Καλησπέρα, είμαι καινούριος στο forum και πραγματικά θα σάς ήμουν ευγνώμων αν κανείς γνωρίζει τι απέγινε η Μελίνα από Καλύμνου 48β, milf από τα λίγα, ήταν ένα από τα στανταράκια μου όταν έμενα Αθήνα, πριν 2,5 χρόνια περίπου, αλλά έχει εξαφανιστεί και η τσατσά δεν έχει ιδέα πού βρίσκεται.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Καλησπέρα, είμαι καινούριος στο forum και πραγματικά θα σάς ήμουν ευγνώμων αν κανείς γνωρίζει τι απέγινε η Μελίνα από Καλύμνου 48β, milf από τα λίγα, ήταν ένα από τα στανταράκια μου όταν έμενα Αθήνα, πριν 2,5 χρόνια περίπου, αλλά έχει εξαφανιστεί και η τσατσά δεν έχει ιδέα πού βρίσκεται.
[/quote
Καλως ηρθες στη παρεα....για τσεκαρε τροφωνιου μερια στη περιοχη της λιοσιων...απογευμα....χωρις να ειμαι σιγουρος......εγω εκει τη πετυχαινα συνεχεια.
anaptiras62
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά, ξέρει κανείς αν δουλεύει κάπου η Λολίτα από Ρουμανία;
Αναφέρομαι σε αυτήν:
Πριν λίγους μήνες ήταν στο Μαραθώνος 59Α και στο Βέργας 3, όπου και την είχα πετύχει τελευταία φορά...
Αναφέρομαι σε αυτήν:
Πριν λίγους μήνες ήταν στο Μαραθώνος 59Α και στο Βέργας 3, όπου και την είχα πετύχει τελευταία φορά...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.125
- Πόντοι
- 46.232
καλησπέρα όποιος φίλος δεί την γνωστή Μαρία ας μου πει παρακαλώ...
Είναι με την γνωστή Τασία στον γνωστό οίκο...............καλησπέρα όποιος φίλος δεί την γνωστή Μαρία ας μου πει παρακαλώ...
anaptiras62
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα,οποιος φιλος δει τη γνωστη ρενατα ας μου πει παρακαλω...
Μια μελαχροινή Θεσσαλονικιά με μεγάλα βυζιά που δούλευε παλιά στα μαγαζιά της Λιοσίων, συνήθως στο Βέργας 2;
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Ποια είναι η γνωστή Μαρία;;καλησπέρα όποιος φίλος δεί την γνωστή Μαρία ας μου πει παρακαλώ...
Μήπως η Πενταγιώτισσα;
King Of East
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2012
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Παίδες sorry αν σας τα πρήζω, η Χριστίνα που δούλευε Διδύμου 18Α στη θέση της Αντριάννας, ξερεί κανείς που είναι;
Edit: Επίσης υπάρχει στην Αλκαμένους 117 καθώς και στη Βέργας 3.
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
επέστρεψε και τη βρίσκεις πάλι στο Φυλής 66Α στην απογευματινή (2η) βάρδια!καλιμερα ψαχνω τη ρενατα τη μολδαβεζα
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
εξακολουθεί να είναι στο ίδιο σπίτι στον όροφο απλώς δεν έχει στανταρ μέρες και βάρδιες... ούτε η ίδια δε θα μπορούσε να σου απαντήσει αφού είναι ότι να 'ναιΗ μπάρμορα από φωκαίας 27 που βρίσκεται ξέρει κανείς ?? n.smirni 76 μήπως ξέρεις??
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Συμφωνα με τα λεγομενα μιας υπηρεσιας κανε μια βολτα δροσοπουλου 98 φιλε μου,μηπως τη πετυχειςΠαίδες sorry αν σας τα πρήζω, η Χριστίνα που δούλευε Διδύμου 18Α στη θέση της Αντριάννας, ξερεί κανείς που είναι;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.125
- Πόντοι
- 46.232
στην τρίτη την είχαμε πετύχει μπέμπα....Οπως σου ειπε ο Χιλνικ τσεκαρε Δροσοπουλου98
Επισης πριν λιγες μερες την ειχα πετυχει και Αδανων2 στη 2η βαρδια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2