Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Καλημέρα η Πατρίσια που δούλευε στο Αγ.Πέτρου συνεχίζει να δουλεύει ως call girl?Η Τζέσικα όπως και η Βερόνικα που ήταν και αυτές στο Αγ.Πέτρου ξέρει κάνεις αν συνεχίζουν να εργάζονται κάπου αλλού?

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Καλησπέρα! Μια Μισελ Λιοσίων 73 (πάνω κ κάτω) ξέρουμε αν θα γυρίσει στο άθλημα ή εργάζεται κάπου αλλού?

Αν εννοείς αυτή από τη Βενεζουέλα,έρχεται με 3μηνη βίζα στην Ελλάδα.Γυρνάει όταν λήξει και την ανανεώνει για τους επόμενους μήνες.Όπως και άλλες κοπέλες από αυτή τη χώρα.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.318
Πόντοι
1.446
Αν εννοείς αυτή από τη Βενεζουέλα,έρχεται με 3μηνη βίζα στην Ελλάδα.Γυρνάει όταν λήξει και την ανανεώνει για τους επόμενους μήνες.Όπως και άλλες κοπέλες από αυτή τη χώρα.

Την είχε σταμπάρει ένας φίλος αυτήν Σπιρτέξ

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Καλημέρα η Πατρίσια που δούλευε στο Αγ.Πέτρου συνεχίζει να δουλεύει ως call girl?Η Τζέσικα όπως και η Βερόνικα που ήταν και αυτές στο Αγ.Πέτρου ξέρει κάνεις αν συνεχίζουν να εργάζονται κάπου αλλού?
Πατρίτσια συνεχίζει ναι... για τις άλλες δεν ξέρω

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Όποιος συναγωνιστής εντοπίσει την μιλφάρα Ελένη (Κολωνού 53) ας ρίξει σήμα. Η τσατσά είπε ότι επέστρεψε στην Ελλάδα αλλά δεν δουλεύει πλέον στον εν λόγω οίκο

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
Αφηνω αυτο εδω μπας και βρεθει κανας παλιος συναγωνιστης και το δει. Πανε περιπου δεκαπεντε χρονια φωκαιας 25β , δεν ξερω γιατι ειχα κολλησει ενα διαστημα γιατι εφερνε δυνατα καυλετα μ εναν συμπαθη τσατσο . Ενα πρωι γαμησα μια ελληνιδα με μακρυα σπαστα μαλια και γυαλια στο σαλονι και ειχα κρατησει το τατοο της στη μεση γιατι μου εκανε εντυπωση και καποιες λεπτομερειες στο προσωπο. Τιποτα το ιδιαιτερο απλα ετυχε μετα απο δυο η τρια χρονια να την γνωρισω εξω και να κανουμε σχεση χωρις να ξερω απο την αρχη οτι ειναι αυτη. Τωρα βεβαια ειμαι σιγουρος γιατι ειναι πολλες οι ομοιοτητες για να ειναι συμπτωση και εχουμε κ ενα παιδι μαζι περασαν κ τα χρονια αλλα δεν το παραδεχτηκε ποτε. Φυσικα και δεν μιλαω γι αυτο με κανεναν απλα το αφησα εδω που ειναι ανωνυμο μπας και θυμαται κανενας συντροφος μπουρδελιαρης
Τι ψαχνεις τωρα. Μετα απο 15 χρονια

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.452
Πόντοι
27.261
Αφηνω αυτο εδω μπας και βρεθει κανας παλιος συναγωνιστης και το δει. Πανε περιπου δεκαπεντε χρονια φωκαιας 25β , δεν ξερω γιατι ειχα κολλησει ενα διαστημα γιατι εφερνε δυνατα καυλετα μ εναν συμπαθη τσατσο . Ενα πρωι γαμησα μια ελληνιδα με μακρυα σπαστα μαλια και γυαλια στο σαλονι και ειχα κρατησει το τατοο της στη μεση γιατι μου εκανε εντυπωση και καποιες λεπτομερειες στο προσωπο. Τιποτα το ιδιαιτερο απλα ετυχε μετα απο δυο η τρια χρονια να την γνωρισω εξω και να κανουμε σχεση χωρις να ξερω απο την αρχη οτι ειναι αυτη. Τωρα βεβαια ειμαι σιγουρος γιατι ειναι πολλες οι ομοιοτητες για να ειναι συμπτωση και εχουμε κ ενα παιδι μαζι περασαν κ τα χρονια αλλα δεν το παραδεχτηκε ποτε. Φυσικα και δεν μιλαω γι αυτο με κανεναν απλα το αφησα εδω που ειναι ανωνυμο μπας και θυμαται κανενας συντροφος μπουρδελιαρης

νομιζω θα μπορουσε να παιξει αυριο αυτο, σαν κυριακατικο  :tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.452
Πόντοι
27.261

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
αλλα δε θυμαται αν ειναι αυτη, αν και εχει πολλες ομοιοτητες  :tooth:
Είναι περιστατικό Πάνιας σε συνεργασία με Νικολούλη για να αναζητηθεί το άγνωστο παρελθόν της γυναίκας...

Και όλα αυτά με τη βοήθεια μελών του bou που στην εκπομπή και Live θα συλλέγουν πληροφορίες από εδώ...χαχαχα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.452
Πόντοι
27.261
Είναι περιστατικό Πάνιας σε συνεργασία με Νικολούλη για να αναζητηθεί το άγνωστο παρελθόν της γυναίκας...

Και όλα αυτά με τη βοήθεια μελών του bou που στην εκπομπή και Live θα συλλέγουν πληροφορίες από εδώ...χαχαχα

γι'αυτο το site εχει γινει το αγαπημενο μου πλεον.
εχει απ'ολα τα κομφορ  :tooth:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
ναι ειναι η Μάγδα,εχω κάνει και εγω μαζι της παιδί.
Επειδή τη γαμαγα μονο απο κωλο,βγηκε μεγαλο κωλόπαιδο!

nick-O-seven

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Like
4
Πόντοι
0

Ναι αυτήν εννοώ, θενξ! Άντε με το καλό η τρίμηνη βίζα

DAVID WEST

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Η Ιζαμπελα απο Λιοσίων 73 και Σπυρου Πατση 40 που έχει χαθεί ρε παίδες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom