You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
serkovaEγω λαιμα κ σερκοβα ψαχνω
live (tora )
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
marios1891
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 87
- Πόντοι
- 0
καλησπερα...ξερει κανεις για αντριαννα μιλφ απο διδυμου 18α και σονια απο αλκιβιαδου που βρισκονται???
Fantomass
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2016
- Like
- 78
- Πόντοι
- 6
Τύποι την είδα χθες το απόγευμα live (tora ) στην Ιάσωνος
Fantomass
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2016
- Like
- 78
- Πόντοι
- 6
η σερκοφ παντρευτηκε μανEγω λαιμα κ σερκοβα ψαχνω
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
:o :oη σερκοφ παντρευτηκε μαν
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.289
- Πόντοι
- 41.129
Τύποι την είδα χθες το απόγευμα live (tora ) στην Ιάσωνος
και εγω την ειδα σημερα απογεμα τυπε, της μιλησα και με γνωρισε μιας και της εχω ρουφηξει τα μουνοζουμα και της αρεσε. την ρωτησα ποτε θα γυρισει δουλεια και μου ειπε οτι ποτε δεν ξερεις πως ερχονται τα πραγματα, μπορει και να γυρισω.....
Σόνια από Αλκιβιάδου 16Γ στην πρωινή βάρδια.καλησπερα...ξερει κανεις για αντριαννα μιλφ απο διδυμου 18α και σονια απο αλκιβιαδου που βρισκονται???
Η Ρενατα είναι τώρα στη θέση της στο Φ66α.
Thank you sir HotVenom !!
θα τιμηθει αμεσα ..
don korleone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2011
- Like
- 2.219
- Πόντοι
- 440
Καλησπέρα μάγκες!
Ένα ωραίο μουνάκι που δούλευε στην Ιάσωνος πρωινή βάρδια με πίρσινγκ και πολλά τατού, ξανθό καρέ μαλλί, από ανατολικό μπλόκ και γενικά ευχάριστο που έμοιαζε με φοιτήτρια από πρόγραμμα Εράσμους ξέρει κανείς τι απέγινε?
Σόρυ που δεν θυμάμαι αριθμό μπουρδέλου, πάντως αν βοηθάει με κατεύθυνση προς Πλατεία Καραισκάκη ήταν αριστερά, ανέβαινες όροφο και γενικά ο χώρος ήταν ψιλοάθλιος.
Ένα ωραίο μουνάκι που δούλευε στην Ιάσωνος πρωινή βάρδια με πίρσινγκ και πολλά τατού, ξανθό καρέ μαλλί, από ανατολικό μπλόκ και γενικά ευχάριστο που έμοιαζε με φοιτήτρια από πρόγραμμα Εράσμους ξέρει κανείς τι απέγινε?
Σόρυ που δεν θυμάμαι αριθμό μπουρδέλου, πάντως αν βοηθάει με κατεύθυνση προς Πλατεία Καραισκάκη ήταν αριστερά, ανέβαινες όροφο και γενικά ο χώρος ήταν ψιλοάθλιος.
protogon4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 11
- Like
- 658
- Πόντοι
- 371
Μάγκες και γω ψαχνω ένα μουνακι που είχα πάρει στο φειδιπιδου 11 μικαελα λεγότανε ,ψηλό αδύνατο χειλαρες και βυζαρες..έπαιζε και Φώκαιας 27..πάει το πρώτο κορμί..
Και το δεύτερο είναι ή αλεξια από δυδυμου 7 πριν φτιαχτεί εκεί ή φάση..κοντό μουνακι με την μία μεριά του κεφαλιού ξυρισμένο και σκουλαρίκια κι πάνω από τα χείλη..που έμπαινε στο μπουρδελο και αυτή χόρευε rnb.ν νομίζω πως διάβασα ότι έπαιζε και κωνστλεως 166 ???παει και το 2οοο....
Και το δεύτερο είναι ή αλεξια από δυδυμου 7 πριν φτιαχτεί εκεί ή φάση..κοντό μουνακι με την μία μεριά του κεφαλιού ξυρισμένο και σκουλαρίκια κι πάνω από τα χείλη..που έμπαινε στο μπουρδελο και αυτή χόρευε rnb.ν νομίζω πως διάβασα ότι έπαιζε και κωνστλεως 166 ???παει και το 2οοο....
protogon4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 11
- Like
- 658
- Πόντοι
- 371
Για ποια λέτε ρε παιδιά??και εγω την ειδα σημερα απογεμα τυπε, της μιλησα και με γνωρισε μιας και της εχω ρουφηξει τα μουνοζουμα και της αρεσε. την ρωτησα ποτε θα γυρισει δουλεια και μου ειπε οτι ποτε δεν ξερεις πως ερχονται τα πραγματα, μπορει και να γυρισω.....
protogon4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 11
- Like
- 658
- Πόντοι
- 371
Φώκαιας 7 εννοώ,,Μάγκες και γω ψαχνω ένα μουνακι που είχα πάρει στο φειδιπιδου 11 μικαελα λεγότανε ,ψηλό αδύνατο χειλαρες και βυζαρες..έπαιζε και Φώκαιας 27..πάει το πρώτο κορμί..
123tenoros123
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Μηπως γνωριζει καποιος αν εχει γυρισει η ντενιζα στο ρεμουνδου 20 η καπου αλλου ευχαριστω εκ των προτερων
METAKSOURGIAKOS13
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές έχει κανείς ιδέα που έχουν χαθεί εδώ και αρκετό διάστημα η Άννα η μιλφ απο κολονου 30 όροφος με το κοντό μαλλί ;;; Καθώς και η Χριστίνα η ξανθιά ψηλή απο Κεραμεικού 13α ισόγειο ;;;
METAKSOURGIAKOS13
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Και απο φυλης εάν έχει κανείς κάποια ιδέα για Ρεγγίνα απο φυλης59 ισόγειο που ήτανε μέχρι τα μέσα πέρσι εκεί ;; Καθώς και παολα ψηλή νταρντανα που δούλευε δίδυμου 20 και Φωκαίας 17 υπόγειο μεταμεσονύχτιες ;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις