stefos papas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2019
- Like
- 21
- Πόντοι
- 1
Μήπως εννοείς διδύμου 16?
Καλησπέρα! Μια Μισελ Λιοσίων 73 (πάνω κ κάτω) ξέρουμε αν θα γυρίσει στο άθλημα ή εργάζεται κάπου αλλού?
Αν εννοείς αυτή από τη Βενεζουέλα,έρχεται με 3μηνη βίζα στην Ελλάδα.Γυρνάει όταν λήξει και την ανανεώνει για τους επόμενους μήνες.Όπως και άλλες κοπέλες από αυτή τη χώρα.
Πατρίτσια συνεχίζει ναι... για τις άλλες δεν ξέρωΚαλημέρα η Πατρίσια που δούλευε στο Αγ.Πέτρου συνεχίζει να δουλεύει ως call girl?Η Τζέσικα όπως και η Βερόνικα που ήταν και αυτές στο Αγ.Πέτρου ξέρει κάνεις αν συνεχίζουν να εργάζονται κάπου αλλού?
Τι ψαχνεις τωρα. Μετα απο 15 χρονιαΑφηνω αυτο εδω μπας και βρεθει κανας παλιος συναγωνιστης και το δει. Πανε περιπου δεκαπεντε χρονια φωκαιας 25β , δεν ξερω γιατι ειχα κολλησει ενα διαστημα γιατι εφερνε δυνατα καυλετα μ εναν συμπαθη τσατσο . Ενα πρωι γαμησα μια ελληνιδα με μακρυα σπαστα μαλια και γυαλια στο σαλονι και ειχα κρατησει το τατοο της στη μεση γιατι μου εκανε εντυπωση και καποιες λεπτομερειες στο προσωπο. Τιποτα το ιδιαιτερο απλα ετυχε μετα απο δυο η τρια χρονια να την γνωρισω εξω και να κανουμε σχεση χωρις να ξερω απο την αρχη οτι ειναι αυτη. Τωρα βεβαια ειμαι σιγουρος γιατι ειναι πολλες οι ομοιοτητες για να ειναι συμπτωση και εχουμε κ ενα παιδι μαζι περασαν κ τα χρονια αλλα δεν το παραδεχτηκε ποτε. Φυσικα και δεν μιλαω γι αυτο με κανεναν απλα το αφησα εδω που ειναι ανωνυμο μπας και θυμαται κανενας συντροφος μπουρδελιαρης
Αφηνω αυτο εδω μπας και βρεθει κανας παλιος συναγωνιστης και το δει. Πανε περιπου δεκαπεντε χρονια φωκαιας 25β , δεν ξερω γιατι ειχα κολλησει ενα διαστημα γιατι εφερνε δυνατα καυλετα μ εναν συμπαθη τσατσο . Ενα πρωι γαμησα μια ελληνιδα με μακρυα σπαστα μαλια και γυαλια στο σαλονι και ειχα κρατησει το τατοο της στη μεση γιατι μου εκανε εντυπωση και καποιες λεπτομερειες στο προσωπο. Τιποτα το ιδιαιτερο απλα ετυχε μετα απο δυο η τρια χρονια να την γνωρισω εξω και να κανουμε σχεση χωρις να ξερω απο την αρχη οτι ειναι αυτη. Τωρα βεβαια ειμαι σιγουρος γιατι ειναι πολλες οι ομοιοτητες για να ειναι συμπτωση και εχουμε κ ενα παιδι μαζι περασαν κ τα χρονια αλλα δεν το παραδεχτηκε ποτε. Φυσικα και δεν μιλαω γι αυτο με κανεναν απλα το αφησα εδω που ειναι ανωνυμο μπας και θυμαται κανενας συντροφος μπουρδελιαρης
Για Πάνια φίλε χαχαχαχανομιζω θα μπορουσε να παιξει αυριο αυτο, σαν κυριακατικο
Για Πάνια φίλε χαχαχαχα
Έχουν κι ένα παιδί μαζί λέει ο τύπος...μας γλεντάει μάλλον κανονικάανεταααα
Έχουν κι ένα παιδί μαζί λέει ο τύπος...μας γλεντάει μάλλον κανονικά
Είναι περιστατικό Πάνιας σε συνεργασία με Νικολούλη για να αναζητηθεί το άγνωστο παρελθόν της γυναίκας...αλλα δε θυμαται αν ειναι αυτη, αν και εχει πολλες ομοιοτητες
Είναι περιστατικό Πάνιας σε συνεργασία με Νικολούλη για να αναζητηθεί το άγνωστο παρελθόν της γυναίκας...
Και όλα αυτά με τη βοήθεια μελών του bou που στην εκπομπή και Live θα συλλέγουν πληροφορίες από εδώ...χαχαχα
ναι ειναι η Μάγδα,εχω κάνει και εγω μαζι της παιδί.Αφηνω αυτο εδω μπας και βρεθει κανας παλιος συναγωνιστης και το δει. Πανε περιπου δεκαπεντε χρονια φωκαιας 25β , δεν ξερω γιατι ειχα κολλησει ενα διαστημα γιατι εφερνε δυνατα καυλετα μ εναν συμπαθη τσατσο . Ενα πρωι γαμησα μια ελληνιδα με μακρυα σπαστα μαλια και γυαλια στο σαλονι και ειχα κρατησει το τατοο της στη μεση γιατι μου εκανε εντυπωση και καποιες λεπτομερειες στο προσωπο. Τιποτα το ιδιαιτερο απλα ετυχε μετα απο δυο η τρια χρονια να την γνωρισω εξω και να κανουμε σχεση χωρις να ξερω απο την αρχη οτι ειναι αυτη. Τωρα βεβαια ειμαι σιγουρος γιατι ειναι πολλες οι ομοιοτητες για να ειναι συμπτωση και εχουμε κ ενα παιδι μαζι περασαν κ τα χρονια αλλα δεν το παραδεχτηκε ποτε. Φυσικα και δεν μιλαω γι αυτο με κανεναν απλα το αφησα εδω που ειναι ανωνυμο μπας και θυμαται κανενας συντροφος μπουρδελιαρης
οκ σε ευχαριστω.Πατρίτσια συνεχίζει ναι... για τις άλλες δεν ξέρω
Αν εννοείς αυτή από τη Βενεζουέλα,έρχεται με 3μηνη βίζα στην Ελλάδα.Γυρνάει όταν λήξει και την ανανεώνει για τους επόμενους μήνες.Όπως και άλλες κοπέλες από αυτή τη χώρα.
ναι ειναι η Μάγδα,εχω κάνει και εγω μαζι της παιδί.
Επειδή τη γαμαγα μονο απο κωλο,βγηκε μεγαλο κωλόπαιδο!
Επιστρέφει από Σεπτέμβριο .Γνωρίζουμε που κάνει παιχνίδι η Μαρία που ήταν στον οίκο ανοχής της Διδυμου 27 και έλεγε <<ρουσκι ρομαντισμ>>.