You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Παίζει στο Αντιοχείας 64 στη Νέα Φιλαδέλφεια με το ίδιο όνομαΓεια χαρά ,
Ρε μάγκες στο φυλής 66Α ήταν κάποια ΡΕΝΑΤΑ,ένα ψηλό μελαχρινό τούμπανο
Παίζει να είναι πουθενά σε κανα στούντιο η κάτι άλλο;;;
Kavliaris2000 thiti
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2019
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα μύστες ! Αλιονα η ελενα δεν θυμάμαι καλά gilf ξανθιά από δίδυμου 27 έπαιζε μπάλα εκεί πριν κανα δυο χρόνια .. φοβερή παρτουζα με την τανια . Μήπως την έχει δει κανενός το μάτι ;
Kavliaris2000 thiti
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2019
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα μύστες ! Αλιονα η ελενα δεν θυμάμαι καλά gilf ξανθιά από δίδυμου 27 έπαιζε μπάλα εκεί πριν κανα δυο χρόνια .. φοβερή παρτουζα με την τανια . Μήπως την έχει δει κανενός το μάτι ;
Frogen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 5
- Like
- 466
- Πόντοι
- 300
Καλημέρα σε όλους,
Ξερει κανένας τι έχει γίνει η Νανσυ απο Φυλής 104 studio oriental? ήταν η 1η πουτανα που γαμησα στη ζωη μου και επειτα απο εκει ειχα δει οτι εκανε λιγο πορεια σαν cg νομιζω εξωτερικο. Ξερει κανεις που βρισκεται και τι κανει τώρα? θα θελά πολυ να την ξαναγαμησω για τη νοσταλγια
Ξερει κανένας τι έχει γίνει η Νανσυ απο Φυλής 104 studio oriental? ήταν η 1η πουτανα που γαμησα στη ζωη μου και επειτα απο εκει ειχα δει οτι εκανε λιγο πορεια σαν cg νομιζω εξωτερικο. Ξερει κανεις που βρισκεται και τι κανει τώρα? θα θελά πολυ να την ξαναγαμησω για τη νοσταλγια
Kavliaris2000 thiti
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2019
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Αλιονα από δίδυμου 27 ;; Παίζει ακόμα μπάλα κάπου ;
Dant
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2022
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Την είχα δει στο σάιτ πριν λίγο καιρό και όταν πήγα από κοντά δεν ήταν αυτήΠαίζει στο Αντιοχείας 64 στη Νέα Φιλαδέλφεια με το ίδιο όνομα
Σε ευχαριστώ!!
Καλησπερα ψαχνω μια Ντορινα Γερμανιδα δηλωνε απο το παλαι ποτε χαμετυπιον της Ιππωνακτος.? Εχει καποιος τα ιχνης της η εγινε αστρικη σκονη? Η και καποια απο τις κοπελες που δουλευαν τοτε μαζι της με επιασαν οι νοσταλγιες μου σημερα
Lucifer_gr37
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.970
- Πόντοι
- 1.196
Προ 2 εστίας έπαιζε σε κάποιο πρακτορείο κ η φιλιδου , δυστηχως δεν την πρόλαβα , έφτασε στα χέρια μου κ το κινητό της ,από σπόντα , κ όταν της εστειλα να κανονισουμε ήταν εκτός . Μετά χάθηκε κ ο αριθμός , χάθηκε και αυτή . Αν έχω καταλάβει παιζει μπάλα μέσω ονλυ, κλασικά , αγοράζεις πακέτο κ μετά κανονίζεις αν σε γουστάρει . Ακούσατε ακούσατε …. Αν σε γουστάρει εκείνη …
Κρίμα γτ είχε κάτι έκφυλο κ άξιζε ένα κρεβάτι
Papoutsaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 764
- Πόντοι
- 81
Προ 2 εστίας έπαιζε σε κάποιο πρακτορείο κ η φιλιδου , δυστηχως δεν την πρόλαβα , έφτασε στα χέρια μου κ το κινητό της ,από σπόντα , κ όταν της εστειλα να κανονισουμε ήταν εκτός . Μετά χάθηκε κ ο αριθμός , χάθηκε και αυτή . Αν έχω καταλάβει παιζει μπάλα μέσω ονλυ, κλασικά , αγοράζεις πακέτο κ μετά κανονίζεις αν σε γουστάρει . Ακούσατε ακούσατε …. Αν σε γουστάρει εκείνη …
Σε ποιά πουτάνα αναφέρεσαι και πού εργαζόταν;
Διαγραμμένο μέλος 218661
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2022
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Μάγκες η λανα από dreamplace Θεσσαλίας γνωρίζετε τίποτα ευχαριστώ
Διαγραμμένο μέλος 218661
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2022
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Κανείς δεν ξέρει ρε μάγκες;Μάγκες η λανα από dreamplace Θεσσαλίας γνωρίζετε τίποτα ευχαριστώ
Ηρακλής 19
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 422
- Πόντοι
- 21
Μην σταματας γαμα μας ΣΕ ΤΡΙΠΛΕΤΑ 694-796-5319
Μην σταματας γαμα μας !!! Αυτο θα ακους απο το στομα μας !!! Δεν ειμαι ξενερωτη οπως οι περισσοτερες εδω μεσα. Εχω παρει δεκαδες ψωλες μεσα στην φρεσκια αχορταγη μουναρα μου και συνεχως θελω και αλλες !!! Αυτο γουσταρω να δινω και να παιρνω καβλα. Εχω χωρο δικο μου στο κεντρο και μπορω απο το...
kanesex.com
Γνώμη για αυτήν έχουμε?
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.183
- Πόντοι
- 1.056
Τύπε είσαι σε λάθος νημαΜην σταματας γαμα μας ΣΕ ΤΡΙΠΛΕΤΑ 694-796-5319
Μην σταματας γαμα μας !!! Αυτο θα ακους απο το στομα μας !!! Δεν ειμαι ξενερωτη οπως οι περισσοτερες εδω μεσα. Εχω παρει δεκαδες ψωλες μεσα στην φρεσκια αχορταγη μουναρα μου και συνεχως θελω και αλλες !!! Αυτο γουσταρω να δινω και να παιρνω καβλα. Εχω χωρο δικο μου στο κεντρο και μπορω απο το...kanesex.com
Γνώμη για αυτήν έχουμε?
γνωριζει κανεις που εχει καταληξει η Μιλενα απο Διδυμου 27?
angelos(3)
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2020
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους. Υπήρχε πριν 4-5 χρόνια(σίγουρα πριν το κόβιντ), μια κοπέλα με το όνομα Δανάη. Την είχα πετύχει στο στούντιο της Αριστοτέλους 5 και αργότερα δούλευε στα στούντιο της Βούρβαχη και Ηλία Ηλίου. Ήταν Ελληνίδα, ξανθιά, μικρό στήθος και με μια κωλάρα απίστευτη. Γνωρίζει κανείς κάτι? Έχει σταματήσει? δουλέυει κάπου αλλού με άλλο όνομα?
καλησπερα παιδια! τα φωτα σας λιγο αν καποιος γνωριζει κατι. ψαχνω μια κοπελα γεματη, ονοματι Αναστασια (καποιοι ελεγαν οτι την ηξεραν ως Απολλωνια απο mamba), την εχω χασει δυο χρωνια τωρα... γνωριζει καποιος αν σταματισε, η αν οχι, ξερει καποιος τον καινουργιο της αρηθμο?
τελευταια αναρτηση γι αυτην, νομιζω, ηταν εδω....
τελευταια αναρτηση γι αυτην, νομιζω, ηταν εδω....
Γυναίκες συνοδοί ανεξάρτητες, πάνω από 116.000 αναρτήσεις πληροφορίες φωτογραφίες
Ανεξάρτητες συνοδοί & callgirls πάνω από 116.000 αναρτήσεις από το 2009 μέχρι σήμερα. Πληροφορίες, κριτικές, φωτογραφίες, ανταλλαγές απόψεων, συνεχής ενημέρωση από τα μέλη.
www.bourdela.com
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2