Εχουν χαθει εδω και καιρο τα ιχνης της.........
Ε αφου δεν ξερεις και εσυ... παι τη χασαμε..
Εχουν χαθει εδω και καιρο τα ιχνης της.........
Κανεις δεν τα ξερει ολα......Ε αφου δεν ξερεις και εσυ... παι τη χασαμε..
Στο φωκαιας ρωτησες μηπως δουλευει αλλη βαρδια?παιδια λοιπον: ΑΝΝΑ ρουμανα ξανθια 1,60-65 πρασινο ματι..στις 21/2 δουλευε φωκαιας 22. τρελη γλυκα..πηγα προχτες και δεν τη βρηκα.ξερει κανεις; αξιζει!
Μήπως εννοείς Κολωνού 30 κάτω;Η ΕΙΡΗΝΗ η Βυζαρού ρε παιδιά που δούλευε Μεταξουργείο Κολωνού 27 και στη Λεωνιδου 6 που δουλεύει ;;;
η Άννα η πολωνέζα δουλεύει ακόμα?
Ψαχνεις και εσυ την Αννουλα, Μαρακι;να γράψεις ποια περιοχή δούλευε η κοπέλα...υπάρχουν πολλές Αννουλες στην πιάτσα...
Ψαχνεις και εσυ την Αννουλα, Μαρακι;
Οχι βεβαια......εγω πηγα στην ιδια βαρδια
δε ρωτησα αν δουλευει αλλη βαρδια.
η ιδια τσατσα δεν ειναι ολη μερα;
Για ποιο διαστημα μιλας ?Παιδιά, ξέρει κανείς τι έγινε η Τζίνα? Ελληνίδα μελαχρηνή που δούλευε σε studio της Βριλησσού και κάποιο φεγγάρι στο Καρέα 30?
Αυτή που λέω εγώ ήταν Ελληνίδα μελαχρήνή και πολύ χυμώδης. Δεν ξέρω απο που ήταν αλλά μάλλον απο κάποιο νησί. Δεν την έχω δεί κοντα 3 χρόνια. Ισως είναι πολύ και ζητώ συγγνώμη αλλά ...ήταν πολύ καλή........Για ποιο διαστημα μιλας ?
Εαν μιλας για τα τελευταια χρονια η Τζινα που δουλευει στο Καρεα 30 δεν ειναι Ελληνιδα αλλα Τσεχα.
Ψηλη αδυνατη μελαχρινη με φουλ ποργραμματα.
Την Τζινα που λεω εγω δεν την εχω δει στην Βριλησσου.....
Μιλαμε για αλλη κοπελα τοτε.Αυτή που λέω εγώ ήταν Ελληνίδα μελαχρήνή και πολύ χυμώδης. Δεν ξέρω απο που ήταν αλλά μάλλον απο κάποιο νησί. Δεν την έχω δεί κοντα 3 χρόνια. Ισως είναι πολύ και ζητώ συγγνώμη αλλά ...ήταν πολύ καλή........
Υπάρχει κανένα νέο από τη Χριστίνα της Αριστοτέλους 177.συναγωνιστες εχει κανεις πληροφοριες για την Χριστινα που δουλευε Αριστοτελους 177.το ιδρυμα εχει κλεισει αλλα το χριστινακι θα ηθελα να το ξαναδω... ;) ;)
Δεν εχασες χρονο βλέπωρε παιδια ειχα πηδηξη ενα μωρο στην φυλησ ονοματι αλεξια μελαχρινο πολυ αδυνατο με κοντο μαλι με μικρο στηθος και μικροσκοπικο κωλαρακι!!! ξερει κανεισ που θα το βρω τωρα??? εχω ακουσει οτι δουλευει σε στουντιο... αλλο δεν ξερω που!!! αν μπορει καποιοωσ να βοηθησει!!!!!!!!!!!