You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
αυτη αλκιβιαδου δουλευε κανονικαειρηνη απο πολωνια.ρεπατζου αντριαννας πριν καποιο καιρο.ξανθια γκιλφ με μικρο βυζι
Αν γνωριζει κανεις..
δεν εχω περασει απο κει τελευταια να κοιταξω ομως...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.125
- Πόντοι
- 46.232
συνήθως επιστροφή πάλι στη Φυλής...........παντωσ εχει καμει ανερχωμενη καριερα !!μετα το στοθντιο σινιθωσ ποιο ειναι το επομενο σκαλοπατι?
kolokatastasi
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα συναγωνιστες...μια αασιατισσα νομιζω ταυλανδεζα ηταν που δουλευε βριλισου ξερετε κατι???η΄ γνκ για ασιατισσες??
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Εαν εννοεις την Νανα, εχει εδω και πολυ καιρο επιστρεψει στην Ταυλανδη..........καλησπερα συναγωνιστες...μια αασιατισσα νομιζω ταυλανδεζα ηταν που δουλευε βριλισου ξερετε κατι???η΄ γνκ για ασιατισσες??
kolokatastasi
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεν θυμαμαι ονομα..αλλα θυμαμαι το απιστευτο μασαζ και τι καυλα ηταν....φιλε ξερεις καμια αλλη ασιατισσα σ μπουρδελο η στουντιο?Εαν εννοεις την Νανα, εχει εδω και πολυ καιρο επιστρεψει στην Ταυλανδη..........
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Eχει περασει ατρκετος καιρος απο την τελευταια της εμφανιση.ρε παιδια η Τζένη απο Βριλησου 36 τι έγινε σταματησε? σορρυ αν εχει ειπωθει αλλα εχω μεινει λιγο πισω..
Φημολογηται οτι εχει σταματησει.
Μονιμα ή προσωρινα, ο χρονος θα το δειξει....
IasonL
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα κύριοι..
Αν και νομίζω είχε αναφερθεί αρκετά παλιαότερα,χωρίς όμως να δωθεί απάντηση,θυμάται κανείς μια Αφροδίτη από Βριλησσού 46,55 και 36 και αλλού,που δούλευε μέχρι το 2007-8? Δήλωνε Κύπρια νομίζω αλλά πολύ χλωμό να ήταν από έκει..Ψηλή μελαχρινή με πολύ ωραίο "μοντελέ" σώμα και πρόσωπο αν και οχι τόσο καλή από θέμα υπηρεσιών..
Αν και νομίζω είχε αναφερθεί αρκετά παλιαότερα,χωρίς όμως να δωθεί απάντηση,θυμάται κανείς μια Αφροδίτη από Βριλησσού 46,55 και 36 και αλλού,που δούλευε μέχρι το 2007-8? Δήλωνε Κύπρια νομίζω αλλά πολύ χλωμό να ήταν από έκει..Ψηλή μελαχρινή με πολύ ωραίο "μοντελέ" σώμα και πρόσωπο αν και οχι τόσο καλή από θέμα υπηρεσιών..
rollefermat
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά η Νίκη απο Ουγγαρία που δούλευε σε στούντιο Βουρβαχη 19, Πειραιώς 193, Κωνσταντινουπόλεως 61, Λεωφόρος Αθηνών 318 που βρίσκεται;Εξαφανισμενη απο παντού.Θα επανέλθει;
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
Παιδιά η Νίκη απο Ουγγαρία που δούλευε σε στούντιο Βουρβαχη 19, Πειραιώς 193, Κωνσταντινουπόλεως 61, Λεωφόρος Αθηνών 318 που βρίσκεται;Εξαφανισμενη απο παντού.Θα επανέλθει;
Λείπει εδώ και πολλούς μήνες. Χλωμό το βλέπω να επανεμφανιστεί.
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
πιθανον λες αυτη που δουλευει τωρα στην τριγγετοαλυσιδα. με ονομα afrodita πλεονΚαλησπέρα κύριοι..
IasonL
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πιθανον λες αυτη που δουλευει τωρα στην τριγγετοαλυσιδα. με ονομα afrodita πλεον
Αν και δεν έχω πάει με την "afrodita",οχι δεν πρόκειται για την ίδια.. Άλλος σωματότυπος,άλλο στυλ είχε εκείνη..
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ειναι στην Γερμανια εδω και καιρο.Παιδιά η Νίκη απο Ουγγαρία που δούλευε σε στούντιο Βουρβαχη 19, Πειραιώς 193, Κωνσταντινουπόλεως 61, Λεωφόρος Αθηνών 318 που βρίσκεται;Εξαφανισμενη απο παντού.Θα επανέλθει;
Αγνωστο εαν θα γυρισιε.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Δες την Αφροδιτη που εργαζεται αυτο τον καιρο στο 104.....Καλησπέρα κύριοι..
Ελληνιδα, ψηλη, μελαχρινη, πλουσιο φυσικο στηθος, οχι τοσο μοντελε σωμα πλεον......
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
O μεγιστος Cheyenne!!! Πρέπει να έχεις δίκιο για την Αφροδίτη. Είσαι ο αρχηγός της ...φυλής μας.
Ο ερωτών έγραψε Βρ46, η Αφροδίτη δούλευε σε Βρ42 (και Βουλ68) και πιό πριν στον όμιλο Πειρ 193 για τα οποία ο ερωτών δεν ανέφερε κάτι . Μάλλον αυτή που λες εσύ θα εννοούσε ο συνάδελφος.
Ο ερωτών έγραψε Βρ46, η Αφροδίτη δούλευε σε Βρ42 (και Βουλ68) και πιό πριν στον όμιλο Πειρ 193 για τα οποία ο ερωτών δεν ανέφερε κάτι . Μάλλον αυτή που λες εσύ θα εννοούσε ο συνάδελφος.
Επισκέπτης
Μηπως ξερει κανεις, σε ποιο STUDIO εργαζεται η ΚΑΡΙΝΑ, που δουλευε προ πενταετιας στο Μεταξουργειο, στο Ιασωνος 19Α, στον οροφο?Νομιζω οτι εχει αλλαξει το ονομα της - οταν εφυγε απο Μεταξουργειο - σε ΑΛΙΣΑ.Ευχαριστω!
xplorerxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Καλησπέρα αωνιστές επέστρεψα μετά από αρκετο διάστημα λόγω έρωτος.... Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει, ψάχνω μια κοπέλα από διδύμου 8 πάνω πάτωμα με πολύ μικρό στήθος μελαχρινή Αννα;;;;;; αν θυμάμε καλά πιθανόν Ρουμάνα.
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
πως ηταν αυτη που λες?Μηπως ξερει κανεις, σε ποιο STUDIO εργαζεται η ΚΑΡΙΝΑ, που δουλευε προ πενταετιας στο Μεταξουργειο, στο Ιασωνος 19Α, στον οροφο?Νομιζω οτι εχει αλλαξει το ονομα της - οταν εφυγε απο Μεταξουργειο - σε ΑΛΙΣΑ.Ευχαριστω!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις