PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Εχει αποσυρθει εδω και χρονιαΜια Τζέσικα (όχι αυτή που είναι τώρα στο Κροκέων)που δούλευε Σπ Πάτση 40 και κάποια στιγμή μετά στο Κροκέων ξέρουμε τίποτα
Εχει αποσυρθει εδω και χρονιαΜια Τζέσικα (όχι αυτή που είναι τώρα στο Κροκέων)που δούλευε Σπ Πάτση 40 και κάποια στιγμή μετά στο Κροκέων ξέρουμε τίποτα
Στην επαρχία.Η milf στελλα(αλληθωρη) από φυλλης κ λιοσιων ξερουμε αν εργάζεται κάπου?
Αν εννοεις την Βανεσσα έχει σταματησει εδω και χρόνια.Εκείνη από αγαθουπολεως ρε παιδιά πως την λεγανε;που χαθηκε;
Στην επαρχία.
Η Τζουλι η πανυψηλη ρωσσιδα απο το στουντιο φυλης 104 τη εχει απογινει , γνωριζει κανενας καμια πληροφορια.
Ρε παιδιά γνωρίζει κανείς που δουλεύει και τι ώρες η Μαρία μάλλον Ρωσίδα γύρω στα 40 που δούλευε Διδύμου 16α και Αλκαμένους 113?
Ρε παιδιά γνωρίζει κανείς που δουλεύει και τι ώρες η Μαρία μάλλον Ρωσίδα γύρω στα 40 που δούλευε Διδύμου 16α και Αλκαμένους 113?
Τη Μαρια με τις βυζαρες και το κοντο μαλλι την ειχα παρει στο Διδυμου 16 και επαιζε και στο Αλκαμενους 113.Ομως στο Αγκυρας 12 δεξια ειναι πραγματι μια Μαρια μελαχρινη με αγορε μαλλι.Η πρωτη εβγαινε συνεχεια με ενα διχτυωτο,η δευτερη με εσωρουχα μπικινι στυλ.Η πρωτη ειχε λιγο χαλαροτητα στο σωμα,η δευτερη εχει σωματαρα.Αρα αμφιβαλω αν προκειται για την ιδια,χωρις να ειμαι και σιγουρος.Τη Μαρια που ειναι τωρα στο Αγκυρας θα τη δοκιμασω οπωσδηποτε οπως πηγα και στη Λανα για να μου λυθει και η απορια.συμφωνώ με zero την είχα δει απογευματινή στο Αγκύρας 12 ... πάει καιρός που είναι εκεί ... την είχα τιμήσει στο Αλκαμένους 133 πριν πολλούς μήνες
Τη Μαρια με τις βυζαρες και το κοντο μαλλι την ειχα παρει στο Διδυμου 16 και επαιζε και στο Αλκαμενους 113.Ομως στο Αγκυρας 12 δεξια ειναι πραγματι μια Μαρια μελαχρινη με αγορε μαλλι.Η πρωτη εβγαινε συνεχεια με ενα διχτυωτο,η δευτερη με εσωρουχα μπικινι στυλ.Η πρωτη ειχε λιγο χαλαροτητα στο σωμα,η δευτερη εχει σωματαρα.Αρα αμφιβαλω αν προκειται για την ιδια,χωρις να ειμαι και σιγουρος.Τη Μαρια που ειναι τωρα στο Αγκυρας θα τη δοκιμασω οπωσδηποτε οπως πηγα και στη Λανα για να μου λυθει και η απορια.
Εχει κι αυτη βυζαρες αλλα αυτα που φοραει τωρα ισως με μπερδεψαν αν ειναι η ιδια τελικα.έχω να περάσω 2ε βδομάδες από Αγκύρας 12, τελευταία φορά ήταν η Μαρια απο Αλκαμένους 113, η γνωστή με το αγορέ μαύρο μαλλι και τις μεγάλες βυζάρες σε διχτυωτό λευκό φόρεμα 1000 τοις εκατό ήταν η του Αλκ133
Η ιδια ειναι.Την εχω δει και εγω Αγκυρας 12αΤη Μαρια με τις βυζαρες και το κοντο μαλλι την ειχα παρει στο Διδυμου 16 και επαιζε και στο Αλκαμενους 113.Ομως στο Αγκυρας 12 δεξια ειναι πραγματι μια Μαρια μελαχρινη με αγορε μαλλι.Η πρωτη εβγαινε συνεχεια με ενα διχτυωτο,η δευτερη με εσωρουχα μπικινι στυλ.Η πρωτη ειχε λιγο χαλαροτητα στο σωμα,η δευτερη εχει σωματαρα.Αρα αμφιβαλω αν προκειται για την ιδια,χωρις να ειμαι και σιγουρος.Τη Μαρια που ειναι τωρα στο Αγκυρας θα τη δοκιμασω οπωσδηποτε οπως πηγα και στη Λανα για να μου λυθει και η απορια.