PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Η Εμιλυ που δούλευε παλιά Βριλλησού,μετά Κηφισού 30...ξέρουμε που είναι τώρα?
Η Εμιλυ που δούλευε παλιά Βριλλησού,μετά Κηφισού 30...ξέρουμε που είναι τώρα?
Εχει φυγει απο τα 36αρια!
Λεγεται οτι τωρα δουλευει στο 66...πηγες και ειδες αλλη?
Δεν καταλαβα αυτο το ερωτηματικο που εβαλες στο τελος!
Νομιζω Βεργας 3...Καλησπέρα ξέρει κάποιος φίλος που βρίσκεται η ρωσοφιλανδεζα μιλφ τζουλια απο αλκαμενους 117;ευχαριστω
ευχαριστω!μηπως ξέρεις κ ποια βάρδια;Νομιζω Βεργας 3...
απογευμαευχαριστω!μηπως ξέρεις κ ποια βάρδια;
στο δεξι Βεργας,οχι το αριστερο...ευχαριστω!μηπως ξέρεις κ ποια βάρδια;
thanksαπογευμα
απογευμα
Η Κωνσταντίνα είναι κανονικά στα προγράμματα της αλυσίδας απ'ότι βλέπω.
Η Ανίτα έχει σταματήσει από το Γενάρη. Προσωρινά ή μόνιμα, αυτό μόνο η ίδια το γνωρίζει.
Thanks φίλε μου.
Κάτι τελευταίο..
Μήπως μπορεί να μου συγκρίνει κάποιος τη Σόνια απο Studio 12 και τη Σύλβια απο Πειραιώς 193;
Έχουν δηλαδή κάποια κοινά στοιχεία, κυρίως στο σωματότυπο;
(Παρεμπιπτόντως τη Σόνια την έχω δοκιμάσει και αποκόμισα πολύ καλές εντυπώσεις!)
Την Σύλβια όχι ακόμα...
και είναι επίσης από τις λίγες που διαθέτουν και ομορφιά και καλές υπηρεσίες. Εγώ προσωπικά πέρασα πολύ καλά μαζί τηςΗ Σύλβια παρότι δεν είναι ούτε αυτή πιτσιρίκα είναι όμως σαφώς μικρότερη από την Σόνια και καθόλου σπασμένη ειδικά στο σώμα. Είναι καυλιάρα και έχει μια πουτανιά η οποία βγαίνει προς τα έξω για αυτό και πρέπει να σου κάτσει και η χημεία καθώς έχει ένα στυλ το οποίο δεν πολύ αλλάζει. Επειδή όμως το επιπεδοι των υπηρεσιών της είναι καλό την προτείνω και αυτή για την εμπειρία.
Ναι, εδω και παρα πολυ καιρο.Η Αλινα απο Βουρβαχη,Κων/λεως 61,Ηλια Ηλιου κτλ. εχει σταματησει οριστικα;
πως γινεται και τα ξερεις ολα οσα εχουν σχεση με τα studioΝαι, εδω και παρα πολυ καιρο.
Βεβαια ποτε δεν ξερεις......
ετσι... όλες με τον ενα ή τον αλλο τρόπο κάποτε γυρίζουν....Ναι, εδω και παρα πολυ καιρο.
πως γινεται και τα ξερεις ολα οσα εχουν σχεση με τα studio