Νέα

Αναβαθμιση σε Windows 10

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kongas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216

Αδερφέ εχω της ίδιας οικογένειας (5760). Εβαλες απο τη σελιδα της ΑΤΙ drivers και δε παίξανε; Βλεπω πως υποστηριζεται η καρτα σου (Mobility Radeon HD 5xxx series, εκδοση 15.7.1). Διαφορετικά απο τη σελιδα του κατασκευαστή; Μαλλον τα έχεις δοκιμάσει ηδη. Επίσης, θα πρότεινα να βάλεις μονο τους drivers και να μην αφήσεις να μπει το catalyst. H ati το έχει παραγαμησει με τα interfaces της.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Το γνωρίζω. Εσύ μάλλον δε γνωρίζεις το μηνυματακι που θα σου σκασει σήμερα, αυριο, μετα απο ενα μηνα. Οπως επίσης καταλαβαίνεις πως το ο,τι o loader των 7 ενεργοποίησε και τα 10, δεν τα κανει ΔΩΡΕΑΝ έτσι δεν είναι;

Τυπε αυτες ειανι υποθεσεις δικες σου , τι την περασες την MIcrosoft?ελληνικο δημοσιο? σημερα ισχυει και αυριο που ολοι μας εμπιστευτηκαν το παιρνουμε πισω?

Ο ιδιος ο Bill Gates εχει δηλωσει οτ προτιμαει ενα pc με σπασμενα windows παρα χωρις καθολου windows.

Πριν παω στα 10 στο desktop ειχα απο το 2012 7αρια σπασμενα με ενεργοποιημενα τα updates υπο τις ευλογιες της Microsoft.
Τις ιδιες παπαριες ακουγαμε και τοτε, οσοι εχετε σπασμενα μην αφηνετε τα updates γιατι καποια στιγμη η Microsoft θα βρει αφορμη και θα τα μπλοκαρει..  :jerking: :jerking: :jerking:

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
έχω τα 7 σπασμένα, μπορώ να πάω στα 10 update χωρίς format? και αν μπορώ αξίζει να το κάνω? δουλεύουν απρoβλημάτιστα τα 10?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
έχω τα 7 σπασμένα, μπορώ να πάω στα 10 update χωρίς format? και αν μπορώ αξίζει να το κάνω? δουλεύουν απρoβλημάτιστα τα 10?

Ναι τυπε αν σου ηρθε το μηνυμα προχωρα κανονικα, μολις τελειωσεις με την αναβαθμιση πηγαινε

πατας εκει που λεει δωρεαν ληψη εργαλειου, κατεβασε το

ΘΑ σου βγαλει 2 επιλογες και επιλεγεις την 2η
-Αναβαθμιση αυτου του υπολογιστη τωρα(την εχεις κανει)
-Δημιουργια μεσου εγκαταστσης για αλλο υπολογιστη

Στην επομενη καρτελα που λεει επιλογη εκδοσης, γλωσσας και αρχιτεκτονικης τσεκαρεις εκει που ''χρηση προτεινόμενων επιλογων για αυτον τον υπολογιστη''

Στην επομενη καρτελα διαλεξε usb flash σαν μεσο αποθήκευσης και τελειωσες.
Το προγραμμα θα δημιουργησει ενα bootable Windows 10 usb στικακι με το οποιο θα μπορεις να κανεις clean intall οσες φορες θες.Το βαζεις στο συρταρι και αν χρειαστει το χρησιμοποιεις.
Αν χρησιμοποιησεις το φλασακι σε αλλον υπολογιστη θα σου ζητησει κλειδί

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Δεν είναι καθόλου υπόθεση μου. Σε αυτα τα θέματα δεν γραφω εδω κάνοντας υποθέσεις. Κάνε μια αναζήτηση για blacklisted serials εξαιτίας αυτού του είδους αναβάθμισης. Γι αυτό δε προτείνω σε κανένα να τον κάνει. Οταν γράφουμε δημοσια προσέχουμε. Γράφουμε με στοιχεία, όχι υποθέσεις. Δε σκοπεύω να πάρω κανένα στο λαιμο μου.

placebo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.989
Πόντοι
201
Εχει λυσάξει η microsoft να μας κανει δωρο τα 10!!!!
αναρωτηθηκατε ποτε γιατί?
απο win 8.1 και πάνω βάζεις το ρουφιανο στο pc σου.
Για να μπεις σtο ιδιο σου το pc πρεπει να απαραιτητα να κάνεις login με mail.
Ολα υπο έλεγχο πια και με τη βούλα!!!
Αρχίζω μαθηματα LINUX.... :rockon:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Δε χρειάζεται να κάνεις login με mail φιλε. Μπορείς να το κανεις skip. Επισης μπορει να απενεργοποιηθει η αποστολή "ανωνυμων" πληροφοριων στη MS αλλα θελει λιγο ψαξιμο. Η αυξημένη επεμβατικοτητα ειναι γεγονος ομως.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εχει λυσάξει η microsoft να μας κανει δωρο τα 10!!!!
αναρωτηθηκατε ποτε γιατί?
απο win 8.1 και πάνω βάζεις το ρουφιανο στο pc σου.
Για να μπεις σtο ιδιο σου το pc πρεπει να απαραιτητα να κάνεις login με mail.
Ολα υπο έλεγχο πια και με τη βούλα!!!
Αρχίζω μαθηματα LINUX.... :rockon:
Kανεις λαθος,προαιρετικο ειναι το login με mail.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296

Τα 10άρια θα το βάλω το 2020. Έχω laptop 9 περίπου ετών. Έτρεχε vista. άλλαξα σκληρό, έβαλα ssd, έκανα και αναβάθμιση από vista στα 7. Και ο μπάρμπαHPpavilliondv6520 πάει σφαίρα.

Βέβαια, είμαι και συντηρητικός άνθρωπος, τρέχω ακόμη το office2003.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Σαν ταχύτητα παντως δεν εχεις να φοβασαι τιποτα. Φαντάσου τρεχω w10 pro σε ενα pc stick με 2gb ram, intel atom 1.44ghz και ενσωματωμένο τσιπ δίσκου με ελεεινες ταχυτητες εγγραφης και ανάγνωσης χωρίς κανένα πρόβλημα.

placebo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.989
Πόντοι
201
Kανεις λαθος,προαιρετικο ειναι το login με mail.
Πάντος σε καινουργιο laptop hp με win8.1 δεν υπηρχε αλλη επιλογη εκτοσ απο login με μειλ στο οποιο εστελναν 4ψηφιο κωδικο για ξεκλειδωμα

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Το laptop που έχω το αγόρασα το 2009 με αρχική εγκατάσταση vista,συνεχώς προβλήματα και επανεκκινήσεις,πέρασα σπασμένα τα win 7 ultimate,κι εδώ και καιρό έχω μόνιμο το εικονίδιο και τις ειδοποιήσεις για αναβάθμιση σε 10.Φυσικά δεν θα την κάνω προς το παρόν,αφού μια χαρά λειτουργεί το μηχάνημα.Εάν καταστεί αναγκαίο και αναπότρεπτο κάποια στιγμή,μήπως θα ήταν καλύτερο να επαναγκαταστήσω τα vista και να πάρω από γνήσιο πρόγραμμα τις ειδοποιήσεις,για να μην έχω πρόβλημα με το serial number;

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Πάντος σε καινουργιο laptop hp με win8.1 δεν υπηρχε αλλη επιλογη εκτοσ απο login με μειλ στο οποιο εστελναν 4ψηφιο κωδικο για ξεκλειδωμα

Στο κενο πεδίο που σου ειχε να βαλεις το mail, αν πατουσες back και ξανα επομενο για να σε βαλει στη σελιδα του mail, την δευτερη φορά θα σου εμφανιζε ενα κουμπί να προχωρησεις χωρις δηλωση mail. Too late now, αλλα τωρα το ξερεις για την επομενη εγκατασταση σου.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Το laptop που έχω το αγόρασα το 2009 με αρχική εγκατάσταση vista,συνεχώς προβλήματα και επανεκκινήσεις,πέρασα σπασμένα τα win 7 ultimate,κι εδώ και καιρό έχω μόνιμο το εικονίδιο και τις ειδοποιήσεις για αναβάθμιση σε 10.Φυσικά δεν θα την κάνω προς το παρόν,αφού μια χαρά λειτουργεί το μηχάνημα.Εάν καταστεί αναγκαίο και αναπότρεπτο κάποια στιγμή,μήπως θα ήταν καλύτερο να επαναγκαταστήσω τα vista και να πάρω από γνήσιο πρόγραμμα τις ειδοποιήσεις,για να μην έχω πρόβλημα με το serial number;

Απο vista δυστυχως δε θα παρεις ειδοποιηση για upgrade φιλε. Αν θελεις απλα να δοκιμασεις τα w10, κανε ενα partition τον σκληρο σου και βαλε καμια σπασμενη εκδοση w10 σε dual boot.

placebo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.989
Πόντοι
201
Στο κενο πεδίο που σου ειχε να βαλεις το mail, αν πατουσες back και ξανα επομενο για να σε βαλει στη σελιδα του mail, την δευτερη φορά θα σου εμφανιζε ενα κουμπί να προχωρησεις χωρις δηλωση mail. Too late now, αλλα τωρα το ξερεις για την επομενη εγκατασταση σου.
thx :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom