You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Ξέρει κανείς που έχει πάει η Αννα που δούλευε στην φύλης 134 (γαλάζια πόρτα)?
Δουλευε πάντα 17:00 - 24:00.
Ειναι λιγο κοντόυλα, ξανθιά θα έλεγα, αλλά νοιάζόταν για τον πελάτη.
Πήγα χθές, και δέν την βρήκα. Ρώτησα τον τσάτσο (μέχρι τώρα ήταν τσατσάδες) και μου είπε οτι δεν ξέρει καμία Αννα.
Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει να μου πεί θα του ήμουν ευγνόμων.
Μαλλον ενοει την αννα την Ρουμανα την μελαχρινη που εγινε καστανη.Την ψαχνω και εγω μαγγες, αν καποιος την ειδε ας ενημερωσει.Ευχαριστω.
Χθες πηγα ξανθιπης 2 κατα τις 22:30 ηταν καποια αννα, αλλα δεν ηταν αυτη που ψαχνω.
ηταν και αυτο ωραιο μωρο, δεν εκανε πολυ προκαταρκτικο, και ηταν λιγο σφιγμενη.
Συνεχιζω να ψαχνω για την αλλη αννα, οχι για τιποτα αλλο, αλλα ηταν ακρως περιποιητικη απο την πρωτη φορα που ειχα
παει και την βρισκω πολυ μαζι της. Δεν βιαζεται ποτε και μιλαει μαζι σου πριν και μετα.
Η δε περιποιηση κατα την διαρκεια ειναι πολυ καλη, και παντα δειχνει ενδιαφερον.
Αν την πετυχει καποιος ας μου πει.
Συνεχιζω να ψαχνω για την αλλη αννα, οχι για τιποτα αλλο, αλλα ηταν ακρως περιποιητικη απο την πρωτη φορα που ειχα
παει και την βρισκω πολυ μαζι της. Δεν βιαζεται ποτε και μιλαει μαζι σου πριν και μετα.
Η δε περιποιηση κατα την διαρκεια ειναι πολυ καλη, και παντα δειχνει ενδιαφερον.
Μαλλον ενοει την αννα την Ρουμανα την μελαχρινη που εγινε καστανη.Την ψαχνω και εγω μαγγες, αν καποιος την ειδε ας ενημερωσει.Ευχαριστω.Χθες πηγα ξανθιπης 2 κατα τις 22:30 ηταν καποια αννα, αλλα δεν ηταν αυτη που ψαχνω.
ματακιας(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2007
- Like
- 79
- Πόντοι
- 1
Ξεριε κανεις που βρισκεται η ομορφη Ρενατα που δουλευε φυλης ,εχω καιρο να την δω
Η Αννα αυτή πρεπει να ειναι Ρωσίδα-μιλουσε με καλη προφορα Ρωσικά με την τσα2Μαλλον ενοει την αννα την Ρουμανα την μελαχρινη που εγινε καστανη.Την ψαχνω και εγω μαγγες, αν καποιος την ειδε ας ενημερωσει.Ευχαριστω.
nionios102
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Στο 200 απογευματινη πρεπει να ειναιΞεριε κανεις που βρισκεται η ομορφη Ρενατα που δουλευε φυλης ,εχω καιρο να την δω
nionios102
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ειναι εκτος μαχης .καποια στιγμη πρεπει θα γυριση.Αλλα ποτε!!!!.Βρες καποια αλλη και μην Ακους τι σου λεει.Την δουλεια της κανει και μονο.κατι ξερω εγω παραπανω.Μονο για πηδημα ειναι ολες.Χθες πηγα ξανθιπης 2 κατα τις 22:30 ηταν καποια αννα, αλλα δεν ηταν αυτη που ψαχνω.
Την Αννα δεν την ειχα ακουσει να μιλαει ρωσικα ποτε, αλλα μιλουσε τα ελληνικα αρκετα καλα, και με αρκετη καλη προφορα.
Ενα αλλο στοιχειο της ειναι, που ενδιαφερεται μεσα απο την συζητηση μαζι σου, αν εισαι καλα, πως τα περασες.
Δηλαδη δειχνει και προσωπικο ενδιαφερον.
Ενα αλλο στοιχειο της ειναι, που ενδιαφερεται μεσα απο την συζητηση μαζι σου, αν εισαι καλα, πως τα περασες.
Την Αννα δεν την ειχα ακουσει να μιλαει ρωσικα ποτε, αλλα μιλουσε τα ελληνικα αρκετα καλα, και με αρκετη καλη προφορα.
Αν ειναι ετσι, εκτος απο πότε?, ειναι και το που?
nionios102
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν γνωρίζω ούτε το πότε και το που. Αυτο θα το βρούμε όταν γυρίσει!!!Αν ειναι ετσι, εκτος απο πότε?, ειναι και το που?
Εγώ πάντως δεν την επισκέπτομαι πλέον. και δεν με καλύπτει με την δουλειά της
Αν επιτρεπεται γιατι δεν σε καλυπτει?Δεν γνωρίζω ούτε το πότε και το που. Αυτο θα το βρούμε όταν γυρίσει!!!
Εγώ πάντως δεν την επισκέπτομαι πλέον. και δεν με καλύπτει με την δουλειά της
Γιατι με μενα ηταν ακρως επαγγελματικη μεχρι εκει που δεν επαιρνε πλεον.
Υπηρχαν στιγμες που θα μπορουσα να νομιζω οτι ηταν σαν κοπελα μου.
Πολυ το προσεχε.
nionios102
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αν με καλυπτε θα ηξερα και που ειναι.Αυτο λεει παρα πολλα.Αν επιτρεπεται γιατι δεν σε καλυπτει?
Γιατι με μενα ηταν ακρως επαγγελματικη μεχρι εκει που δεν επαιρνε πλεον.
Υπηρχαν στιγμες που θα μπορουσα να νομιζω οτι ηταν σαν κοπελα μου.
Πολυ το προσεχε.
Ευχαριστω παντος για την βοηθεια σου nionios102.Αν με καλυπτε θα ηξερα και που ειναι.Αυτο λεει παρα πολλα.
Αν τυχει και μαθεις που βρισκεται θα με υποχρεωνες αν μου το ελεγες.
Τελικα η Αννα που εννοω, και που ψαχνω, μετα απο σχετικη ερευνα μεσα στο φορουμ αυτο, πρεπει να ειναι απο βουλγαρια.Ευχαριστω παντος για την βοηθεια σου nionios102.
Αν τυχει και μαθεις που βρισκεται θα με υποχρεωνες αν μου το ελεγες.
Οποιος ειχε τυχει να παει φυλης 134α(γαλαζια πορτα) τα απογευματα σιγουρα την ειχε συναντησει.
Ολες οι κριτικες της ηταν τελειες.
Ξανα περασα απο εκει προχθες βραδυ μηπως και εβρισκα την τσατσα που ηταν εκει να την ρωτησω, αλλα ηταν ο τσατσος που ειχα συναντησει και την προηγουμενη φορα.
Τι διαβολο, οι τσατσαδες πανε πακετο με τις κοπελες οπου πανε οι μικρες?
Συγνωμη για την επιμονη μου, αλλα η Αννα εκατσε σε μια περιοδο της ζωης μου πολυ δυσκολη, και ηταν αψογη μαζι μου.
Αν ξερει κανεις κατι παραπανω για το που βρισκεται ας μου πει.
Αν και έκανα ερώτηση στο σχετικό "θέμα" του φορουμ δε πήρα απάντηση , μόνο κάτι άσχετα σχόλια για καραισκάκη ...
Γνωρίζει κανείς για μια κοπέλα , που δούλευε ίσως και παραπάνω από πριν ένα χρόνο κωλονού30α και την λέγανε Μαρία; Μια ψηλή κοπέλα.
Γνωρίζει κανείς για μια κοπέλα , που δούλευε ίσως και παραπάνω από πριν ένα χρόνο κωλονού30α και την λέγανε Μαρία; Μια ψηλή κοπέλα.
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.037
Σπυρου Πατση 27Ξέρει κανένας που μπορώ να βρώ την Αγάπη απο Φραντζή 47 & Βριλησσού 55 ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις