konstantin2015
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2015
- Like
- 192
- Πόντοι
- 1
Όχι για την Βάλια που δούλευε σε στουντιο εδώ στην Αθήνα έλεγαδηλαδη η βερονικα ειναι ρουμανα και δουλευει στην θεσσαλονικη
Όχι για την Βάλια που δούλευε σε στουντιο εδώ στην Αθήνα έλεγαδηλαδη η βερονικα ειναι ρουμανα και δουλευει στην θεσσαλονικη
Αν εννοεις τη Μιραντα-μπισκοτακι είναι χρόνια που έχει φύγει. Τι μας τη θύμησες... ηταν γλυκα αυτό το κορίτσιΚαλησπέρα συναγωνιστές. Ξέρεις κανείς που βρίσκεται η θρυλική Μιράντα από φυλής; Και η Μπάρμπι;
Την Νατάσα από φυλής μπλε πόρτα λες ; Αν ναι, λογικά τώρα πλησια τα 50!Φίλοι καλησπερα και καλες γιορτές σε ολους με υγεια. Αναζητω την Νατασσα την πεταλουδα. Γνωριζει κανεις αν και που δραστηριοποιείται? Ευχαριστώ πολύ.
Κάνει βίζιτες. Θα της βρεις στο άλλο site στις ανεξάρτητες.η Naomi από το de Paris ξέρουμε που βρίσκεται, από τις καλύτερες μαύρες που έχω πάρει.
Εγώ την τσατσά που ρώτησα φαίνεται ότι σταμάτησε.Αθηνά από Φωκ.27 ημιόροφο.
Αν την πετύχει κανείς, let me know!
Δν ξέρω αν την λέγανε κ μπισκοτάκι. Για αυτή με την κωλαρα κ το φοβερό τσιμπουκι. Εποχές γύρω στο 2013 κάπου εκεί.Αν εννοεις τη Μιραντα-μπισκοτακι είναι χρόνια που έχει φύγει. Τι μας τη θύμησες... ηταν γλυκα αυτό το κορίτσι
Δυστυχώς όχι ακόμα. Πριν φύγει με το λοκντάουν βρισκόταν Φωκαίας 13.Καλησπέρα. Η γνωστή Τζούλια η Τζούλιαννα ξανθιά μπαμπατσικη αλβανιδουλα που δούλευε φυλής πρωινή βάρδια και έδινε και κωλο ξέρουμε αν έχει ξαναεμφανιστει;