Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Η Ναταλί η πουτσοφάγος;
Μήπως εννοείς την Ναταλί-Μελέκ-Πεκ-Μεκ :2funny: από Λέλας Καραγιάννη;
Καμια σχεση.

Η Ναταλι που δουλευει τωρα στα Κασσανδρας ειναι νεαρη, αδυνατουλα, μελαχρινη με ισιο καρε μαλλι.

Δεν ξερω βεβαια εαν ειναι αυτη που ψαχνει ο φιλος lionaug78, ομως σιγουρα δεν ειναι η Ναταλι απο Λελας, η οποια εχει φυγει απο τα Κασσανδρας με μεταγραφη στο Πειραιως 193 κλπ, αλλα εχει καιρο να εμφανιστει στις βαρδιες γενικα σε καποιο studio..

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6
η αλεξανδρα απο φ109α και διδυμου 8 κατω τελευταια μηπως εχει εντοπιστει? :- :- :-

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Γεια σας Μαγκες.Εγω ψαχνω μια Μολδαβη την Νικολ απο Φωκαιας 17α.Μελαχροινο,ψηλο,αδυνατο κοριτσι με γλυκια φατσα,μικρο βυζακι και καλες αναλογιες.Ξερει κανεις αν δουλευει πια και που. 

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Η Ναταλι από Κασσάνδρας έχει μαύρα μαλλιά. Ο τύπος πάνω λέει ότι είναι καστανόξανθη...

θα σου πω ενα μυστικο

πριν καποια χρονια καποιος χημικος ανακαλυψε τις βαφες μαλλιων

Η Ναταλί η πουτσοφάγος;
Μήπως εννοείς την Ναταλί-Μελέκ-Πεκ-Μεκ :2funny: από Λέλας Καραγιάννη;

οχι τζοκερ.
αυτη που λεω αυτη εννοω

την πουτσοφαγο

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Γεια σας Μαγκες.Εγω ψαχνω μια Μολδαβη την Νικολ απο Φωκαιας 17α.Μελαχροινο,ψηλο,αδυνατο κοριτσι με γλυκια φατσα,μικρο βυζακι και καλες αναλογιες.Ξερει κανεις αν δουλευει πια και που.  

Πήγε στην Τριγγετοαλυσίδα.

Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Μετα απο το μηνυμα μου τωρα ξαναμπηκα στο θερντ και ειδα πως υπηρξε αρκετο ενδιαφερον για την αναζητηση μου.Σας ευχαριστω πραγματικα ολους για τις πληροφοριες σας και θα επισκεφτω τους χωρους που προαναφερατε, για να διασταβρωσω τις πληροφοριες σας. Αυτο θα πει (συναδελφικη) αλληλεγγυη

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ΧΑΘΗΚΕ στην περιοχη του μεταξουργειου καυκασιο σκυλι που ακουει στο ονομα Ναταλι.Εχει εργαστει στους οικους της φυλης (200, 134, και πριν απολεστει στο 71).Πριν χαθει φορουσε κουραδοκοφτη(στρινκ) χρωματος μαυρου ,ενω δεν εχει κολαρο. Ειναι εμβολιασμενη, αλλα δυστυχως δαγκωνει κατα την διαρκεια της πιπας. Εχει καστανοξανθα μαλλια αλλα δεν θυμαμαι χρωμα ματιων διοτι τα ματια μου καρφωνονταν στην κωλαρα της κατα την διαρκεια του sex μαζι της. Ο ευρων αμοιβεται.Ευχαριστω πολυ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

oreoteros

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σ ολο το forum. Η Χριστινα απο Φωκαιας 24 ξερει καποιος που μπορω να την βρω και τι ωρε;?

firstline

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΠΟ ΔΙΔΙΜΟΥ 20.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

mad boy

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ Η ΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 94?

Επισκέπτης
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΠΟ ΔΙΔΙΜΟΥ 20.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
φιλε δεν ξερω αλλα πιστευω οτι αμα ψαξεις αγκυρας 12 και περγαμου 27 μπορει να την βρεις καθως αυτα τα μαγαζια συνεργαζονται...

συναγωνιστες οταν σταματησε η μικη απο κολοκυνθους πολλοι πηγε φυλης και δουλευε φωκαιας 22 και φυλης 94 πρωινα αλλα εδω και 2 βδομαδες δεν ειναι στο φ22 και το φ94 ειναι κλειστο τα πρωινα μηπως ξερει κανεις που μπορω να την βρω ή μηπως εφυγε απο αθηνα????

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
φιλε δεν ξερω αλλα πιστευω οτι αμα ψαξεις αγκυρας 12 και περγαμου 27 μπορει να την βρεις καθως αυτα τα μαγαζια συνεργαζονται...
δεν εννοει την φωτεινη γκμοχ ή κυριακος θωμαιδης ή τα σαγωνια του καρχαρια

εννοει μια με πολυ μεγαλα βυζα και μικρη σε ηλικια

Επισκέπτης
δεν εννοει την φωτεινη γκμοχ ή κυριακος θωμαιδης ή τα σαγωνια του καρχαρια

εννοει μια με πολυ μεγαλα βυζα και μικρη σε ηλικια

καταλαβα ποια εννοει αλλα επειδη εχω ασχοληθει πολυ με την συγκεκριμενη αλυσιδα σπιτιων λεω και προς τους συναγωνιστες που δεν γνωριζουν οτι στην αλυσιδα ανηκουν τα περγαμου 27 αγκυρας 12 δυδυμου 20 και 18(οχι τοσο στενη συνεργασια) αλκιβιαδου 16α και καλυμνου 36 48 (οχι τοσο στενη συνεργασια)...
οποτε αμα ψαχνεις μια κοπελα απο καποιο απο αυτα τα σπιτια συνηθως θα την βρεις σε καποιο αλλο της αλυσιδας....

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Παίδες η βίκυ από διδύμου δουλεύει περγάμου 27 πρωί?

tigani

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα παιδες, πριν απο 2 εβδομαδες εργαζοταν στο φωκαιας 17β αν δεν κανω λαθος μια μιλφ η Αγαπη, πρωινη βαρδια. Περασα και δεν την βρηκα,η τσατσα μου ειπε με ειρωνικο, ηλιθιο πνευμα οτι εφυγε γενικως. οποιος γνωριζει κατι ας ενημερωσει, ευχαριστω

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
καλημερα παιδες, πριν απο 2 εβδομαδες εργαζοταν στο φωκαιας 17β αν δεν κανω λαθος μια μιλφ η Αγαπη, πρωινη βαρδια. Περασα και δεν την βρηκα,η τσατσα μου ειπε με ειρωνικο, ηλιθιο πνευμα οτι εφυγε γενικως. οποιος γνωριζει κατι ας ενημερωσει, ευχαριστω

Πριν λίγο καιρό είδα μία milf Αγάπη στο Φωκαίας 27 υπόγειο. Ξανθιά νομίζω ήταν. Την πέτυχα στις 3 το πρωί.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ Η ΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 94?
Εαν εννοεις την τσουπωτη ξανθια Ρωσιδουλα, εθεαθη στο γειτονικο Κωνσταντινουπολεως 92.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom