You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.418
- Πόντοι
- 446
Παιδια καλησπερα.Η Ηρα η ταταρα με της βυζαρες της πού εχει χαθει ?
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Μεχρι πρότινος (2-3 εβδομαδες πριν) μπορουσες να την βρεις πρωινη βαρδια στο Κωνσταντινουπολεως 59 που υπολειτουργουσε.Παιδια καλησπερα.Η Ηρα η ταταρα με της βυζαρες της πού εχει χαθει ?
Τωρα που εκλεισε, εχουν χαθει τα ιχνη της.
Ολο και καπου θα την δουμε...........
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Η Ναντια τυποι μου απο Μενανδρου 45 που ειναι , ηταν ξανθια κοντο μαλλι , αδυνατη με μικρο στηθος ωραιο πεταχτο κολαρακι....μιλφογρανι εβγαζε....αν ξερει καποιος ασ πει...ηατν φωτια στο κρεβατι και τακανε ολα......
Cervantes
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 196
- Like
- 4.637
- Πόντοι
- 15.775
Στο σιτε με τις κυριες αναφερει μια Ηρα ρωσσιδα βυζαρου οτι δουλευει στο Σερβιων 26 δν ειμαι σιγουρος αμα ειναι η ιδια ομως..Μεχρι πρότινος (2-3 εβδομαδες πριν) μπορουσες να την βρεις πρωινη βαρδια στο Κωνσταντινουπολεως 59 που υπολειτουργουσε.
Τωρα που εκλεισε, εχουν χαθει τα ιχνη της.
Ολο και καπου θα την δουμε...........
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Οχι δεν ειναι αυτη η κοπελα η Ηρα η Τατάρα.Στο σιτε με τις κυριες αναφερει μια Ηρα ρωσσιδα βυζαρου οτι δουλευει στο Σερβιων 26 δν ειμαι σιγουρος αμα ειναι η ιδια ομως..
;) ;) ;) ;)
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.418
- Πόντοι
- 446
παιδια πρεπει να βρουμε την Τατάρα!
Επισκέπτης
θα ερθει αρχες ιουλιου...Ξέρει κανένας φίλος που βρίσκεται η σονια απο βεργας την έχω χάσει απο την πιάτσα ...
sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
πηγε διακοπές η πήγε να ψηφίσει το μωρό εεε για αυτο το ψάχνω κανα μήνα ...θα ερθει αρχες ιουλιου...
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Αν εννοεις την κοντη ξανθιά Αλίσα απο Βριλησσου 42 μέχριπρόσφατα, πλεον εργαζεται στο Μπουζιανη 2Ρε παιδια που χαθηκε η Αλισα???
Εξαφανιστηκε και το thread της εδω βλεπω.....
SirGreebas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 95
- Πόντοι
- 0
μερικές ερωτησούλες για τους πολύ ενημερωμένους....
1) αν έχουμε κανένα νέο από Μιράντα το μπισκοτάκι. Μας έχει λείψει απίστευτα
2) με το που έφυγε η Μιράντα είχε εμφανιστεί στον ίδιο οίκο ένα πιπινάκη νομίζω Τζένη συστήθηκε και με καταγωγή από Ισπανία. Αν ξέρει κανεις που βρίσκεται αυτή η ψυχή
3) μια ντιάνα από κολωνού onlygreekadiko....κοντοξανθο πιπινάκη
4) Ισαμπέλα από Φύλης 59 και Φώκαιας 27
1) αν έχουμε κανένα νέο από Μιράντα το μπισκοτάκι. Μας έχει λείψει απίστευτα
2) με το που έφυγε η Μιράντα είχε εμφανιστεί στον ίδιο οίκο ένα πιπινάκη νομίζω Τζένη συστήθηκε και με καταγωγή από Ισπανία. Αν ξέρει κανεις που βρίσκεται αυτή η ψυχή
3) μια ντιάνα από κολωνού onlygreekadiko....κοντοξανθο πιπινάκη
4) Ισαμπέλα από Φύλης 59 και Φώκαιας 27
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
Αν εννοεις την κοντη ξανθιά Αλίσα απο Βριλησσου 42 μέχριπρόσφατα, πλεον εργαζεται στο Μπουζιανη 2
Μάθαμε τίποτα γιά Ρενάτα ... από τό πάλαι ποτέ Ίακχου 7 ??
seducer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 78
- Like
- 741
- Πόντοι
- 6.135
Αγαπητοί συν-άρρωστοι,
Ψάχνω δύο κορίτσια:
1) Την Χριστίνα από το Ιάσωνος 43. Λεπτή τσιγγανοβουλγάρα που έδινε και κώλο παλιότερα.
2) Την Ντανιέλα από το Λεωνίδου 28 (δεξιά - επάνω). Μελαχρινή αλβανοειδής που έδινε και κώλο.
Σας παρακαλώ βοηθήστε - δύο κοπέλλες ήξερα σε όλο το μετάξι που να είναι εμφανίσημες και να δίνουν κώλο (χωρίς να κλέβουν) και τις έχασα.
Ψάχνω δύο κορίτσια:
1) Την Χριστίνα από το Ιάσωνος 43. Λεπτή τσιγγανοβουλγάρα που έδινε και κώλο παλιότερα.
2) Την Ντανιέλα από το Λεωνίδου 28 (δεξιά - επάνω). Μελαχρινή αλβανοειδής που έδινε και κώλο.
Σας παρακαλώ βοηθήστε - δύο κοπέλλες ήξερα σε όλο το μετάξι που να είναι εμφανίσημες και να δίνουν κώλο (χωρίς να κλέβουν) και τις έχασα.
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Καποιος ειχε γραψει οτι ειναι στην πατριδα της και οτι θα γυρισει το καλοκαιρι.4) Ισαμπέλα από Φύλης 59 και Φώκαιας 27
Παραθέτω κ εδώ την ερώτηση μου μήπως γνωρίζει κανείς μιας κ στο άλλο thread δεν είχα καμία απάντηση..... που έχει χαθεί(πολύ καιρό βεβαια) η Αιμιλία - Ντιάνα απο Φωκαίας 27 και Περγάμου που εμφανιζόταν ??? Ρωσσίδα ξανθούλα με σγουρό μαλλί κ μεγάλο φυσικό στήθος κ επίσης η Εστέλ πάλι απο Φωκαίας 27 κυρίως τρίτη βάρδυα κ απο κριτικές που διαβάσα μάπα... αλλά τούμπανο κι αυτή. Ευχαριστώ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις