Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ganag25

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ναι φιλε ελληνιδα 35-40 κορυφαιο milf δουλευε περυσι βριλησσου μετα ιακχου και τωρα που ειναι ?ξερει κανεις?

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Έχει πετύχει κανένας τώρα τελευταία μια κοπέλα που δούλευε στο Διδύμου 20. Την έλεγαν Ήρα, ήτανε ρωσίδα, γεματούλα, και δούλευε απογευματινή βάρδια μέχρι πρόσφατα.
τσεκαρε μηπως ειναι αγκυρας,το πρωι εχει μια υπερβαρη ρωσιδα αυτο με την μπλε πορτα

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
στο αδανων απογευματα επαιζε η μουναρα μιλφ βραζιλιανα τζινα η οποια αγνοειται.γνωριζει κανεις τιποτε?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
στο αδανων απογευματα επαιζε η μουναρα μιλφ βραζιλιανα τζινα η οποια αγνοειται.γνωριζει κανεις τιποτε?

Φίλτατε είχε βυζάρες αυτή που λες; Ρε συ η Μαρία η βυζαρού η Πολωνέζα που δούλευε Αδάνων πού είναι; :helpplea:

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
εγω παντως παιδια πριν 2 χρονια στο μεταξι απεναντι απο ενα μπουρδελο που ειναι ολα κοκκινα μεσα ψιλοκυριλε... στην ιασονος νομιζω,απεναντι ομως επαιζε ενα μιλφ απο ρωσια μελαχρινο γεματο...που εκανε ενα τσιμπο που σε εστελνε σε αλλο πλανητικο συστημα...την ειδα μονο μια φορα!!!εκει δηλαδη(αν και μ εκανε μονο τσιμπο)ναι ρε μαγγες,ολα τα λεφτα...!!!!

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Φίλτατε είχε βυζάρες αυτή που λες; Ρε συ η Μαρία η βυζαρού η Πολωνέζα που δούλευε Αδάνων πού είναι; :helpplea:
οχι μονο βυζαρες αλλα και θεομουνο,δουλευε και στο κολωνου 11.εμοιαζε σα τη μπελουτσι.ναι και η πολωνεζα χαθηκε και αυτη απωλεια

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
οχι μονο βυζαρες αλλα και θεομουνο,δουλευε και στο κολωνου 11.εμοιαζε σα τη μπελουτσι.ναι και η πολωνεζα χαθηκε και αυτη απωλεια

γιατρε μου ναι πρεπει να ειναι το κολωνου 11 απεναντι απο εκεινο το κοκκινο σωστα?μπελουτσι ναι αλλα γεματη!!!τι τσιμπος ηταν αυτος δικε μου!!! :rockon:

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
γιατρε μου ναι πρεπει να ειναι το κολωνου 11 απεναντι απο εκεινο το κοκκινο σωστα?μπελουτσι ναι αλλα γεματη!!!τι τσιμπος ηταν αυτος δικε μου!!! :rockon:
ποτε την ειδες εκει τελευταια φορα και ποια βαρδια πρωι η απογευμα?

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ποτε την ειδες εκει τελευταια φορα και ποια βαρδια πρωι η απογευμα?

πανε 2 χρονια ρε φιλε... :( πολυ πικρα...ολα τα λεφτα λεμε...ξερεις εσυ ρε φιλε :rockon:
αν την βρω καπου δεν προκειται να παω ξανα που8ενα αλλου!!!το Α και το Ω του  :pipa1:

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
πανε 2 χρονια ρε φιλε... :( πολυ πικρα...ολα τα λεφτα λεμε...ξερεις εσυ ρε φιλε :rockon:
αν την βρω καπου δεν προκειται να παω ξανα που8ενα αλλου!!!το Α και το Ω του  :pipa1:

απογευμα παντως 7-8 βραδακι για την ακριβεια....

vrasidakos

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
36
Πόντοι
0
Καλησπέρα συνάδελφοι...

Πριν 2 χρόνια περίπου, στο Ιάσωνος 19 κάτω, βραδυνές ώρες συνήθως, έπαιζε ένα κοντοπούτανο με όνομα Έλενα ή Ελένη... Μήπως ξέρει κανένας τι έχει απογίνει? Από ότι έλεγε ήταν Ελληνορουμάνα. Μάζευε τα μαλιά αλογοουρά και φόραγε ψηλές μαύρες μπότες... Για βοηθήστε λίγο...

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
παιδιά μια μελαχρινή βουλγάρα τη Μαρία που δούλευε συνήθως Φυλής 67 τα πρωϊνά έχω καιρό να την πετύχω. Μπας και την έχει κάνει για στούντιο; την έχει πετύχει κανείς Φυλής; Κάποιος μου είπε για φωκαίας αλλά μια βόλτα που έκανα σήμερα τζίφος.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.095
Πόντοι
7.195
καλησπέρα παιδια. Ψαχνω την Χρστίνα απο το στούντιο της οδού ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ που εκλεισε ο γελοίος δήμος τον ΜΑΡΤΙΟ 2009.
μήπως κάποιος συναγωνιστής ξέρει που παίζει τώρα ?????
ευχριστώ ολους για τη βοήθεια.....

Επισκέπτης
ναι φιλε ελληνιδα 35-40 κορυφαιο milf δουλευε περυσι βριλησσου μετα ιακχου και τωρα που ειναι ?ξερει κανεις?
Η Μελίνα έχει εξαφανιστεί.Αλλά εδώ παίζουν και άλλα πράγματα...
Την πήδηξες; Η απλά την είδες,σου άρεσε και την αναζητάς;
Γράψε εδώ η σε π.μ. λεπτομέρειες για την συνεύρεσή σου μαζί της.Εχει σημασία...

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ανοίγω αυτό το θέμα για κάποιους που έχουν χάσει και ψάχνουν να βρούν παλιές ''κοπέλες''....έχουν ανοιχθεί διάφορα θέματα που κάποιοι ψάχνουν...για να μην ανοίγουμε συνεχώς νέες θεματολογίες προτείνω να μπαίνουν εδώ οι διάφορες αναζητήσεις...

To post αυτό απευθύνεται μόνο σε όσους ξέρουν την περίπτωση.

Στη Βάθης υπάρχει το ξενοδοχείο x-dream.
Μέχρι προ διμήνου/τριμήνου λειτουργούσε στο ισόγειο του καφετέρια η οποία συγκέντρωνε όλα τα καλά Ρουμανάκια της Αθήνας, και η δουλειά κλεινόταν εκεί, για να συνεχιστή επάνω, στο ξενοδοχείο.
Τότε δε το λέγαμε, για να μη το κάψουμε το μέρος.
Το μέρος όμως κάηκε.  Συνελήφθη ο υπεύθυνος (έγιναν και ανακοινώσεις από την αστυνομία) και η καφετέρια έκλεισε.
Η καφετέρια ανακαινίστηκε και ξανάνοιξε, αλλά χωρίς ρουμάνες.
Απόψε που πήγα μια βόλτα (νομίζω ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας του) δεν υπήρχε γυναίκα ούτε για δείγμα.
Δε με απασχολεί το αν θα δουλέψει αυτό το μαγαζί.
Με απασχολεί όμως το τι απέγιναν όλες αυτές οι ρουμάνες (και όχι μόνο ρουμάνες) που μαζευόντουσαν εκεί. Μιλάμε για πάνω από 25.
Όσα τηλέφωνα είχα κρατήσει (όλες είχαν κινητό) είναι όλα εκτός δικτύου από τότε που έκλεισε η καφετέρια.
Δε μπορεί να γύρισαν ΟΛΕΣ στην πατρίδα τους!

Ξέρει κανείς αν "μεταφέρθηκαν" σε κανένα νέο μέρος?

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
To post αυτό απευθύνεται μόνο σε όσους ξέρουν την περίπτωση.

Στη Βάθης υπάρχει το ξενοδοχείο x-dream.
Μέχρι προ διμήνου/τριμήνου λειτουργούσε στο ισόγειο του καφετέρια η οποία συγκέντρωνε όλα τα καλά Ρουμανάκια της Αθήνας, και η δουλειά κλεινόταν εκεί, για να συνεχιστή επάνω, στο ξενοδοχείο.
Τότε δε το λέγαμε, για να μη το κάψουμε το μέρος.
Το μέρος όμως κάηκε.  Συνελήφθη ο υπεύθυνος (έγιναν και ανακοινώσεις από την αστυνομία) και η καφετέρια έκλεισε.
Η καφετέρια ανακαινίστηκε και ξανάνοιξε, αλλά χωρίς ρουμάνες.
Απόψε που πήγα μια βόλτα (νομίζω ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας του) δεν υπήρχε γυναίκα ούτε για δείγμα.
Δε με απασχολεί το αν θα δουλέψει αυτό το μαγαζί.
Με απασχολεί όμως το τι απέγιναν όλες αυτές οι ρουμάνες (και όχι μόνο ρουμάνες) που μαζευόντουσαν εκεί. Μιλάμε για πάνω από 25.
Όσα τηλέφωνα είχα κρατήσει (όλες είχαν κινητό) είναι όλα εκτός δικτύου από τότε που έκλεισε η καφετέρια.
Δε μπορεί να γύρισαν ΟΛΕΣ στην πατρίδα τους!

Ξέρει κανείς αν "μεταφέρθηκαν" σε κανένα νέο μέρος?

εγω πάντως φιλε τετοιο σκηνικο δεν εχω ακουσει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom