PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Ναι εχει σταματησει!φιλοι μου η Ρουσλανα η γυρολογος (ΑΧΑΡΝΩΝ,ΦΥΛΗΣ 104,ΒΡΙΛΗΣΣΟΥ,ΣΟΛΩΜΟΥ κτλ) να υποθεσω οτι σταματησε ???
Ναι εχει σταματησει!φιλοι μου η Ρουσλανα η γυρολογος (ΑΧΑΡΝΩΝ,ΦΥΛΗΣ 104,ΒΡΙΛΗΣΣΟΥ,ΣΟΛΩΜΟΥ κτλ) να υποθεσω οτι σταματησε ???
Δουλεύει....νοσοκόμαρε παιδια η ισαβελλα που δουλευε συγγρου 144 κ τριγγετα 3 ξερει κανεις που βρισκετε;
καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος που δουλεύει η Βίκη από διδύμου 18 και περγάμου 27?
Τελευταία φορά που την είδα ήταν στο Διδύμου 8Β, κατά τη διάρκεια "βόλτας"... αλλά πάει (λίγος) καιρός από τότε, οπότε δεν ξέρω αν θα την βρεις ακόμα εκεί...Συναγωνιστες καλησπερα.Γνωριζει καποιος ή εχει πετυχει σε τσαρκα την Κατερινα που δουλευε παλια Αγ Μελετιου και Κωνσταντινουπολεως 132. Ειχα μαθει πως δουλευει σε μπουρδελα τωρα. Ευχαριστω προκαταβολικα..
οκ. ευχαριστωΤελευταία φορά που την είδα ήταν στο Διδύμου 8Β, κατά τη διάρκεια "βόλτας"... αλλά πάει (λίγος) καιρός από τότε, οπότε δεν ξέρω αν θα την βρεις ακόμα εκεί...
Να ρωτησω και κατι ακομα.Δουλευει με το ιδιο ονομα ή το αλαξε?Τελευταία φορά που την είδα ήταν στο Διδύμου 8Β, κατά τη διάρκεια "βόλτας"... αλλά πάει (λίγος) καιρός από τότε, οπότε δεν ξέρω αν θα την βρεις ακόμα εκεί...
Aν θυμάμαι καλά... με το ίδιο όνομα...Να ρωτησω και κατι ακομα.Δουλευει με το ιδιο ονομα ή το αλαξε?
η αλεξανδρα απο φ109α και διδυμου 8 κατω τελευταια μηπως εχει εντοπιστει καπου?
Απ΄οσο ξερω ναιΠαιδες καλησπερα!!!Η σονια απο Αλκιβιαδου 16Γ εργαζεται ακομα στο εν λογω ιδρυμα??και αν ναι σε ποια βαρδια??ευχαριστω εκ των προτερων!!
Απ΄οσο ξερω ναι
Πρωινη βάρδια.
Ευχαριστω αν και με ενημερωσε ο φίλος foot_employer ;)Εργαζεται στο Τροφωνιου 13 (ισογειο) με το ονομα Ολγα, βραδυνη βαρδια.
Τελευταια φορα που την ειδα ηταν πριν δυο εβδομαδες περιπου.