τι θυμηθηκες τωρα ρε αρχηγε...........απιστευτη γυναικα!!!!!!εχει σταματησει εδω κ 4 χρονια κα εχει επειστρεψει στην ουκρανια.
τι ειπες τωρα ρε φιλε μιλαμε μου θυμησες καλες εποχες αχ αχ και να ξανγυρνουσαν εκεινα τα χρονια
τι θυμηθηκες τωρα ρε αρχηγε...........απιστευτη γυναικα!!!!!!εχει σταματησει εδω κ 4 χρονια κα εχει επειστρεψει στην ουκρανια.
( 5 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΚΙΣΣΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΡΕΣΕΨΙΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 2-7 ΑΠΟ 10 Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ))ΑΡΕ ΜΑΙΡΗ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ
Σ'αυτήν την αλυσίδα θα την βρεις και πάλι ως Μόνικα.Εγω ψαχνω την σοφια,μια ψιλη ομορφη ξανθια η’κοκκινομαλα αναλογα την περιπτωση με πολύ ωραιο στηθος που δουλευε τωρα τελευταια στο σπ ιτι φειλιπιδου 30 στη φυλης,ειχε ανοιξει πριν λιγο καιρο και εκλεισε πριν το καλοκαιρι,ηταν για λιγο καιρο,να σημειωσω,ισως ο vrikolakas κατι να ξερει,ότι την κοπελα την εχω δει και φυσικα τιμησει σε studio και στη λελας και στη πιπινου,
Φιλε SAMY εχεισ δικιο,,το 10 ηταν δεκαχιλιαρο τοτε
δες πμτι θυμηθηκες τωρα ρε αρχηγε...........απιστευτη γυναικα!!!!!!εχει σταματησει εδω κ 4 χρονια κα εχει επειστρεψει στην ουκρανια.
και εσυ δες πμτι ειπες τωρα ρε φιλε μιλαμε μου θυμησες καλες εποχες αχ αχ και να ξανγυρνουσαν εκεινα τα χρονια
Συναγωνιστης ανεφερε οτι δουλευει Πιπινου 65 μαλλον πρωι.Γεια ξέρει κανείς που δουλεύει η Ολγα στην ρεμουνδου 21α(πανω) μεχρι ιούλιο περίπου,μεγαλο στηθος,λιγο μεγάλη,ξανθια.