You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
τσεκαρε μηπως ειναι αγκυρας,το πρωι εχει μια υπερβαρη ρωσιδα αυτο με την μπλε πορταΈχει πετύχει κανένας τώρα τελευταία μια κοπέλα που δούλευε στο Διδύμου 20. Την έλεγαν Ήρα, ήτανε ρωσίδα, γεματούλα, και δούλευε απογευματινή βάρδια μέχρι πρόσφατα.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
στο αδανων απογευματα επαιζε η μουναρα μιλφ βραζιλιανα τζινα η οποια αγνοειται.γνωριζει κανεις τιποτε?
Φίλτατε είχε βυζάρες αυτή που λες; Ρε συ η Μαρία η βυζαρού η Πολωνέζα που δούλευε Αδάνων πού είναι;
ruskiy standart
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εγω παντως παιδια πριν 2 χρονια στο μεταξι απεναντι απο ενα μπουρδελο που ειναι ολα κοκκινα μεσα ψιλοκυριλε... στην ιασονος νομιζω,απεναντι ομως επαιζε ενα μιλφ απο ρωσια μελαχρινο γεματο...που εκανε ενα τσιμπο που σε εστελνε σε αλλο πλανητικο συστημα...την ειδα μονο μια φορα!!!εκει δηλαδη(αν και μ εκανε μονο τσιμπο)ναι ρε μαγγες,ολα τα λεφτα...!!!!
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
οχι μονο βυζαρες αλλα και θεομουνο,δουλευε και στο κολωνου 11.εμοιαζε σα τη μπελουτσι.ναι και η πολωνεζα χαθηκε και αυτη απωλειαΦίλτατε είχε βυζάρες αυτή που λες; Ρε συ η Μαρία η βυζαρού η Πολωνέζα που δούλευε Αδάνων πού είναι;
ruskiy standart
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
οχι μονο βυζαρες αλλα και θεομουνο,δουλευε και στο κολωνου 11.εμοιαζε σα τη μπελουτσι.ναι και η πολωνεζα χαθηκε και αυτη απωλεια
γιατρε μου ναι πρεπει να ειναι το κολωνου 11 απεναντι απο εκεινο το κοκκινο σωστα?μπελουτσι ναι αλλα γεματη!!!τι τσιμπος ηταν αυτος δικε μου!!!
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
ποτε την ειδες εκει τελευταια φορα και ποια βαρδια πρωι η απογευμα?γιατρε μου ναι πρεπει να ειναι το κολωνου 11 απεναντι απο εκεινο το κοκκινο σωστα?μπελουτσι ναι αλλα γεματη!!!τι τσιμπος ηταν αυτος δικε μου!!!
ruskiy standart
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ποτε την ειδες εκει τελευταια φορα και ποια βαρδια πρωι η απογευμα?
πανε 2 χρονια ρε φιλε... πολυ πικρα...ολα τα λεφτα λεμε...ξερεις εσυ ρε φιλε
αν την βρω καπου δεν προκειται να παω ξανα που8ενα αλλου!!!το Α και το Ω του
ruskiy standart
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
πανε 2 χρονια ρε φιλε... πολυ πικρα...ολα τα λεφτα λεμε...ξερεις εσυ ρε φιλε
αν την βρω καπου δεν προκειται να παω ξανα που8ενα αλλου!!!το Α και το Ω του
απογευμα παντως 7-8 βραδακι για την ακριβεια....
vrasidakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συνάδελφοι...
Πριν 2 χρόνια περίπου, στο Ιάσωνος 19 κάτω, βραδυνές ώρες συνήθως, έπαιζε ένα κοντοπούτανο με όνομα Έλενα ή Ελένη... Μήπως ξέρει κανένας τι έχει απογίνει? Από ότι έλεγε ήταν Ελληνορουμάνα. Μάζευε τα μαλιά αλογοουρά και φόραγε ψηλές μαύρες μπότες... Για βοηθήστε λίγο...
Πριν 2 χρόνια περίπου, στο Ιάσωνος 19 κάτω, βραδυνές ώρες συνήθως, έπαιζε ένα κοντοπούτανο με όνομα Έλενα ή Ελένη... Μήπως ξέρει κανένας τι έχει απογίνει? Από ότι έλεγε ήταν Ελληνορουμάνα. Μάζευε τα μαλιά αλογοουρά και φόραγε ψηλές μαύρες μπότες... Για βοηθήστε λίγο...
τσεκαρε μηπως ειναι αγκυρας,το πρωι εχει μια υπερβαρη ρωσιδα αυτο με την μπλε πορτα
αγκυρας απογευματα στο τελευταιο πανω
ruskiy standart
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
αγκυρας απογευματα στο τελευταιο πανω
δεν ειναι τοφαλος...εχει τα κιλα της,εκφυλη φατσα στυλ μπελουτσι...αλλα τρελο
Επισκέπτης
Η Μελίνα έχει εξαφανιστεί.Αλλά εδώ παίζουν και άλλα πράγματα...ναι φιλε ελληνιδα 35-40 κορυφαιο milf δουλευε περυσι βριλησσου μετα ιακχου και τωρα που ειναι ?ξερει κανεις?
Την πήδηξες; Η απλά την είδες,σου άρεσε και την αναζητάς;
Γράψε εδώ η σε π.μ. λεπτομέρειες για την συνεύρεσή σου μαζί της.Εχει σημασία...
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ανοίγω αυτό το θέμα για κάποιους που έχουν χάσει και ψάχνουν να βρούν παλιές ''κοπέλες''....έχουν ανοιχθεί διάφορα θέματα που κάποιοι ψάχνουν...για να μην ανοίγουμε συνεχώς νέες θεματολογίες προτείνω να μπαίνουν εδώ οι διάφορες αναζητήσεις...
To post αυτό απευθύνεται μόνο σε όσους ξέρουν την περίπτωση.
Στη Βάθης υπάρχει το ξενοδοχείο x-dream.
Μέχρι προ διμήνου/τριμήνου λειτουργούσε στο ισόγειο του καφετέρια η οποία συγκέντρωνε όλα τα καλά Ρουμανάκια της Αθήνας, και η δουλειά κλεινόταν εκεί, για να συνεχιστή επάνω, στο ξενοδοχείο.
Τότε δε το λέγαμε, για να μη το κάψουμε το μέρος.
Το μέρος όμως κάηκε. Συνελήφθη ο υπεύθυνος (έγιναν και ανακοινώσεις από την αστυνομία) και η καφετέρια έκλεισε.
Η καφετέρια ανακαινίστηκε και ξανάνοιξε, αλλά χωρίς ρουμάνες.
Απόψε που πήγα μια βόλτα (νομίζω ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας του) δεν υπήρχε γυναίκα ούτε για δείγμα.
Δε με απασχολεί το αν θα δουλέψει αυτό το μαγαζί.
Με απασχολεί όμως το τι απέγιναν όλες αυτές οι ρουμάνες (και όχι μόνο ρουμάνες) που μαζευόντουσαν εκεί. Μιλάμε για πάνω από 25.
Όσα τηλέφωνα είχα κρατήσει (όλες είχαν κινητό) είναι όλα εκτός δικτύου από τότε που έκλεισε η καφετέρια.
Δε μπορεί να γύρισαν ΟΛΕΣ στην πατρίδα τους!
Ξέρει κανείς αν "μεταφέρθηκαν" σε κανένα νέο μέρος?
ruskiy standart
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
To post αυτό απευθύνεται μόνο σε όσους ξέρουν την περίπτωση.
Στη Βάθης υπάρχει το ξενοδοχείο x-dream.
Μέχρι προ διμήνου/τριμήνου λειτουργούσε στο ισόγειο του καφετέρια η οποία συγκέντρωνε όλα τα καλά Ρουμανάκια της Αθήνας, και η δουλειά κλεινόταν εκεί, για να συνεχιστή επάνω, στο ξενοδοχείο.
Τότε δε το λέγαμε, για να μη το κάψουμε το μέρος.
Το μέρος όμως κάηκε. Συνελήφθη ο υπεύθυνος (έγιναν και ανακοινώσεις από την αστυνομία) και η καφετέρια έκλεισε.
Η καφετέρια ανακαινίστηκε και ξανάνοιξε, αλλά χωρίς ρουμάνες.
Απόψε που πήγα μια βόλτα (νομίζω ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας του) δεν υπήρχε γυναίκα ούτε για δείγμα.
Δε με απασχολεί το αν θα δουλέψει αυτό το μαγαζί.
Με απασχολεί όμως το τι απέγιναν όλες αυτές οι ρουμάνες (και όχι μόνο ρουμάνες) που μαζευόντουσαν εκεί. Μιλάμε για πάνω από 25.
Όσα τηλέφωνα είχα κρατήσει (όλες είχαν κινητό) είναι όλα εκτός δικτύου από τότε που έκλεισε η καφετέρια.
Δε μπορεί να γύρισαν ΟΛΕΣ στην πατρίδα τους!
Ξέρει κανείς αν "μεταφέρθηκαν" σε κανένα νέο μέρος?
εγω πάντως φιλε τετοιο σκηνικο δεν εχω ακουσει...
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
εγω πάντως φιλε τετοιο σκηνικο δεν εχω ακουσει...
Το παλιό το ήξερες?
ruskiy standart
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Το παλιό το ήξερες?
ποιο παλιο?
Παρόμοια θέματα