koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.134
- Πόντοι
- 1.936
καλησπερα φωτεινη απο Διδυμου 27 ξερουμε κατι
....παντρευτηκε και το εκοψε το επαγγελμα.
καλησπερα φωτεινη απο Διδυμου 27 ξερουμε κατι
ευχαριστω φίλε μου!για να μην ψάχνω άδικα!ηταν καλο στάνταρ σκι!Δεν προκειται.Το εκοψε το πουτανιλικι μεχρι νεωτερας λογο πολυ σοβαρων υποχρεωσεων.
ρε παιδια η ανκα η ξανθια ψηλη ομορφουλα απο μεταξουργειο που ειναι? στην ιασωνος δουλευε παντα σε 3-4 διαφορετικα ομως,σε καποια φαση δουλευε με φελισια μαζι ντουετο στο 46β πριν κανα χρονο,η φελισια ειναι φωκαιας πλεον,η ανκα χαθηκε,την πετυχα ξανα 2 νυχτες στο ιασωνος 19,μετα ξαναχαθηκε
επεισης εχουμε κανα νεο για την αλινα που δουλευε φυλης 86β με την μαγια? για τιποτα επιστροφη στο 20ρικο?
καπου εμαθα για στουντιο ,αλλα τα λυπαμαι 50-60 ευρω, και 70+ επειδη θελω εξτρα εγω..
Καλησπερα ξερει κανεις που δουλευει η φωτινη γκμοχ απο μεγαλου αλεξανδρου 22 ισογιο?
ευχαριστο για την πληροφοριαΕχθές 9/2 την πέτυχα νυχτερινή βάρδια στο Κολωνού 45 το αριστερό στο βάθος. Μου φάνηκε και λίγο πιο αδύνατη.
Εχει κανεις κανενα νεο για την μιλφ,ξανθια,απο μολδαβια ΛΙΛΥ απο.ιασωνος 31?
Παίδες γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω την εμιλυ απο το ιασωνος 1β κ 10?είναι ένα όμορφο κοντοπουτανο αν σας λέει τίποτα
ρε παιδια η ανκα η ξανθια ψηλη ομορφουλα απο μεταξουργειο που ειναι? στην ιασωνος δουλευε παντα σε 3-4 διαφορετικα ομως
επεισης εχουμε κανα νεο για την αλινα που δουλευε φυλης 86β με την μαγια? για τιποτα επιστροφη στο 20ρικο?
καπου εμαθα για στουντιο ,αλλα τα λυπαμαι 50-60 ευρω, και 70+ επειδη θελω εξτρα εγω..
καλημέρα και από έμενα .ήθελα να ρωτήσω εάν έχει δει κάποιος φίλος την αννα της εξηκειου 20 γιατι την ψαχνω σε ολη την Ελλάδα που λεει ο λογος. επισης την αντριαννα την μιλφ την ωηλη που δουλεβε δυδιμου. είχα πάει Κολωνού μετάξι αλλά δεν την βρήκα. ευχαριστώ παραπολυ.
Ρε μάγκες γνωρίζει κανείς τι παίζει με την Αθηνά από Φωκαίας 27; Λογικα καπου επαρχία ή αδέσποτη θα είναι, αν έχει κανείς κανα νέο ας ρίξει κανα μνμ ή πμ διοτι η κοπέλα ήταν το στανταρακι μου και την έχασα απότομα.