Επισκέπτης
Η Ναταλί η πουτσοφάγος;δουλευει μαζι με αλλες φολες στη κασσανδρας.
δες το προγραμμα
Μήπως εννοείς την Ναταλί-Μελέκ-Πεκ-Μεκ από Λέλας Καραγιάννη;
Η Ναταλί η πουτσοφάγος;δουλευει μαζι με αλλες φολες στη κασσανδρας.
δες το προγραμμα
Καμια σχεση.Η Ναταλί η πουτσοφάγος;
Η Ναταλι από Κασσάνδρας έχει μαύρα μαλλιά. Ο τύπος πάνω λέει ότι είναι καστανόξανθη...
Η Ναταλί η πουτσοφάγος;
Γεια σας Μαγκες.Εγω ψαχνω μια Μολδαβη την Νικολ απο Φωκαιας 17α.Μελαχροινο,ψηλο,αδυνατο κοριτσι με γλυκια φατσα,μικρο βυζακι και καλες αναλογιες.Ξερει κανεις αν δουλευει πια και που.
ΧΑΘΗΚΕ στην περιοχη του μεταξουργειου καυκασιο σκυλι που ακουει στο ονομα Ναταλι.Εχει εργαστει στους οικους της φυλης (200, 134, και πριν απολεστει στο 71).Πριν χαθει φορουσε κουραδοκοφτη(στρινκ) χρωματος μαυρου ,ενω δεν εχει κολαρο. Ειναι εμβολιασμενη, αλλα δυστυχως δαγκωνει κατα την διαρκεια της πιπας. Εχει καστανοξανθα μαλλια αλλα δεν θυμαμαι χρωμα ματιων διοτι τα ματια μου καρφωνονταν στην κωλαρα της κατα την διαρκεια του sex μαζι της. Ο ευρων αμοιβεται.Ευχαριστω πολυ.
Ευχαριστώ πολύ,την κατάπιε το τέρας και αυτή,κρίμα.Πήγε στην Τριγγετοαλυσίδα.
φιλε δεν ξερω αλλα πιστευω οτι αμα ψαξεις αγκυρας 12 και περγαμου 27 μπορει να την βρεις καθως αυτα τα μαγαζια συνεργαζονται...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΠΟ ΔΙΔΙΜΟΥ 20.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
δεν εννοει την φωτεινη γκμοχ ή κυριακος θωμαιδης ή τα σαγωνια του καρχαριαφιλε δεν ξερω αλλα πιστευω οτι αμα ψαξεις αγκυρας 12 και περγαμου 27 μπορει να την βρεις καθως αυτα τα μαγαζια συνεργαζονται...
δεν εννοει την φωτεινη γκμοχ ή κυριακος θωμαιδης ή τα σαγωνια του καρχαρια
εννοει μια με πολυ μεγαλα βυζα και μικρη σε ηλικια
Πριν από καιρό την είχα πετύχει στο Περγάμου 27 κάτω, πρωί.Συναγωνιστές αναφέρουν οτι θεάθηκε στο Έλλης 3.Παίδες η βίκυ από διδύμου δουλεύει περγάμου 27 πρωί?
καλημερα παιδες, πριν απο 2 εβδομαδες εργαζοταν στο φωκαιας 17β αν δεν κανω λαθος μια μιλφ η Αγαπη, πρωινη βαρδια. Περασα και δεν την βρηκα,η τσατσα μου ειπε με ειρωνικο, ηλιθιο πνευμα οτι εφυγε γενικως. οποιος γνωριζει κατι ας ενημερωσει, ευχαριστω
Εαν εννοεις την τσουπωτη ξανθια Ρωσιδουλα, εθεαθη στο γειτονικο Κωνσταντινουπολεως 92.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ Η ΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 94?