τυπε οτι και να κανει, τα χακέρια θα ειναι παντα ενα βημα μπροστα
Καταρχήν δεν θέλω να παρεξηγηθω έχω χρεισιμοποιήση και εγκαταστήση ( όταν δούλευα σε κάποιες εταιρίες στην Ελλάδα ) σπασμένα Windows απο τα 3.1 εως τα XP.
Δεν έχω τίποτα κατά σε αυτούς που τα χακάρουν και καλά κάνουν το εξηγώ πιο πάνω το γιατί.
Αλλά θα σου πω κάποια πράγματα.
- Φαντάζομαι ότι ξέρεις για τον ιο της "αστυνομίας" που κλείδωνε το PC.
- Εχεις δει κιόλας την μαύρη οθόνη που έλεγε οτι χρεισημοποιείς παράνομο λογισμικό ( μετά από κάποιο update ) και φυσικά πολλή εύκολα το ξεπερνούσες ξανα τρέχοντας το loader crack.
- Η microsoft που γνωρίζει και κρατάει των πυρήνα του λειτουργικού της κρυφό δεν θα μπορούσε να στο κλειδώσει το λειτουργικό μετά από ένα update και να σε αναγκάση να πληρώσεις;
- Μήπως κάνει λίγο τα στραβά μάτια σε όλο αυτό γιατί πουλάει το λειτουργικό σε κάθε νέο μηχάνημα ( έχει γίνει σε παγκόσμιο επίπεδο συζήτηση για το πόσο νόμιμο είναι αυτό ή εαν γίνεται να παρω μηχάνημα χωρίς λειτουργικό ).
- Το ότι απαίτησε από τους κατασκευαστές να επιβάλουν το UEFI και να ελέγχει τα αρχεία του συστηματος εάν πειραχτήκαν για τους ιούς. Δεν μπορούσαν να το κάνουν και για τα σπασμένα;
Θέτω τα ερωτήματα για χάρη συζήτησης και όχι για να την πω ή να επιβάλω την γνώμη μου.
Απλά συζητάμε.