Eisenfaust
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 7.276
Όχι. Δεν ταιριάζουν τα τατουάζ .ρε παιδες παιζει η Μαρια απο Τατοιου 58 να ειναι η Αντζυ απο κροκεων?
Η Άντζυ αγνοείται... :-
Όχι. Δεν ταιριάζουν τα τατουάζ .ρε παιδες παιζει η Μαρια απο Τατοιου 58 να ειναι η Αντζυ απο κροκεων?
Οχι τρισμεγιστε........Μάθαμε τίποτα γιά Ρενάτα ... από τό πάλαι ποτέ Ίακχου 7 ??
H πρώτη δουλεύει πάλι ως Εύα στο Βριλησσού 46.
Η δεύτερη, αν εννοείς τη Βαρβάρα του Βούρβαχη, είχε φύγει όντως για ένα διάστημα αλλά επέστρεψε και εργάζεται κανονικά.
Κι εγω καπως ετσι νομιζα, αλλα η Ευα δεν ειναι στο προγραμμα της Βρηλισσου & η Βαρβαρα γυρισε για κανα-δυο μερες & γεια σας. Ασε παιζει πακετο μαλλον
Εχουν σταματησει εδω και πολυ καιρό.νικολετα πρωην μιχαελα που δουλευε και η αδερφη της η ελιζα στα κασανδρας, εχουμε κανα νεο? απ τα καλυτερα μουνια
Τσέκαρε στο Χωματιανού 11β.......Η Λιλυ που δουλευε στο ιάσωνος 46Α κ στο κ κολωνου 32Α που βρίσκεται τωρα?Γνωριζεις κανεις?
Η Λουιζα δοκιμαζει την τυχη της στο εξωτερικο......Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε συναγωνιστές μου. Έχω να θέσω ερωτήματα προς αναζήτηση δύο κορασίδων που έχω χάσει... Η μία είναι η Ανδριάννα (με τα γυαλάκια) που εργαζόταν μέχρι πολύ πρόσφατα στο Ρεμούνσου 21 και η άλλη είναι η Λουίζα (στουντιοκόριτσο) που τη βρίσκαμε στον όμιλο της Κασσάνδρας. Κάθε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη!