Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mastrogod

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
598
Πόντοι
290
Καλησπέρα ξέρει κανείς που είναι η Κατερίνα με την διαστημική κωλαρα από φυλής 74 ?!?

ΝΙΡΕΥΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
411
Πόντοι
20
Φίλοι καλησπερα και καλες γιορτές σε ολους με υγεια. Αναζητω την Νατασσα την πεταλουδα. Γνωριζει κανεις αν και που δραστηριοποιείται? Ευχαριστώ πολύ.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Έψαξα όλες τις σελίδες αλλά δεν βλέπω καμία αναφορά για την Άννα από το Κωνσταντινουπόλεως 206 που μετά την πανδημία δεν άνοιξε ποτέ. Η Άννα είχε τις περισσότερες κριτικές, είναι κρίμα να χαθεί ή τέλος πάντων να μην ξέρω εγω αν εχει καταλήξει σε κάποιο στούντιο ή αλλού.
Ξέρει κανείς; Ψηλή, συμπαθητική, εξυπηρετική.
Όχι και studio τύπε!!! Η Άννα ?

giorgiodelafuentes2

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
869
Πόντοι
81
Έψαξα όλες τις σελίδες αλλά δεν βλέπω καμία αναφορά για την Άννα από το Κωνσταντινουπόλεως 206 που μετά την πανδημία δεν άνοιξε ποτέ. Η Άννα είχε τις περισσότερες κριτικές, είναι κρίμα να χαθεί ή τέλος πάντων να μην ξέρω εγω αν εχει καταλήξει σε κάποιο στούντιο ή αλλού.
Ξέρει κανείς; Ψηλή, συμπαθητική, εξυπηρετική.
Τον Νοέμβριο την είχα πάρει στο Κων/πόλεως 166 υπόγειο. Δεν ξέρω αν συνεχίζει εκεί. Πάντως το πρόγραμμά της ήταν ίδιο, ωραίο σώμα αλλά μηχανικές κινήσεις χωρίς να κάνει κάτι να "ανεβάσει το θερμόμετρο".Για ένα τυπικό ξεφόρτωμα καλή είναι για τα δικά μου γούστα.Νομίζω έχει προσθέσει και ελεύθερο τρομπόνι αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Johnny Truelove

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2019
Κριτικές
3
Like
310
Πόντοι
21
Ρε παιδιά ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε την Ελένη πρώην στουντιοκοριτσο
και πρώην λαδοκορη στο Ηλιουπόλεως 55 στον νέο κόσμο .
όποιος ξέρει τηλέφωνο πληροφορίες σας παρακλαω Inbox
Αν λες για την Ελένη τη Ρουμάνα,λένε οτι έχει μεταφερθεί στο Κηφισίας 10.

giorgos2226

Μέγας
Εγγρ.
9 Ιαν 2010
Κριτικές
19
Like
2.451
Πόντοι
4.577
Καλησπερα σας ! Η Ευα ξανθια ουκρανιδα οπως δηλωνε , με λεπτο σωμα απο studio των φτωχων στην Ευνειδων στο γκαζι και μετεπειτα στο Κων/λεως 166Α, εχετε ιδεα τι απεγινε ή αν εργαζεται ακομα σαν ανεξαρτητη ?

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
769
Πόντοι
81
ψαχνω Αλινα απο διδυμου 16..

• Like
Αντιδράσεις: gkas

jororo

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια μια Βασια που δουλευε Βεργας 7, ξερετε κατι?

jororo

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εκανε και βιζιτες αλλα εχω χασει το τηλεφωνο της, αν το εχει καποιος να στειλει σε pm, θα ημουν ευγνωμων.

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
Ας ρωτήσω μήπως και ξέρει κανείς κάτι.......αναζητώ μια πιατσοβια πλατείας Λαυρίου από την πρώην Σοβιετική Ένωση πολύ μεγάλη στην ηλικία 70 + !!!! Ονόματι ΛΑΡΑ ή ΛΑΡΙΣΑ..... έχω χάσει το τηλέφωνο της..... Ξανθιά ήταν......

Kikko

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Αυγ 2018
Κριτικές
27
Like
1.885
Πόντοι
1.071
Καλησπέρα!
Έχει δεί κανείς την κρισταλια από Ιάσονος 46Α.
Είταν μια χοντρούλα πού γυαλιζε τό μάτι τής.

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Τον Νοέμβριο την είχα πάρει στο Κων/πόλεως 166 υπόγειο. Δεν ξέρω αν συνεχίζει εκεί. Πάντως το πρόγραμμά της ήταν ίδιο, ωραίο σώμα αλλά μηχανικές κινήσεις χωρίς να κάνει κάτι να "ανεβάσει το θερμόμετρο".Για ένα τυπικό ξεφόρτωμα καλή είναι για τα δικά μου γούστα.Νομίζω έχει προσθέσει και ελεύθερο τρομπόνι αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Ευχαριστώ φίλε, θα το κοιτάξω. Ναι έτσι είναι όπως τα λες για το service, απλά ειχαμε ταιριάξει στην πίπα γιατί ρουφούσε όπως το ήθελα μετά από μερικές επισκέψεις και δεχόταν και πίεση να κατέβει πιο βαθιά, όχι πάντα, αναλόγως την ημέρα, αλλά αρκετές φορές αγγίζαμε DT επίπεδα. Για άκα έκανε σίγουρα όταν εγω την πρωτογνωρισα και μετα έκοψε τα πολλά, σίγουρα το κάνει στα στανταράκια της

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Όχι και studio τύπε!!! Η Άννα ?
Στα πλαίσια της τωρινής κατάστασης με τις απαγορεύσεις, τίποτα πιο σκοτεινό κτλ, αυτό ήθελα να δω, όχι πως είναι για εκει. Αφου λέει ο φίλος πως την ειδε στο 166, έχω μία ευκαρία. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Μύστες, κανένα νέο για την Πατρίτσια, Λατίνα από Πειραιώς, Αθηνών κλπ;;;; ?

talyho66@gmail.com

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Ψαχνω κι εγω μια Νανσυ, η Ναυσικά, ηταν απο Κέρκυρα και δούλευε αρχικά στην κυψέλη στο κλαμπ γνωριμιών άνοιξη.
Όποιος γνωρίζει κάτι θα βοηθούσε

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Η μουνάρα Βερόνικα που δούλευε Αγίου Πέτρου και μετά για λίγο σε studio την εχει πετύχει κανείς ;

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
383
Πόντοι
21
Καλησπέρα παιδιά. Δεν είναι ακριβώς το θέμα του θρεντ, αλλά θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια καλή ελληνιδα πουτανιτσα σε μπουρδελο ή στούντιο. Έχω έρθει για διακοπες στην Αθηνα

mag jim boss

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
73
Πόντοι
0
η βερονικα απο φ 86 ξερεις κανεις που ειναι? επισης η καβλουσκα κολωνου 32 αν θυμαμαι καλα ξερει κανεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom