Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.185
- Πόντοι
- 1.056
Άγκυρας και Αττάλειας,το γωνιακό δηλαδηΚαλησπέρα!Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν δουλεύει ακόμα η Αντριάνα από Διδύμου..Gilf πλέον.. Ευχαριστώ πολυ.
Άγκυρας και Αττάλειας,το γωνιακό δηλαδη
Ευχαριστώ πολύ.Άγκυρας και Αττάλειας,το γωνιακό δηλαδη
Καλησπέρα παιδιά ψάχνω εδώ και καιρό την Καρολίνα ( λατίνα από κολωνου 27α) ξέρει κανείς τίποτα;
Εργάζεται στο Αγκύρας 12.Καλησπέρα!Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν δουλεύει ακόμα η Αντριάνα από Διδύμου..Gilf πλέον.. Ευχαριστώ πολυ.
Δεν έχει ακουστεί ή εντοπιστεί από τα μέλη του μπου. Μου είχε πει κάποια στιγμή τον πρώτο καιρό που την έπαιρνα ότι η κόρη της παντρεύτηκε, οπότε μάλλον έχει οικογενειακές υποχρεώσεις.Ο καιρός θα δείξει...Έχω να δω μήνες την Νατάσσα την ψηλή μιλφ που δούλευε στα 48ρια της Κολωνού, ξέρει κάποιος αν δουλεύει κάπου ή έχει σταματήσει;
Ευχαριστώ πολύ συναγωνιστή! Εγώ είχα ρωτήσει μια τσατσά στο 48 το δεξί και μου είπε ότι παντρεύτηκε με έναν πελάτη της αλλά δεν το πολυπίστεψα, θα δείξει όπως είπεςΔεν έχει ακουστεί ή εντοπιστεί από τα μέλη του μπου. Μου είχε πει κάποια στιγμή τον πρώτο καιρό που την έπαιρνα ότι η κόρη της παντρεύτηκε, οπότε μάλλον έχει οικογενειακές υποχρεώσεις.Ο καιρός θα δείξει...