Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

maras

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η Λουίζα απο Περγαμου 1 ξερουμε που είναι?

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.087
Πόντοι
6.796

Άντε πάλι εσύ.. Τυπε έτσι όπως το λεω είναι.. Μη με αναγκασεις να κάνω ποστ διαλόγους από τσατ γιατί δεν είναι σωστό.. Μίλησα και με τη Νικολέτα και με την μικρή και είναι και οι δύο Γερμανία κάπου βόρεια.. Όπως και ή Πατρίτσια των ίδιων μαγαζιών είναι Γερμανία επίσης. Επίσης κατάλαβα ότι εδώ τους τρώγαν λεφτά για αυτό φυγαν αλλά ok σε όλους τρώνε στη τελική.. Γενικά οι Ρουμανες καλό μαθαίνουν και μετά το παίζουν ντίβες.  :lheel:

mkavlos

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Κριτικές
276
Like
3.877
Πόντοι
10.450
Δουλευε παλιοτερα στα Βριλησσου 55 και 57 καθως και στη Φρατζη,
Μετα στο Βριλησσου 42.
Απο τοτε την εχασα...
Σε οποιον μου τη βρει θα χρωσταω ευγνωμοσυνη

mkavlos

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Κριτικές
276
Like
3.877
Πόντοι
10.450
Και αυτη την εχασα. Φαινεται να το εχει το ονομα.
Οποιος ξερει κατι για αυτην ας με ειδοποιησει.
Θα ειμαι ευγνωμων

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
Μια αντζελινα που δουλευε μελαντιας και κατεχακη και εφυγε απο εκει, τωρα τελευταια,ξερουμε που πηγε?

Tsarkas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
27
Like
498
Πόντοι
291
Δυστυχώς δεν μπορώ να συνεισφέρω στις αναζητήσεις των συναγωνιστών, διότι δεν έχω δει κάτι.

Αν πάντως κάποιος έχει δει κάτι, ενδιαφέρομαι για δύο κορασίδες:

1. Ντιάνα πιτσιρίκα ξανθούλα κοντούλα με καρεδάκι που πριν λίγα χρόνια δούλευε σε Φυλής και Διδύμου.

2. Μαρία από Φυλής 200 (καρέ μαύρο με πράσινα μάτια) έφυγε λένε οι τσατσάδες για Αλβανία από το Καλοκαίρι, προσωπικά όμως δεν το πολυπιστεύω γιατί η κοπέλα ήταν πολύ καλή στα του αγώνος. Κάπου θα δουλεύει αν την έχει δει κάποιος...

:erection:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δουλευε παλιοτερα στα Βριλησσου 55 και 57 καθως και στη Φρατζη,
Μετα στο Βριλησσου 42.
Απο τοτε την εχασα...
Σε οποιον μου τη βρει θα χρωσταω ευγνωμοσυνη
Για ποια μιλας ?

:think: :think: :think:

bourdelo

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
225
Πόντοι
26
Καλή εβδομάδα.. Εχθές θυμήθηκα κατι απίστευτα γαμήσια στο Καρέα 30 με Λουση και Μαρινα. Ξέρει κανεις αν δουλεύουν πουθενά αυτεσ¨? επίσης το μαγαζί παραμένει κλειστο?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Καλή εβδομάδα.. Εχθές θυμήθηκα κατι απίστευτα γαμήσια στο Καρέα 30 με Λουση και Μαρινα. Ξέρει κανεις αν δουλεύουν πουθενά αυτεσ¨? επίσης το μαγαζί παραμένει κλειστο?
Προσωπικα δεν τις εχω δει πουθενά, και το μαγαζι παραμένει κλειστό.......

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
Παίδες ψάχνω την ισαβελλα που δούλευε παλιά Έλλης και πρόσφατα αλκιβιαδου..γνωρίζει κανείς αν δουλεύει ακόμα εκεί και τι βαρδια????

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.902
Πόντοι
2.846
Τι ειπες τωρα ρε τυπε !!! Ποποοο τι γαμησια ειχανε πεσει εκει μεσα ρε τυπε  :rockon:  :rockon: !!! Απιστευτα  εκκωφαντικα μουνια ειχαν παρελασει απο εκει μεσα , εχω παρει απιστευτες μουναρες εκει περα με ολη την σημασια της λεξεως Μουναρομουναρα !!! Εχω παρει απιστευτες τυπισες εκει μεσα που δεν τις ξαναπετυχα ποτε ξανα εκει  , περναγανε σαν τουριστριες  φιλες της Σαρας λογικα κατι διαστηματα και μετα εξαφανιζοντουσαν , απιστευτα γαμησια και απο  το μελαχρινακι  Λουση  αλλα και απο την φιλη της Σαρα το  τρελοκομειο  :rockon:  :rockon: !!! Οποτε περναω κατα τυχη απο εκει κανα  βραδυ  παντα χτυπαω κουδουνι μπας και ανοιξουνε , αλλα ματαια  :-  :'( , καποιος γνωστος μου ειπε οτι παιζει και να ξανανοιξει καποια στιγμη , καθοτι και η Σαρα ειναι  εδω Ελλαδα και δεν εχει φυγει  μεχρι στιγμης , μακαρι τι να πω  :hi:  :hi:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Παίδες ψάχνω την ισαβελλα που δούλευε παλιά Έλλης και πρόσφατα αλκιβιαδου..γνωρίζει κανείς αν δουλεύει ακόμα εκεί και τι βαρδια????

Την νταρντανα λες??
λειπει αρχες φεβρουαριου γυρναει

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Εκείνη η κορμαρα η γυναικαρα στην αγαθουπολεως που ειναι;;;;;

adando

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά ξέρει κανείς τι έγινε η βικτώρια απο κροκέων????

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τι ειπες τωρα ρε τυπε !!! Ποποοο τι γαμησια ειχανε πεσει εκει μεσα ρε τυπε  :rockon:  :rockon: !!! Απιστευτα  εκκωφαντικα μουνια ειχαν παρελασει απο εκει μεσα , εχω παρει απιστευτες μουναρες εκει περα με ολη την σημασια της λεξεως Μουναρομουναρα !!! Εχω παρει απιστευτες τυπισες εκει μεσα που δεν τις ξαναπετυχα ποτε ξανα εκει  , περναγανε σαν τουριστριες  φιλες της Σαρας λογικα κατι διαστηματα και μετα εξαφανιζοντουσαν , απιστευτα γαμησια και απο  το μελαχρινακι  Λουση  αλλα και απο την φιλη της Σαρα το  τρελοκομειο  :rockon:  :rockon: !!! Οποτε περναω κατα τυχη απο εκει κανα  βραδυ  παντα χτυπαω κουδουνι μπας και ανοιξουνε , αλλα ματαια  :-  :'( , καποιος γνωστος μου ειπε οτι παιζει και να ξανανοιξει καποια στιγμη , καθοτι και η Σαρα ειναι  εδω Ελλαδα και δεν εχει φυγει  μεχρι στιγμης , μακαρι τι να πω  :hi:  :hi:
Tζινα.......
Η αδυνατη μελαχρινή.

;) ;) ;) ;)

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16
Ψάχνω την Καίτη-Κίτυ-Ίρις. Πρώην πιατσόβια μετά Φυλής 54 κάτω και με πολύ σύντομο περασμα από Κασσάνδρας (όροφο).  :2on1:

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
61
Like
3.995
Πόντοι
10.335
Η Μονικα Σερβα τελικά γυρνάει η όχι? Σαν πολύ δεν λείπει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom