
από ουκρανία ήταν?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Εγω ψαχνω την  σοφια,μια  ψιλη ομορφη ξανθια η’κοκκινομαλα αναλογα την περιπτωση  με πολύ ωραιο στηθος που δουλευε τωρα τελευταια στο σπ ιτι  φειλιπιδου 30 στη φυλης,ειχε ανοιξει πριν λιγο καιρο και εκλεισε πριν το καλοκαιρι,ηταν για λιγο καιρο,να σημειωσω,ισως ο vrikolakas κατι να ξερει,ότι την κοπελα την εχω δει και φυσικα τιμησει σε studio και στη λελας και στη πιπινου,

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
( 5 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΚΙΣΣΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΡΕΣΕΨΙΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 2-7 ΑΠΟ 10 Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ))ΑΡΕ ΜΑΙΡΗ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ

Ετσι ακαταλαβιστικα γραφετε και τις συνταγες οι γιατροι .
Μονο φαρμακοποιος μπορει να βγαλει νοημα.
απο 10 τι ο καθενας; ευρω ;

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Θυμαται κανεις την Ρωσιδα Υβοννη στο στουντιο εποχης 1998-1999 καθετο στην Πατησιων(δε θυμαμαι τη διεθυνση αλλα ειναι χαμηλα και πρωτο σπιτι δεξια-με ρευμα προς Πατησια- που ειχε 5-6 γκομενες μεσα και διαλεγες?
Βυζι τουμπανο,κωλαρα,προσωπο μοντελου και ανω και ξανθια.

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε εχεις δικιο δεν προσεξα οτι εγραφα με κεφαλαια.συγνωμη.απλα ξαναλεω οτι την περιοδο 2002- 2003 εβγεωαι στην πιυσα στην Σκουφα 2 στενα μετα τα 3 γουρουνακια μια 40 αρα γκομενα λεπτη με ξανθο κοντο μαλακι σκουλαρικακι στην μυτη μικρο στας δηλαδη με το ονομα Μαιρη.Εφυγα για ειδικοτητα & την εχασα...ηταν το κατι αλλο στο κρεβατι τα εκανε ολα και με συμετοχη λεσ και ηταν η γκομενα σου..οσο για την τιμη ηταν τοτε 10.000 δραχμες φιλαρακι...οποιος ξερει η την θυμαται ας γραψει κατι αν θελει...το τελειο μωρο.... 

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε SAMY εχεισ δικιο,,το 10 ηταν δεκαχιλιαρο τοτε η 40 ευρω οταν υπηρχε το EYRO....συγνωμη φιλαρακι...γραψε λαθος...

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Εγω ψαχνω την  σοφια,μια  ψιλη ομορφη ξανθια η’κοκκινομαλα αναλογα την περιπτωση  με πολύ ωραιο στηθος που δουλευε τωρα τελευταια στο σπ ιτι  φειλιπιδου 30 στη φυλης,ειχε ανοιξει πριν λιγο καιρο και εκλεισε πριν το καλοκαιρι,ηταν για λιγο καιρο,να σημειωσω,ισως ο vrikolakas κατι να ξερει,ότι την κοπελα την εχω δει και φυσικα τιμησει σε studio και στη λελας και στη πιπινου,
Σ'αυτήν την αλυσίδα θα την βρεις και πάλι ως Μόνικα.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
γυρισε στα studio δηλαδη,το ψιλαστηκα,20 ευρω και τετοια περιποιηση μου χε λειψει πολυ,σ ευχαριστω vrikolaka

Greek30

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
61
Πόντοι
0
Ρε συναγωνιστές ...
Μια Νατάσα από Ουκρανία δούλευε στην Θεσσαλονίκη ...
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ μωρό !!! ΟΛΑ τα λεφτά !!!
Έκανε και γυμνό μπουμπουκάκι !!! με 10 Ευρά επί πλέων !!!
Μου είπε τα παρατάω, δουλεύω τώρα μόνη μου σπίτι μου, μου έδωσε το τηλ. και το έχασα  :headbang:
Μήπως ξέρει κανείς τίποτα για την Νατάσα ???

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
δυστυχως στις χαμενες ιεροδουλες πρεπει να προσθεσουμε και την ισαβελλα τη ρουμανα που προσφερε κουλουρακι,η οποια δουλευε ελλης το πρωι και αλκιβιαδου το απογευμα.το ρεπορταζ λεει οτι μαλλον σταματησε.αλλα αν παλι απλα αλλαξε στεκι θα ηταν ευπροσδεκτη μια ειδοποιηση

Chris7913

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
21
Πόντοι
0
ρε παιδιά μήπως θυμάται κανείς μία ρωσίδα milf σαραντάρα ξανθιά νταρντανογυναίκα, Όλγα το όνομα, που δούλευε σε σπιτάκια στη Λιοσίων. Εθεάθη τελευταία φόρα το 2004, τώρα θα μου πεισ τι πας και ψάχνεις...

Επισκέπτης
Ψαχνω και 'γω μια ιεροδουλη,για την ακριβεια cg:

To"καλλιτεχνικο"της ηταν"Μιλενα" το πραγματικο της Αννα,και μεχρι περυσι τετοια εποχη δουλευε στο 100-140.Ψηλη,μελαχρινη Ρωσιδα με πολυ ωραιο σωμα αλλα οχι και τοσο ωραιο προσωπο,ειχε αναφερθει και εδω.

Οποιος ξερει κατι ας στειλει pm.

Ευχαριστω.

Thanassis

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
0
Μάγκες σας έχω ένα δύσκολο:Την κοπέλα την έλεγαν Αλεξία και δούλεψε (για δυο-τρεις εβδομάδες,όχι παραπάνω) στον 59 πάνω της Φυλής,τον περσινό Οκτώβριο-Νοέμβριο.Πολύ
όμορφη (καλά,γούστα είναι αυτά... :rockon:) λεπτούλα με καστανά σπαστά μαλλιά.Ήταν Τσέχα (τσεκαρισμένο αυτό) πολύ ευγενική και φώναζε αρκετά (ίσως και λίγο παραπάνω από όσο πρέπει...).Ένα ωραίο βράδυ εξαφανίστηκε και αντικαταστάθηκε από κάποια Αντρέα η οποία ήταν σχεδόν ίδια εμφανισιακά (!) μόνο που ήταν Ρουμάνα και δε μιλούσε άλλη γλώσσα πράγμα που μου δημιούργησε κάποια ψιλοπροβληματάκια καθώς τη στιγμή που κάναμε σεξ κόπηκε το ρέυμα...Και αυτή εξαφανίστηκε σχεδόν αμέσως.Αν δεν κάνω λάθως,η Αλεξία δεν αναφέρθηκε ποτέ στο site οπότε αναγνωρίζω πως η αποστολή μου είναι εξαιρετικά δύσκολη.Αν πάντως κάποιος συναγωνιστής ξέρει κάτι...

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
H Veronika η Ρωσιδα [γλυκεια-ξανθια-αν θυμαμαι καλα ειχε πρασινα ματια και ηταν 1.70 περιπου] πριν καιρο επαιζε μεταξουργειο στο 19,εχει εμφανιστει καθολου η χαθηκε εντελως?

ppp7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γεια ξέρει κανείς που δουλεύει η Ολγα στην ρεμουνδου 21α(πανω) μεχρι ιούλιο περίπου,μεγαλο στηθος,λιγο μεγάλη,ξανθια.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Γεια ξέρει κανείς που δουλεύει η Ολγα στην ρεμουνδου 21α(πανω) μεχρι ιούλιο περίπου,μεγαλο στηθος,λιγο μεγάλη,ξανθια.
Συναγωνιστης ανεφερε οτι δουλευει Πιπινου 65 μαλλον πρωι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom