You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
οντως χαθηκε μαλλον θα δουλευει πριβε
καπου ειχα διαβασει οτι σε μασατζιδικα η στουντιο δεν θυμαμαι καλα εκανε αυταρχικα
προγκραμς
Σε ποια αναφέρεσαι;
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
για την ηρα τη ταταρα καποιος ειχε ρωτησειΣε ποια αναφέρεσαι;
bougatsakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξερει καποιος που ειναι η πωλινα απο φυλης 104?
giwrgosaudi
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
η βικτωρια απο αχαρνων85 ξερει κανεις??????
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Η Εστέλ από Φωκαίας 27Β πρώην Αλέξια από Κολωνού 15 εμφανίζεται πουθενά ?
Σήμερα ρώτησα γι' αυτήν πρώτα στο Φωκαίας 27Β που ήταν το βασικό της μαγαζί και μου είπαν ότι σταμάτησε από εκεί και μετά στο Φωκαίας 27Α που είχε κάνει κάποιες νυχτερινές βάρδιες και μου είπαν ότι σταμάτησε οριστικά και είναι εκτός Ελλάδος. Οπότε μάλλον δεν πρέπει να αισιοδοξείς ότι άμεσα τουλάχιστον θα επανεμφανιστεί εκτός αν έχει πάει σε άλλο μαγαζί, άλλη περιοχή (τόσο παλτό που ήταν παίζει και να ξαναγύρισε στο Μετάξι)
καλησπερα φιλοι μου...ξερουμε τι εγινε η κοπελα με το ονομα ΛΙΑ..απο την σερβια που εργαζοταν στο αριστοτελους 6...πριν το παρουν οι γερμανοι?..δεν την εχω δει πουθενα σε κανενα αλλο στουντιο..!!!
επισης ξερει καποιος αν η ΛΙΖΑ..που εργαζεται στο στουντιο12,στην εθνικη οδο,δουλευε και πιο παλια μαζι με την σονια στο "κωσταντινουπολεως94"..!!!!!
ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΡΑΣΙΟΥ 36, ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ
collateral
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 93
- Like
- 448
- Πόντοι
- 3.280
Νταϊάνα απο Αλκιβιάδου ή Φυλής έχουμε κάτι νεώτερο.
Εμαθα ε'ιταν έγκυος και είχε σταματήσει.
Κάποια νέα πληροφορία
Κάποια νέα πληροφορία
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Μπιανκα απο φυλης!Ασπροθλιαρικο μελαχρινο μωρακι.Ξερει κανεις που βοσκει???
Μελαχρινό σκέτο, λες για την κοπέλα στο Φυλής 71 το πάνω που ήταν συνήθως στην πρωινή βάρδια... Είχα μάθει από σοβαρή πηγή ότι θα επέστρεφε μες τον Ιούλιο απ' την άδειά της, να σου πω την αλήθεια όμως έχω πάρα πολύ καιρό να περάσω από πρωινή βάρδια στη Φυλής, λείπει ακόμα; Για ένα διάστημα που έλειπε τη βάρδιά της την έκανε η Λάουρα που πριν μερικούς μήνες δούλευε πρωινή στο Φυλής 69 το κάτω.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Νταϊάνα απο Αλκιβιάδου ή Φυλής έχουμε κάτι νεώτερο.
Κάποια νέα πληροφορία
:'( :'( :'( Μην ξύνεις πληγές, έχω γράψει τα πάντα γι' αυτή σε προηγούμενα posts μου... Τελευταία δούλευε σαν τσατσά στο γωνιακό μπουρδελάκι της Πιπίνου και μου είχε δηλώσει κατηγορηματικά ότι ακόμα κι όταν γεννήσει δεν πρόκειται να επιστρέψει στη δουλειά, έχει χαθεί μήνες κι από εκεί... Τώρα τα μιλφόσπιτα τα ξέρουμε είναι πολύ συγκεκριμένα, όταν και αν επιστρέψει να είσαι σίγουρος ότι θα πέσει σύρμα.
ΓΙΑΝΝΗΣ DR
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2014
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα συναγωνιστες. Αναζητω μιλφ που το ονομα της δε το θυμαμαι.
Δουλευε μεχρι πριν και κανα μηνα περιπου στο εξηκιου 18Γ. Δουλευε βραδινη βαρδια συνηθως, εβγαινε παντα με μαυρο φορεμα, ηταν λιγο νταρντανα με μαγαλα στηθια και ηταν μαυρομαλλα.
Ηταν λιγο νταρντανογυναικα. Για βοηθηστε λιγο αν γνωριζετε.
Ευχαριστω.
Δουλευε μεχρι πριν και κανα μηνα περιπου στο εξηκιου 18Γ. Δουλευε βραδινη βαρδια συνηθως, εβγαινε παντα με μαυρο φορεμα, ηταν λιγο νταρντανα με μαγαλα στηθια και ηταν μαυρομαλλα.
Ηταν λιγο νταρντανογυναικα. Για βοηθηστε λιγο αν γνωριζετε.
Ευχαριστω.
SirGreebas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 95
- Πόντοι
- 0
Θυμαμαι οτι καποιος ειχε γραψει σε παλαιοτερο μηνυμα οτι θα επιστρεψει το καλοκαιρι.
Οταν πρωτοεξαφανιστηκε η τσατσα του οικου μου ειχε πει οτι θα επιστρεψει τελος Μαιου....πριν κανα 20μερο που ξαναρωτησε μου ειπε οτι δεν θα ξαναεπιστρεψει....περισσοτερες λεπτομερειες δεν ξερω αλλα μαλλον το χασαμε το κορμι....
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Ενταξει ειχε ωραιο κορμι αλλα πολυ μετρια φατσα.Ηταν και βιαστικη.Αν ηταν κανενα VFM τοτε θα ελεγα οτι το "χασαμε το κορμι"Οταν πρωτοεξαφανιστηκε η τσατσα του οικου μου ειχε πει οτι θα επιστρεψει τελος Μαιου....πριν κανα 20μερο που ξαναρωτησε μου ειπε οτι δεν θα ξαναεπιστρεψει....περισσοτερες λεπτομερειες δεν ξερω αλλα μαλλον το χασαμε το κορμι....
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.367
- Πόντοι
- 46.232
για άλλη Μπίανκα λέει ο φίλος , για άλλη του απάντησες εσύ ;)Μελαχρινό σκέτο, λες για την κοπέλα στο Φυλής 71 το πάνω που ήταν συνήθως στην πρωινή βάρδια... Είχα μάθει από σοβαρή πηγή ότι θα επέστρεφε μες τον Ιούλιο απ' την άδειά της, να σου πω την αλήθεια όμως έχω πάρα πολύ καιρό να περάσω από πρωινή βάρδια στη Φυλής, λείπει ακόμα; Για ένα διάστημα που έλειπε τη βάρδιά της την έκανε η Λάουρα που πριν μερικούς μήνες δούλευε πρωινή στο Φυλής 69 το κάτω.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
για άλλη Μπίανκα λέει ο φίλος , για άλλη του απάντησες εσύ ;)
Όπα, μπορεί να μπερδεύτηκα... Ε μα δε φταίω εγώ, δίνουν ελλιπείς πληροφορίες!
Τα έχουμε πει τύπε.......κανένα νέο για την νικολέτα από φ56?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις