You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Α γεια σου αυτην
Φίλε μια μέρα πήγα από Βριλησσού 36 και η τσατσά μου είπε ότι σταμάτησε να εργάζεται γιατί παντρεύτηκε!!! την χάσαμε την πουτάνα!
Επισκέπτης
οχι ρε γαμωτο περιεργη ξεπεριεργη με τετοια πιπα ηθελα εγω να της κανω προταση ..αλλα... δισταζα..
κωλάρα,βυζάρες,ατελείωτα πόδια και προστυχόφατσα!!!
Επισκέπτης
την εντόπισα την πουτάνα...εργάζεται στο studio Καρέα 30 και δηλώνει Μολδαβή!!! σύντροφοι είναι καλό μουνί αξίζει τον κόπο!!!
ΚΑΛΟ ΒΟΛΙτην εντόπισα την πουτάνα...εργάζεται στο studio Καρέα 30 και δηλώνει Μολδαβή!!! σύντροφοι είναι καλό μουνί αξίζει τον κόπο!!!
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 130
- Πόντοι
- 4.065
Μηπως ξερεις με ποιο ονομα εργαζεται τωρα?την εντόπισα την πουτάνα...εργάζεται στο studio Καρέα 30 και δηλώνει Μολδαβή!!! σύντροφοι είναι καλό μουνί αξίζει τον κόπο!!!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.707
- Πόντοι
- 42.697
την εντόπισα την πουτάνα...εργάζεται στο studio Καρέα 30 και δηλώνει Μολδαβή!!! σύντροφοι είναι καλό μουνί αξίζει τον κόπο!!!
ρεσπέκτ σύντροφε!
Η Σάσα είναι πολύ δυνατό τεμάχιο!
η προστυχόφατσα και το κορμί της μου θυμίζει τσόντα της private.
το δε γλυψαρχίδι που κάνει είναι απλά τέλειο και βασανιστικό.
απλά είναι ψυχάκιας και αν δεν πας με τα νερά της ή την πετύχει ανα έχει νευρα δεν περνάς καλά...
εγώ είχα βρεί τα κουμπία της και πάντα περνουσα καλά μαζί της...
ασε που μου έπιανε την πολυλογία για τα προσωπικά της κάθε φορά και βάραγε η τσατσα την πόρτα...
Η Σάσα στο μουνί της όμως...
Α , και κάτι άλλο: πάντα βγάινει στο σαλόνι τσίτσιδι χωρίς βρακί!!!
Επισκέπτης
Μηπως ξερεις με ποιο ονομα εργαζεται τωρα?
Πάλι σαν Μαρίνα εργάζεται,αλλά δηλώνει Μολδαβή και όχι Ρουμάνα!
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 130
- Πόντοι
- 4.065
Ευχαριστω ;)Πάλι σαν Μαρίνα εργάζεται,αλλά δηλώνει Μολδαβή και όχι Ρουμάνα!
Επισκέπτης
Ρε ποιός συγχώνευσε το θρεντ μου για τη Ρουμάνα πόρνη τη Μαρίνα με τις αναζητήσεις χαμένων ιερόδουλων και έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας?
Επισκέπτης
Η Γκαλίνα από Πιπίνου 118 που μετά πήγε Αγαθουπόλεως 54 όπου δούλευε ως Μελίνα σε αντικατάσταση της πρώτης Μελίνας που είχε φύγει,που δουλεύει τώρα;
Η Γκαλίνα από Πιπίνου 118 που μετά πήγε Αγαθουπόλεως 54 όπου δούλευε ως Μελίνα σε αντικατάσταση της πρώτης Μελίνας που είχε φύγει,που δουλεύει τώρα;
Σε αυτό σου το ερώτημα, νομίζω μόνο το FBI μπορεί να σου δώσει απάντηση...
Pitsirikos1
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 4.395
Εεεεεεε?Η Γκαλίνα από Πιπίνου 118 που μετά πήγε Αγαθουπόλεως 54 όπου δούλευε ως Μελίνα σε αντικατάσταση της πρώτης Μελίνας που είχε φύγει,που δουλεύει τώρα;
Agent Mounolder FBI. Γκαλίνα από Πιπίνου 118. Σύμφωνα με (ο θεός να τις κάνει) έγκυρες πηγές (η τσατσά του εν λόγω οίκου), η Γκαλίνα αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα χαρτιά της και μέχρι να λυθεί δεν μπορεί να γυρίσει Ελλάδα. Όσο για όσους δεν είχαν την τύχη να γνωρίσουν την κοπέλα, χάνουν. Ήταν μέσα στο top5 των πιο καυλιάρικων μορφών στον χώρο των στούντιο σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες της CIA.
Επισκέπτης
Agent Professor,State department:Arrest her and drive her to her natural area.Agent Mounolder FBI. Γκαλίνα από Πιπίνου 118. Σύμφωνα με (ο θεός να τις κάνει) έγκυρες πηγές (η τσατσά του εν λόγω οίκου), η Γκαλίνα αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα χαρτιά της.
Let me know about all investigations.Agent Mounolder πες μου για τη διάρκεια των συνευρέσεων μαζί της όλες τις φορές που πήγες.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις