You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Όχι και studio τύπε!!! Η Άννα ?Έψαξα όλες τις σελίδες αλλά δεν βλέπω καμία αναφορά για την Άννα από το Κωνσταντινουπόλεως 206 που μετά την πανδημία δεν άνοιξε ποτέ. Η Άννα είχε τις περισσότερες κριτικές, είναι κρίμα να χαθεί ή τέλος πάντων να μην ξέρω εγω αν εχει καταλήξει σε κάποιο στούντιο ή αλλού.
Ξέρει κανείς; Ψηλή, συμπαθητική, εξυπηρετική.
giorgiodelafuentes2
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 869
- Πόντοι
- 81
Τον Νοέμβριο την είχα πάρει στο Κων/πόλεως 166 υπόγειο. Δεν ξέρω αν συνεχίζει εκεί. Πάντως το πρόγραμμά της ήταν ίδιο, ωραίο σώμα αλλά μηχανικές κινήσεις χωρίς να κάνει κάτι να "ανεβάσει το θερμόμετρο".Για ένα τυπικό ξεφόρτωμα καλή είναι για τα δικά μου γούστα.Νομίζω έχει προσθέσει και ελεύθερο τρομπόνι αλλά δεν είμαι σίγουρος.Έψαξα όλες τις σελίδες αλλά δεν βλέπω καμία αναφορά για την Άννα από το Κωνσταντινουπόλεως 206 που μετά την πανδημία δεν άνοιξε ποτέ. Η Άννα είχε τις περισσότερες κριτικές, είναι κρίμα να χαθεί ή τέλος πάντων να μην ξέρω εγω αν εχει καταλήξει σε κάποιο στούντιο ή αλλού.
Ξέρει κανείς; Ψηλή, συμπαθητική, εξυπηρετική.
Johnny Truelove
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 310
- Πόντοι
- 21
Αν λες για την Ελένη τη Ρουμάνα,λένε οτι έχει μεταφερθεί στο Κηφισίας 10.Ρε παιδιά ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε την Ελένη πρώην στουντιοκοριτσο
και πρώην λαδοκορη στο Ηλιουπόλεως 55 στον νέο κόσμο .
όποιος ξέρει τηλέφωνο πληροφορίες σας παρακλαω Inbox
giorgos2226
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 4.577
Καλησπερα σας ! Η Ευα ξανθια ουκρανιδα οπως δηλωνε , με λεπτο σωμα απο studio των φτωχων στην Ευνειδων στο γκαζι και μετεπειτα στο Κων/λεως 166Α, εχετε ιδεα τι απεγινε ή αν εργαζεται ακομα σαν ανεξαρτητη ?
KATASKOPOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 80
- Πόντοι
- 1
Ας ρωτήσω μήπως και ξέρει κανείς κάτι.......αναζητώ μια πιατσοβια πλατείας Λαυρίου από την πρώην Σοβιετική Ένωση πολύ μεγάλη στην ηλικία 70 + !!!! Ονόματι ΛΑΡΑ ή ΛΑΡΙΣΑ..... έχω χάσει το τηλέφωνο της..... Ξανθιά ήταν......
Ευχαριστώ φίλε, θα το κοιτάξω. Ναι έτσι είναι όπως τα λες για το service, απλά ειχαμε ταιριάξει στην πίπα γιατί ρουφούσε όπως το ήθελα μετά από μερικές επισκέψεις και δεχόταν και πίεση να κατέβει πιο βαθιά, όχι πάντα, αναλόγως την ημέρα, αλλά αρκετές φορές αγγίζαμε DT επίπεδα. Για άκα έκανε σίγουρα όταν εγω την πρωτογνωρισα και μετα έκοψε τα πολλά, σίγουρα το κάνει στα στανταράκια τηςΤον Νοέμβριο την είχα πάρει στο Κων/πόλεως 166 υπόγειο. Δεν ξέρω αν συνεχίζει εκεί. Πάντως το πρόγραμμά της ήταν ίδιο, ωραίο σώμα αλλά μηχανικές κινήσεις χωρίς να κάνει κάτι να "ανεβάσει το θερμόμετρο".Για ένα τυπικό ξεφόρτωμα καλή είναι για τα δικά μου γούστα.Νομίζω έχει προσθέσει και ελεύθερο τρομπόνι αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Στα πλαίσια της τωρινής κατάστασης με τις απαγορεύσεις, τίποτα πιο σκοτεινό κτλ, αυτό ήθελα να δω, όχι πως είναι για εκει. Αφου λέει ο φίλος πως την ειδε στο 166, έχω μία ευκαρία. Ευχαριστώ για τις απαντήσειςΌχι και studio τύπε!!! Η Άννα ?
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Μύστες, κανένα νέο για την Πατρίτσια, Λατίνα από Πειραιώς, Αθηνών κλπ;;;; ?
talyho66@gmail.com
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2021
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ψαχνω κι εγω μια Νανσυ, η Ναυσικά, ηταν απο Κέρκυρα και δούλευε αρχικά στην κυψέλη στο κλαμπ γνωριμιών άνοιξη.
Όποιος γνωρίζει κάτι θα βοηθούσε
Όποιος γνωρίζει κάτι θα βοηθούσε
talyho66@gmail.com
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2021
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
ξερει κανεις τιποτα για Νανσυ απο το 104? πανε χρονια πολλα
Koyiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2021
- Like
- 230
- Πόντοι
- 20
Δούλεψε ελάχιστα μετά το άνοιγμα από το τελευταίο lockdown και μετά σταμάτησε.ψαχνω Αλινα απο διδυμου 16..
mag jim boss
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
η βερονικα απο φ 86 ξερεις κανεις που ειναι? επισης η καβλουσκα κολωνου 32 αν θυμαμαι καλα ξερει κανεις?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις