Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα!!! Μήπως ξέρουμε που βρίσκεται η Νάνσυ από Φυλής και Διδύμου και η Ξένια από Φυλής;
Εγώ θα ξαναβάλω μία το άνωθεν προσθέτοντας μια μελαχρινή Μικαέλα από Φωκαίας, πριν κάποια χρόνια, όπως επίσης και μια νταρνανα Βαλεντίνα στουντιακη με μεγάλο στήθος. Πάσα πληροφορία ευπρόσδεκτη.Χρόνια και ζαμανια συναγωνιστές! Καλημέρα σας μετά από πάρα πολύ μεγάλο διάστημα αποχής από το σάιτ και την ενεργό δράση. Με την επιστροφή μου, θα θελα να ρωτήσω για την Ήρα, γεματουλα ξανθιά με κοντό μαλλί που δούλευε τσα αλλά και βάρδια στα Άγκυρας, την γνώριμη Ρουμάνα Κάρλα καύλα καθώς και την αγαπημένη πολύ αδύνατη, ξανθιά Εύα που δούλευε βραδιά στο Κωνσταντινουπόλεως αν υπάρχουν κάπου αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
αν εννοείς τη Μιχαέλα απο Μολδαβία, φωκαιας 17 με την κυρία Ευα εκεί ηταν πριν λίγο.Εγώ θα ξαναβάλω μία το άνωθεν προσθέτοντας μια μελαχρινή Μικαέλα από Φωκαίας, πριν κάποια χρόνια, όπως επίσης και μια νταρνανα Βαλεντίνα στουντιακη με μεγάλο στήθος. Πάσα πληροφορία ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ φίλε μου. Ναι, αυτή την Μικαέλα αναφέρω. Την είχα συναντήσει στο παρελθόν κάποιες φορές και είχα περάσει πολύ όμορφα.αν εννοείς τη Μιχαέλα απο Μολδαβία, φωκαιας 17 με την κυρία Ευα εκεί ηταν πριν λίγο.
δεν γνωρίζω για τις υπόλοιπες που αναζητας.
Τόρυ από Βούρβαχη... φτάνει λαρύγγι άνετα..και γλειφοκωλι.Καλησπέρα, έχετε να προτείνετε καμία να κάνει καλό γλυφοκωλι και deepthroat?
Η Μπέτυ πέρασε από κει για μια εβδομάδα 24-30 Ιανουαρίου και όποιος πιστος πρόλαβε. Τώρα από ότι ξέρω δουλεύει στην Κρήτη.Μήπως γνωρίζει κανείς που έχει εξαφανιστεί η Μπέτη από Παρασιου?
η σουζανα εχει σταματησει αν εχεις κατι αντιθετο ενημερωσε και εμενα παρακαλωΞανθό granny Σουζανα μάλλον Αλβανιδα , με φουλ πρόγραμμα και είχε δουλέψει κολωνου 47 ισόγειο βραδινή βάρδια και μ. Αλεξάνδρου 22 βραδινή και τέλος στην ιασωνος νομίζω στο 36. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι η έχει τηλέφωνο ας στείλει pm. Επίσης άλλο ξανθό granny Φωτεινή Ρωσίδα που δουλευε στα Μ. Αλεξάνδρου 15,έπειτα Μ. Αλεξάνδρου 22 και τελευταία την είχα δει στα κολωνου 47 και 45