Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

clauss

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2006
Like
10
Πόντοι
0
Συναγωνιστες γεια σας.Αναζητω μια κοπελλα Ελληνιδα με το ονομα Τζουλια.Για τους παλαιοτερους δουλευε στην Διδυμου 18Α 1999-2002.Εκτοτε δουλευε και Φωκαιας και Αλκιβιαδου 16Α.Τελευταια φορα που την συναντησα ηταν 2004 Αυγουστος Διδυμου 27.Η ηλικια της τωρα πρεπει να ειναι λιγο πανω απο 55.Τα χαρακτηριστικα ειναι ωραιες αναλογιες(skinny) στηθος 2αρι(τεχνιτο)  σχετικα ομορφο προσωπο μαλλι καστανο χαρακτηριστικη λεπτη φωνη και πολυ ευγενικη.Ξερω οτι εχει περασει πολυς καιρος αλλα ενας φιλος μου ειπε για Τζουλια με αυτα τα χαρακτηριστικα οτι την ειδε στην Τροφωνιου 9 πριν απο μερικους μηνες.Σημερα το πρωι πηγα εκει και η αλλη κοπελλα οντως μου ειπε οτι δουλευε η Τζουλια(η καποια "Τζουλια") εκει και σταματησε και δεν δουλευει πια.
Ευχαριστω εκ των προτερων clauss

kwstas45

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
4
Πόντοι
0
Φίλε Κλάους η Τζούλια που λες νομίζω είναι εκτός του χώρου και κάνει συναντήσεις μέσω κινητού σε ξενοδοχείο.

• Like
Αντιδράσεις: clauss

Haig33

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρά, γνωρίζει κανείς που και αν δουλεύουν ακόμα οι εξής:

1) Αντριαννα, ρουμανακι που δουλευε Λεωνιδου οροφο παντα τριτη βάρδια με 15Ε?

2) Ρενάτα από Φυλής 66 κάποια ενημερώση??

3) Μαίρη από Αχαρνών 85? Την ψάχνει και ένας φίλος μου που ήταν συχνός πελάτης της.

4)Αλίσια, Αλβανίδα ξανθιά στουντιοκοριτσο που δουλευε παλιά Φυλής 67 και δήλωνε Σερβα?

Ευχαριστώ

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86

Μήπως τυχαίνει να γνωρίζει κάποιος  αν δουλεύουν  η Αλίκη με τις ζαρτιέρες  και η Αννα με την κωλάρα που δούλευαν  πρίν δυό χρόνια ( κ παρτούζα ) στο Περγάμου 27 και (παλιότερα ) Διδύμου 16  ? Ευχαριστώ.

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.524
Πόντοι
731
Παιδια καλησπερα ! Μηπως ξερουμε που και αν δουλευει η πατριτσια (απο βενεζουελα) που δουλευε πριν το καλοκαιρι στην λιοσιων 73α και β ? ειπε οτι θα φυγει για την πατριδα της και θα γυρισει παλι Σεπτεμβριο

eplp299

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2016
Like
39
Πόντοι
1
Παιδια η Γιάννα (αν θυμαμαι καλα ρωσσιδα) που ηταν απογευματα στο φυλης 200, έχουμε ιδεα που εχει καταλήξει?

μακεδόνας

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
67
Πόντοι
1
Από Μεταξουργειο από Ιασώνος , η Σάρα, νεαρή μπαμπάτσικη κοκκινομαλα με βυζάρες , μάλλον Ρωσίδα.

δεν θα σταθω σε κατι υπερβολικες καταγωγες που πλασαρουν

ιταλια
ισπανια
ελβετια
βραζιλια
βενεζουελα

δεν υπαρχει περιπτωση

οσες το παιζουν ιταλο-ισπανιδες, ειναι ασπρη φυλη απο βουλγαρια-ρουμανια-μολδαβια

πσες το παιζουν απο βραζιλιες-κολομβες κλπ επειδη εχουν σκουρο δερμα

ειναι απλα γυφτακια απο βαλκανια,βουλγαρια,αλβανια,ρουμανια κλπ

Η σαρα εκανε μπαμ για μολδαβη αν και ομορφη οπως λες με βυζαρες

την ειχα πετυχει αρκετες φορες σε αλλαγη βαρδιας και μιλουσε ρουμανικα απταιστα

οσες ειναι μολδαβες να ξερεις γνωριζουν ρωσικα πολυ καλα

τεσπα ομως μπουρδελα και τσατσαδες πανε μαζι με το ψεμα παντα αλλιως δεν πουλαει

Μην περιμενεις ποια τιποτα στο μεταξουργειο και μερικα ομορφα κοριτσια που ειχε δεν γυρνανε,ουτε προκειται

εδω δες την τζουλια απο 50 ζηταει 150 για μιση ωρα επειδη εχει μεγαλη ιδεα για τον εαυτο της..

The Good the Bad the Ugly

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
3.426
Πόντοι
441
Παιδια η Γιάννα (αν θυμαμαι καλα ρωσσιδα) που ηταν απογευματα στο φυλης 200, έχουμε ιδεα που εχει καταλήξει?

Στην μοντελοαλυσίδα-χθες και σήμερα ήταν πρωινή στο Φυλής 56.

ftshslv

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Κριτικές
3
Like
693
Πόντοι
366
είναι μόνο για "χαμενα" στουντιοκόριτσα ή και για cg?

kwstas45

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
4
Πόντοι
0
Φίλε Κλάους η Τζούλια που λες νομίζω είναι εκτός του χώρου και κάνει συναντήσεις μέσω κινητού σε ξενοδοχείο.
Φίλε Κλάους η τζουλια-  η Έλενα βρίσκεται κάπου στη Δροσοπούλου και κάνει συναντήσεις με μεσήλικες άνω των 55 ετών αλλά για περισσότερες λεπτομέρειες στειλε pm αν θέλεις...

• Like
Αντιδράσεις: clauss

clauss

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2006
Like
10
Πόντοι
0
Συνεχεια σε κοπελλες που δουλευαν πριν το 2000.Στο μαγαζι στην Καλυμνου 36 απο Σεπτεμβριο 1995 εως και Σεπτεμβριο 1997 δουλευε μια κοπελλα με το ονομα Τζενη η Δημητρα.Χαρακτηριστικα αδυνατη γυμνασμενη(skinny athletic type)μετριου αναστηματος με μαλλι καστανοξανθο οχι πολυ μακρυ καπως σαν αφαννα.Απο την μεση και πανω καπως "στεγνη" με μικρο στηθος αλλα με καταπληκτικα ποδια και πολυ ωραια οπισθια.Δηλωνε Ελληνιδα απο τον Πυργο Ηλειας αλλα ηταν απο το Φιερι Αλβανιας.Ελληνικα ηξερε τελεια γιατι τα μιλαγε κσι στην Αλβανια.Τελευταια φορα την βρηκα σε μπαρακι καπου στον Αγιο Παντελεημονα τελιως τυχαια ανταλλαξαμε κινητα και βρισκομασταν περιπου για 2 μηνες αν θυμαμαι καλα γυρω στο 2001.Εγω εφυγα για Θεσσαλονικη για δουλεια και μετα χαθηκαν τα ιχνη της και φυσικα το παλιο κινητο ειναι ανενεργο.
Ευχαριστω εκ των προτερων clauss.

T-DRIVER

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
68
Πόντοι
0
:helpplea:αντζελα απο φυλης 109,ξερει κανεις τιποτα??

davai

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2017
Like
28
Πόντοι
0
Το απεικονιζομενο μωρο , γνωστη ως Αρτεμις που μεχρι ενα χρονο πριν δουλευε στην τριγγετοαλυσιδα γνωριζουμε που εχει παει? Εκπεμπω sos, ψαχνω απεγνωσμενα!!!

Συνημμένα

• pic_1021149813326754752lathen.jpg
    pic_1021149813326754752lathen.jpg
    348,7 KB · Εμφανίσεις: 64

kostas.live

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2018
Like
3
Πόντοι
0
Παιδιά η Χριστίνα η Τσεχα η μικρή που ήταν στο bourfeloστην φυλής με της σκάλες ,ξέρετε που έχει πάει?

GiannarasB

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά η Αθηνά  η Πειραιώτισσα που δουλευε Φωκαίας 27Β και μετα ακουσα οτι πηγε Αχαρνών  85  τι παιχτηκε τελικά που έχει χαθεί

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Είναι καλό να σταματάνε οι κοπέλες για διακοπές διαρκείας για την δική τους ψυχική υγεία. Κι εγώ θέλω να επανεμφανιστεί η Μαίρη με τα τατουάζ, περνάω καλά μαζί της.
Θυμάμαι όμως πάλι που είχε σταματήσει, εμφανίστηκε στο Αχαρνών και τώρα πάλι σταμάτησε μάλλον.
Την πρώτη φορά που είχα ακούσει οτι σταμάτησε, πίστεψα οτι τέρμα πάει.
Πιστεύω χωρίς να τις παρεξηγώ κιόλας, οτι δύσκολα κάποια εργαζόμενη κοπέλα σταματάει εντελώς την δουλειά αυτή διότι παρόλο που είναι σκληρή ψυχολογικά, έχει "εύκολα" λεφτά και οι κοπέλες του χώρου έχουν μάθει στα πολλά λεφτά οπότε και ξαναγυρίζουν.
Οπότε μάλλον όποια κοπέλα που έχει εξαφανιστεί πρόσφατα, είτε Μαίρη τη λένε είτε Αθηνά είτε οπως θέλετε, πιστεύω θα ξαναγυρίσει όποτε εκείνη θελήσει η όποτε η ανάγκη θα την κάνει να γυρίσει. Οποτε stay calm και ο καιρός θα δείξει.

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
Έχεις π.μ  φίλε
Το απεικονιζομενο μωρο , γνωστη ως Αρτεμις που μεχρι ενα χρονο πριν δουλευε στην τριγγετοαλυσιδα γνωριζουμε που εχει παει? Εκπεμπω sos, ψαχνω απεγνωσμενα!!!

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Είναι καλό να σταματάνε οι κοπέλες για διακοπές διαρκείας για την δική τους ψυχική υγεία. Κι εγώ θέλω να επανεμφανιστεί η Μαίρη με τα τατουάζ, περνάω καλά μαζί της.
Θυμάμαι όμως πάλι που είχε σταματήσει, εμφανίστηκε στο Αχαρνών και τώρα πάλι σταμάτησε μάλλον.
Την πρώτη φορά που είχα ακούσει οτι σταμάτησε, πίστεψα οτι τέρμα πάει.
Πιστεύω χωρίς να τις παρεξηγώ κιόλας, οτι δύσκολα κάποια εργαζόμενη κοπέλα σταματάει εντελώς την δουλειά αυτή διότι παρόλο που είναι σκληρή ψυχολογικά, έχει "εύκολα" λεφτά και οι κοπέλες του χώρου έχουν μάθει στα πολλά λεφτά οπότε και ξαναγυρίζουν.
Οπότε μάλλον όποια κοπέλα που έχει εξαφανιστεί πρόσφατα, είτε Μαίρη τη λένε είτε Αθηνά είτε οπως θέλετε, πιστεύω θα ξαναγυρίσει όποτε εκείνη θελήσει η όποτε η ανάγκη θα την κάνει να γυρίσει. Οποτε stay calm και ο καιρός θα δείξει.

Μπορεί να βρήκανε κανέναν αγαπούλη και να σταματήσανε  :rose:.
Εγώ απορώ πως αυτή η Αθηνά δεν έχει σταματήσει καιρό την δουλειά με τόσους πελάτες, ένας αγαπούλης μπάρμπας δεν βρέθηκε να "ερωτευθεί"; :think: :S :S :S

The Good the Bad the Ugly

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
3.426
Πόντοι
441
Γεια χαρά, γνωρίζει κανείς που και αν δουλεύουν ακόμα οι εξής:

1) Αντριαννα, ρουμανακι που δουλευε Λεωνιδου οροφο παντα τριτη βάρδια με 15Ε?

2) Ρενάτα από Φυλής 66 κάποια ενημερώση??

3) Μαίρη από Αχαρνών 85? Την ψάχνει και ένας φίλος μου που ήταν συχνός πελάτης της.

4)Αλίσια, Αλβανίδα ξανθιά στουντιοκοριτσο που δουλευε παλιά Φυλής 67 και δήλωνε Σερβα?

Ευχαριστώ

1.Σε μασατζήδικο στην Καλλιθέα.

2.Στην πατρίδα της-κανένα νέο για το πότε γυρνάει.

3.Υποτίθεται ότι σταμάτησε λόγω "αισθήματος".

4.Εμφανίζεται μία στο τόσο στο Φυλής 59.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom