Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Για ποια Τζούλια πρόκειται;Τελικά η Τζούλια βρέθηκε.Επίσκεψη σήμερα το πρωί 40 ευρώ γιά 1 ώρα. Μπανάκι μαζί άνετος χώρος.
Μετά τις 6 το απόγευμα σε αυτό που κατεβαίνεις σκαλάκια. Στο υπόγειο.Κάποιος φίλος μου είχε πει ότι στο Κολωνού 30 είχε δει την καυλουσκα Νικη έψαξα πήγα δύο φορές δεν την έχω πετύχει μήπως κάποιος φίλος συναγωνιστής έχει κάποια ιδέα που βρίσκεται;;; Νομίζω ότι στα μεγαλομιλαφακια στο Μεταξουργείο ήταν τουλάχιστον σε υπηρεσίες στις πέντε καλύτερες
Επειδή κάποιοι φίλοι ρωτάνε και την αναζητουν αυτήν την βδομάδα βρίσκεται στο Κηφισού 30 με το όνομα ΚάλιαΙρις από Βούρβαχη γνωρίζουμε κάτι για την μιλφαρα;έχω καιρό να τη δω.[τελευταια είχε γραφτεί ότι δούλευε στην αλυσίδα Πειραιώς 193...αλλά δεν τη βλέπω στις βαρδιες]
Επειδή κάποιοι φίλοι ρωτάνε και την αναζητουν αυτήν την βδομάδα βρίσκεται στο Κηφισού 30 με το όνομα Κάλια
Τελικά η Τζούλια (Έλενα) το ξενοίκιασε καί κάνει μόνο επίσκεψη κατ οίκον. 30 γιούργια.Για ποια Τζούλια πρόκειται;