Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Τύπε, έχεις άποψη για τη λεγάμενη;

Ναι στο Αριστοτέλους 5 κωλάρα από τις λίγες η τύπισα!! Αλλά μια φορά που πέρασα μέτρια στις υπηρεσίες.
Καμιά διετία πίσω. Δεν ξέρω εαν έχει αλλάξει από τότε.

bourdelo

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
225
Πόντοι
26

Tsarkas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
27
Like
498
Πόντοι
291
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει πάρει το μάτι κανενός τη Μαρία που δούλευε Φυλής 200 μέχρι πριν κανά 1,5 χρόνο λεπτή, μικρό βυζί, σκούρο καρέ μαλλί, μικρό βυζί, πράσινα μάτια (νομίζω).

:wanker:

D R1

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
0
Ρε παιδια μηπως γνωριζει καποιος που υπαρχει το πιπινι ,η σονια απο φυλης 84α ,δευτερη βαρδια? πρεπει να λεπει τουλαχιστον ενα διμηνο. Την εχει μπανισει καποιος τωρα τελευταια???

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει πάρει το μάτι κανενός τη Μαρία που δούλευε Φυλής 200 μέχρι πριν κανά 1,5 χρόνο λεπτή, μικρό βυζί, σκούρο καρέ μαλλί, μικρό βυζί, πράσινα μάτια (νομίζω).

:wanker:

Δεν ξαναεμφανίστηκε κάπου-μόνο για πολύ λίγο (αφότου χάθηκε) στο Αγ.Πέτρου 7.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Ρε παιδια μηπως γνωριζει καποιος που υπαρχει το πιπινι ,η σονια απο φυλης 84α ,δευτερη βαρδια? πρεπει να λεπει τουλαχιστον ενα διμηνο. Την εχει μπανισει καποιος τωρα τελευταια???

Σ'έχει ξεμυαλίσει η Βίκυ Χατζηβασιλείου!  :orchestra:

Τα λέμε τα γράφουμε αλλά δεν διαβάζεις.  :bottom:

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

D R1

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
0
Ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει! :2funny:

kon_ntinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21
Μια κοπέλα σκουρόχρωμο δέρμα, 8ύμιζε τσιγκανέϊρο.. κορμάρα γυμνασμένη, κοντούλα σχετικά κ με καμπύλες, όνομα Μιρέλα (κάτι από Μ σίγουρα, μπορεί Μιρκέλα). Από το γνωστό δεξί (από τα 2) στη Κολοκυν8ούς, μετά το σούπερ-μάρκετ...
Ελληνικά άριστα, ισχυριζόταν από Βουλγαρία ότι ήταν, πολύ ωραίο γαμήσι αλλά έχει χα8εί...
Αν κάποιος γνωρίζει, να μας ''δώσει'' τα φώτα του  :hi:

Tsarkas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
27
Like
498
Πόντοι
291
Δεν ξαναεμφανίστηκε κάπου-μόνο για πολύ λίγο (αφότου χάθηκε) στο Αγ.Πέτρου 7.

Κρίμα μιλάμε για πολύ καλό σεξάκι και για πολύ καλή συμπεριφορά γενικότερα. Σαν να 'μαστε friends with benefits ένα πράγμα... Σε ευχαριστώ πάντως. Αν πάρει κάτι το αυτί σου πάντως σφύρα!

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Η Κατερίνα (νομίζω Ουκρανέζα) που μέχρι πρότινος δούλευε στο Μπουζιάνη 2 έχει σταματήσει ή δουλεύει αλλού τώρα;

Επισκέπτης
Τύπε, έχεις άποψη για τη λεγάμενη;
Καλη κοπελα φιλικη και αν σε συμπαθησει μπορει να σου δωσει και το κωλαρακι της. Της αρεσει το γλυφωμουνι και το γλυψιμο στην κωλοτρυπιδα της. Δεν εχει στηθος . Το στηθος της ειναι πολυ μικρο. Κανει φουλ προγραμμα, μαζι και με αυταρχικο προγραμμα σε οποιον του αρεσει η αλλαγη ρολων η το ξυλο. Βαλτην να σου  μιλησει ιταλικα θα καυλωσεις οταν θα την ακουσεις να σου μιλαει ιταλικα. Απο την Ιταλια ειναι το μωρο. Εγω καυλωσα πολυ απο τα ιταλικα της. Ειχα διαλεξει το φουλ προγραμμα μαζι και με το αυταρχικο στο στουντιο Αριστοτελους 5. Αν καποιος παει ποτε στο στουντιο Τατοιου ρωτηστε την ποτε θα επιστρεψει ξανα στο στουντιο Αριστοτελους 5. Επισης εχει και καυλιαρικο προσωπο.

Επισκέπτης
Αυτή την Ίνα λες?
http://[URL unfurl="true"]www.tatoiou71gr.com/assets/girls/thumbs/6/ina/02.jpg?c=1488911440[/img[/URL]]

Αν ναι είναι κανονικά στα προγράμματα του Τατοϊου 71

[URL unfurl="true"]http://www.tatoiou71gr.com/girls/ina[/URL]
[/quote] Εχω απαντησει σχετικα με την Ινα

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
ξαναεχασα στη σουζουνα την αλβανεζα γκιλφ απο το καινουριο στη κολωνου που ηταν παλια ιασωνος και μεγαλου αλεξανδρου...ηταν στανταρακι και βαριεμαι ωρες ωρες την αναζητηση αλλου σαρκικου αρμου καθως καραδοκουν διποδα αρθροποδα που επιδιωκουν την αποπομπη εξ υμων ποσων χρηματων και κινητων και ευρισκομενος σε τετοια μερη δεν ειμαι σε διαθεση αντιπαραθεσης....παρακαλω για πληροφοριες :erection:

Hobbbistas

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Κριτικές
3
Like
388
Πόντοι
21
Εχω απαντησει σχετικα με την Ινα

Μήπως θα μπορούσες να δώσεις κάποιες πληροφορίες για την Ινα; Δεν βρήκα κάποια σου σχετική ανάρτηση... από τις φωτός έχει κωλαρα αλλά δεν δείχνει τίποτε άλλο.

Ευχαριστώ.

Πάρης84

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε που βρίσκεται η Αλεξάνδρα που δούλευε πριν 2.5 χρόνια στο Φωκαίας 24 (μερικές φορές μαζί με την Φλώρη-το Χόμπιτ), μια ξανθιά αδύνατη μετρίου αναστήματος, μικρό βυζί, που έκανε πολύ καλή πίπα. Μετά την είχα πετύχει να εργάζεται και στη Διδύμου αλλά τελευταία έχει χαθεί. Όποιος φίλος γνωρίζει κάτι, ας ενημερώσει.

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Digweed ξέρεις αν η Τζωρτζια από διδυμου σταμάτησε; Δύο φορές που έτυχε και πέρασα απόγευμα το είδα κλειστό.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Digweed ξέρεις αν η Τζωρτζια από διδυμου σταμάτησε; Δύο φορές που έτυχε και πέρασα απόγευμα το είδα κλειστό.

Λόγω συγκεκριμένου προσωπικού θέματος για λίγο διάστημα δεν θα δουλέψει.

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Ωραίος,ευχαριστώ.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
ξαναεχασα στη σουζουνα την αλβανεζα γκιλφ απο το καινουριο στη κολωνου που ηταν παλια ιασωνος και μεγαλου αλεξανδρου...ηταν στανταρακι και βαριεμαι ωρες ωρες την αναζητηση αλλου σαρκικου αρμου καθως καραδοκουν διποδα αρθροποδα που επιδιωκουν την αποπομπη εξ υμων ποσων χρηματων και κινητων και ευρισκομενος σε τετοια μερη δεν ειμαι σε διαθεση αντιπαραθεσης....παρακαλω για πληροφοριες :erection:

Το τελευταίο διάστημα ήταν Ιάσωνος 30 υπόγειο στην τρίτη βάρδια.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom