nikolakis(2)
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα ψάχνω την Άννυ δούλευε με μια Βανέσα στο Φυλής 86 πριν 3 χρόνια ξέρεις κανείς που δουλεύει τωρα;
Κάπου είδα ότι την έχει κάνει για Ιταλία...Γνωρίζει κανείς πληροφορίες για Αρίνα/Ροντίκα από Φυλής 84Β?
Η Χριστίνα έχει σταματήσει είναι εξωτερικό ΑγγλίαΨάχνω για όποιον ξέρει: Χριστίνα ελληνοουκρανεζα, Ρωξαννη με βυζάρες, Άννα Πιτσος
ξέρω πως λίγο πριν την πανδημία θα έφευγε για την πατρί\δα της, μακάρι να επιστρέψει.Παιδιά ξέρετε η Μαρία η Ρωσίδα μιλφ η μελαχρινή απογευματινή βάρδια που δούλευε στο Μεταξουργείο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα που δουλεύει αυτή την περίοδο?
μετά από αυτό το σπίτι είχε πάει Κολωνού 48, ξέρω πως θα έφευγε επαρχεία σε studio... και εγώ θα ήθελα να επιστρέψει.Κοίτα στα μασάζ κατ'οικον. Οσμοζε και τα σχετικά, που μονο μασάζ δεν κάνουν....
ποιο είναι το ινστα;Ωραία πληροφορια συναγωνιστή. Ταρίφα για μιάμιση ώρα ξέρουμε; Όλα μέσα στην τιμη, εκτός hotel.
ποιο είναι το ινστα;
Κολωνου 47 απογεύματα και παιανιεων 24 τα πρωινά.Ξερει κανενας που μπορω να βρω την Ζανα την Βασιλισσα της πιπας