peos en drasei
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παίδες lily κηφισού 60.έχω αρρωστήσει λέμε έχουμε κάνα νέο ποτε γυρνάει η αν κυκλοφορεί κάπου αλλου?
Η Λαουρα απο φυλης η ξανθια με την κωλαρα,αγνοειται η τυχη της και εκει που μου ειπανε δεν ειναι,την εχει δει κανεις καπου στανταρ τελευταια?
Μελινα απο Διδυμου 16-το ξανθο μιλφ με το πολυ ωραιο δερμα...εχαθη?
Η Βαρβαρα ειναι επαρχια. Καλαματα εαν δεν κανω λαθος.Ξερει κανεις η Ευα(Μαργκο παλιοτερα) απο Λελας τι απεγινε, γιατι περαν των αλλων
ηταν & καλο ατομο.
Επισης με την Βαρβαρα μας απο βουρβαχη, τι παιζει?
Για έναν ανεξήγητο λόγο οι "Άντζελες" στην συντριπτική τους πλειοψηφία έδιναν/δίνουν κώλο, όμως Άντζελα στο Κολωνού 48 χωρίς να βάζω και το χέρι μου στην φωτιά δε νομίζω πως υπήρξε!ξερουμε κατι για μια ατζελα που δουλευε κολωνου 48 και εδινε το κωλι της απλοχερα;;
Η Χριστίνα απο Ιωαννίνων 3 ξέρει καποιος που δουλεύει;
Σε μπουρδέλα η Χριστίνα η Καζακστανή στο Φυλής 69Α 2η βάρδια και η Ντίνα η μιλφ "Κορεάτισσα" στο Μαγνησίας 11 αλλά δεν ξέρω αν είναι ακόμα εκεί.. αυτές μου έρχονται πολύ πρόχειρα αλλά δε νομίζω να παίζουν κι άλλες!re paidia kamia asiatisa kineza pou paizei athina...???
Δηλαδή άλλο όνομα δεν σου κάνει ρε τύπε που να δίνει το κώλι της;ατζελα που δινει κωλο εχουμε τωρα στην πιατσα καπου;;
Δηλαδή άλλο όνομα δεν σου κάνει ρε τύπε που να δίνει το κώλι της;
Τι βίτσια και αυτά εδώ μέσα...
Τσπ!
Φυλής 66Δ 1η και 2η βάρδια να τσεκάρεις
Ιάσονος 43 υπάρχει αλλά αγνοείται η τύχης της τις τελευταίες ημέρες
Ιάσονος 20Α/Β/37Α κ.α. είναι μια άλλη μιλφ Άντζελα γυρολόγος αλλά και αυτή αγνοείται τις τελευταίες ημέρες.
Όποια από τις δύο τελευταίες τουλάχιστον πετύχω θα σε ενημερώσω τύπε αλλά γύρνα και συ την πιάτσα και ρώτα ονόματα, όλο και σε κάποια Άντζελα θα πέσεις που θα δίνει και κώλο, δεν μπορεί..