mpixths131313
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 11
- Like
- 79
- Πόντοι
- 10
Τζωρτζια Ρουμάνα που δούλευε στο κολωνου 15 έχει δει κανείς?Έκανε ωραίο γαμησι κ γουσταρε κιολας
Αν εννοείς την ξανθιά με τη βαριά φωνή, την έχω δει επανειλημμένα στον όροφο Εξηκίου στη 2η βάρδια.Το κλειστο πλεον στουντιο στη θαρυπου οι πιο πολλοι θα το θυμαστε..η gilf μαρια που δουλευε εκει γνωριζει καποιος αν παιζει πουθενα μπαλα???
ευχαριστώ θα τσεκάρωΑν εννοείς την ξανθιά με τη βαριά φωνή, την έχω δει επανειλημμένα στον όροφο Εξηκίου στη 2η βάρδια.
Το κλειστο πλεον στουντιο στη θαρυπου οι πιο πολλοι θα το θυμαστε..η gilf μαρια που δουλευε εκει γνωριζει καποιος αν παιζει πουθενα μπαλα???
και η Αλεξάνδρα και η σαντρα και οι πιο πολλές φίλε μου εκεί μέσα ήταν καλές.. Θυμάμαι έμπαινα με ένα 100αρικο μέσα και έβγαινα μετά από κάνα 2ωρο.. Πολύ ωραίο καλτ μαγαζάκι που μου λείπει έντοναπου το θυμηθηκες φιλε??
Κ η αλεξανδρα που ηταν εκει πολυ καλη
και η Αλεξάνδρα και η σαντρα και οι πιο πολλές φίλε μου εκεί μέσα ήταν καλές.. Θυμάμαι έμπαινα με ένα 100αρικο μέσα και έβγαινα μετά από κάνα 2ωρο.. Πολύ ωραίο καλτ μαγαζάκι που μου λείπει έντονα
Αν λες μια κοντή μελαχρινή με ψεύτικα μεγάλα βυζια ψιλογεματη γύρω στα 35 καλα έκανες και δεν πρόλαβες να τη πάρεις.. Το μοναδικό 50αρι που πέταξα εκεί μέσα..Σωστος
μονο μια χοντρουλα δεν προλαβα να παρω
Επίσης, την έχω δει και στο Εξηκίου το αριστερά.ευχαριστώ θα τσεκάρω
Επίσης, την έχω δει και στο Εξηκίου το αριστερά.
Στο Κωνσταντινουπόλεως 132 δουλεύει αλλά δεν κάνει Συχνές βάρδιεςΗ μαντόνα η μιλφάρα υπάρχει ακόμα; κάπου είδα ότι δουλεύει στο Κωνσπαντινουπόλεως 132. Ισχύει; Έπαιρνα τηλέφωνο αλλά δεν το σηκώνει κανείς. Αν δουλεύει έχει κανείς ιδέα το πρόγραμμά της για να την πετύχω;
Πρεπει να ειναι αυτη για την οποια εγραψε κριτικη ο Φανουρης Τζουρας.Δες στο Ακομινατου 2Μήπως γνωρίζει κάποιος η Βικτώρια η Ελένη από Φώκαιας Αλκιβιαδου&Ρεμουνδου δουλεύει καπου;ευχαριστω
Στο Κωνσταντινουπόλεως 132 δουλεύει αλλά δεν κάνει Συχνές βάρδιες
σταματησε οριστικαΠαιδια, η Βαλερια απο Αλκαμενους δουλευει αλλου η εχει σταματησει τελειως;