Καλοπαιδα ξερει κανεις τι εγινε η ΤΖΟΥΛΙΑ ?
ΕΞΗΚΙΟΥ 18?
Πολυ ωραια γυναικα !!
Καποιος; Πριν 2 χρόνια νομίζω η Τζούλια ήταν στην Πάτρα
Επίσης, η Καίτη από Μεγάλου Αλέξανδρου 15 εμφανίζεται ακόμα εκεί;
Καλοπαιδα ξερει κανεις τι εγινε η ΤΖΟΥΛΙΑ ?
ΕΞΗΚΙΟΥ 18?
Πολυ ωραια γυναικα !!
Εχω δει οτι το Λιοσιων 76 οροφος ειναι κλειστο μια μελαγχρινη που δουλευε απογευμα και νυχτα η Μελινα μηπως ξερει καποιος που εχει παει;;;
Καποιος; Πριν 2 χρόνια νομίζω η Τζούλια ήταν στην Πάτρα
Επίσης, η Καίτη από Μεγάλου Αλέξανδρου 15 εμφανίζεται ακόμα εκεί;
Η Εμμανουελα απο Ιασωνος 43, ξερει κανεις αν εργαζεται καπου?
Μηπως κατα τυχη εχει πετυχει κανεις την Αλα που ηταν στο Φυλης 109β,επειτα στο Ρεμουνδου και τελος Μεταξι στην Μεγ.Αλςξανδρου??Ηταν μια ψιλογυφτε κοκαλιαρα η οποια ομως εδινε καλες υπηρεσιες.
Γνωριζει καπιος αν κ που μπορω να βρω την τατιανα λουβα? Κ πμ. Ευχαριστω
Καλησπερα συναγωνιστες καλη χρονια!να ρωτησω η Αντριαννα που δουλευε στο φυλης 71 ξερεις κανενας αν σταματησε?ευχαριστω
Η Εύα από κων/λεως 166β γνωρίζει κάποιος που δουλεύει;
Καλησπέρα στην παρέα. Γνωρίζει κανείς αν δουλεύει μια κοπέλα με το όνομα Μελίνα ή Βανέσα και παρατσούκλι Ταϊλανδέζα ? Ήταν στο Φιλιππίδου 11β...
εγω ψαχνω την βαλεντινα που δουλευε στην Φωκαίας 24 την ψαχνω εδω και δυο μηνες και δεν μπορω να την βρω πουθενα
Ρε παιδιά ξέρει κανείς τι έχει γίνει η αλεξανδρα που ήταν στο μασατζιδικο της σονιας στον Άγιο Ιωάννη?
Παιδιά κατεβαίνω Αθήνα Σ/Κ, ψάχνω την Κατερίνα τη Σέρβα, από Διδύμου 18, που μοιάζει με την Charlee Chase. Αν την έχει δει κάποιος πρόσφατα ας βοηθήσει, διότι έχουμε πάθει ζημιά.
Ξαναψαχνω τη Σουζανα το γκιλφ την αλβανεζα απο ιασωνος που ηταν στανταρακι μου..η γραφικη τσατσα μου εχει πει 3-4 φορες σε διαστημα ενα μηνα<<εκει ρεπο αγκορι μου>>
επισης ψαχνω και την αννα το μιλφ τη μολδαβεζα τη κοντομαλα απο κολωνου μου ειπε παει για λιγο στη χωρα της και μας ευχαριστει πολλυ που τη προτειμαμε ποτε γυρναει??
το Καλοκαίρι η βαλεντινα δούλευε Κρήτη αφου τελος ιουλιου που την γνώριζα ηταν αθηνα μεχρι και τον οκτώβριοΚαλοκαίρι δούλευε Κρήτη,δεν γνωρίζω αν συνεχίζει ακόμη εκεί.
Με την ευκαιρία αυτής της παλιάς ερώτησης,η Κατερίνα η Σέρβα δουλεύει κάθε δεύτερο απόγευμα στο Αλκιβιάδου 16β.
Γάτα η Σέρβα, φροντίζει για την οικογένειαΠρωινά στο 16Α όπου μου είπε πως σιγά σιγά θα το κάνει δικό της....
Δούλεψε για λίγο Λιοσίων 91 και μετά έφυγε για προσωπικούς λόγους-άγνωστο αν θα επιστρέψει.