mkavlos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 276
- Like
- 3.897
- Πόντοι
- 10.450
Την Νικολεττα που δουλευε μεχρι προτινος Βριλησσου και Κασανδρας την εχει δει κανεις? Την τελευταια φορα που την ειδα ηταν 15/05/2012 στο Βριλησσου 60 -Κατω
Την Νικολεττα που δουλευε μεχρι προτινος Βριλησσου και Κασανδρας την εχει δει κανεις? Την τελευταια φορα που την ειδα ηταν 15/05/2012 στο Βριλησσου 60 -Κατω
Μια κοπελα απο την Γερμανια ονοματι Λιλλυ εργαζεται στον ομιλο Πειραιως 193-Κηφισου 30.Παιδιά μία κοπέλα απο Γερμανία που την έλεγαν Λίλλυ και πριν δυόμισι χρόνια δούλευε Τριγγετά 3,ξέρεις κάποιος που βρίσκεται;
Kανένα νέο για τη Νίκη;Μετα απο τα Βούρβαχη 19 και Κωνσταντινουπόλεως 61 εργαστηκε για αρκετο διαστημα στο Πειριαως 193 - Κηφισου 30 - Λ. Αθηνων 318 αλλα ειναι αρκετος καιρος που ουτε και εκει φαινεται στα προγραμματα.
Μια κοπελα απο την Γερμανια ονοματι Λιλλυ εργαζεται στον ομιλο Πειραιως 193-Κηφισου 30.
Δεν γνωριζω ομως εαν ειναι η ιδια που αναφερεις οτι εργαζοταν στην Τριγγετα.
Πόσο πιο κοντά; Πες μου ρε φίλε, γιατί έχασα το κωλί και είμαι απαρηγόρητος...τα νεοτερα λενε οτι ειναι καπου ποιο κοντα απο Ρουμανια μου ειπε ο ιδιος φιλος
Στη Νικαια (της Γαλλιας) κανουν πιατσα εξω απο τα μεγαλυτερα μαγαζια και ξενοδοχεια πχξεπεσμός......η Σακίρα σίγουρα έχει πάει.....
ξέρεις τι λεφτά βγάζουν οι πουτάνες του δρόμου στο Παρίσι..........
ακομα την ψαχνεις ρε φιλε?Ρε παιδιά, το Κατερινάκι από Φυλης 134 και παλιότερα Ιάσωνος στα ζάκια, που έχει χαθεί;;;;;;;;;;;;
Πόσο πιο κοντά; Πες μου ρε φίλε, γιατί έχασα το κωλί και είμαι απαρηγόρητος...
Περίπου σαν της Αλιόνας, με τη διαφορά ότι ήταν πετίτ, μελαχρινή, και παιχνιδιάρα, πράγμα που με τρελαίνει...της είχα και λίγο αδυναμία, ήταν φορές που καθόταν μαζί μου μέχρι και 40'...ακομα την ψαχνεις ρε φιλε?
τοσο καλο τσιμπουκι εκανε?
ΗΠΑ,διακοπεςΗ Βαλέρια από Διδύμου και Αγκυρας ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
ματσατσουτσες τυπε?ΗΠΑ,διακοπες