Νέα

Αναβαθμιση σε Windows 10

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kongas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Ενδιαφέρον όλα αυτά μπράβο στην Microsoft.
Το παλεύει πολλή σκληρά να "πατάξη" την πειρατία στο λογισμικό.
Πέσαν οι πωλήσεις στις προηγούμενες εκδόσεις ( Windows Vista/7/8/8.1 ) και τα δίνει όλα τώρα.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Πέσαν οι πωλήσεις στις προηγούμενες εκδόσεις ( Windows Vista/7/8/8.1 ) και τα δίνει όλα τώρα.
Mια χαρα ειναι θα προτιμουσες να πληρωνες δηλαδη εσυ τυπε?

kariptru_01

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2015
Like
12
Πόντοι
1
Δώστε τα φώτα σας...... Σε μαϊμού win7 μπορώ να κάνω upgrade σε win10;;;Έχω προσπαθήσει διάφορα άλλα δεν......
Αφου ειναι μαϊμου, βρες και κατεβασε το καταλληλο (βαση της εκδοσης που διαθετεις) crack και οταν τα κανεις γνησια
κατεβασε ενα απο τα δυο αναλογως τι εχεις

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Mια χαρα ειναι θα προτιμουσες να πληρωνες δηλαδη εσυ τυπε?
Οχι λάθος δικό μου έτσι που το έγραψα.
Αλλωστε δεν χρεισιμοποιώ Windows παρα μόνο τώρα σε ένα εργο στην δουλειά που αναγκάστηκα.
Είμαι βασικά υποστηρικτής του ελεύθερου λογισμικού.
Απλά αναφέρω το γεγονός αυτό γιατί όταν ξεκίνησε η microsoft στην αρχή του 80 πουλούσε το τότε DOS της IBM 1$
Η τιμή από την IBM ήταν 30$.
Καταλαβαίνεις τώρα το πνεύμα μου πάνω σε αυτό το ζήτημα.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Αφου ειναι μαϊμου, βρες και κατεβασε το καταλληλο (βαση της εκδοσης που διαθετεις) crack και οταν τα κανεις γνησια
κατεβασε ενα απο τα δυο αναλογως τι εχεις
E τυπε το λογισμικο σαν λογισμικο ειναι γνησιο μαιμου σημαινει οτι ειναι σπασμενα το crack που αναφερες αντι για το γνησιο κλειδι αυτο πληρωνεις στη ουσια οταν τα αγοραζεις το κλειδι οχι το λογισμικο αυτο κατεβαινει και τζαμπα σαν trial γνησια γινοντε μονο με ενα κλειδι

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
τυπε οτι και να κανει, τα χακέρια θα ειναι παντα ενα βημα μπροστα  :rockon:

kariptru_01

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2015
Like
12
Πόντοι
1
E τυπε το λογισμικο σαν λογισμικο ειναι γνησιο μαιμου σημαινει οτι ειναι σπασμενα το crack που αναφερες αντι για το γνησιο κλειδι αυτο πληρωνεις στη ουσια οταν τα αγοραζεις το κλειδι οχι το λογισμικο αυτο κατεβαινει και τζαμπα σαν trial γνησια γινοντε μονο με ενα κλειδι
ενταξει ενεργοποιημενα τελοσπαντων να ειναι

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Εγώ τα κατέβασα και τα εγκατέστησα. Δεν τρελάθηκα  ούτε ικανοποίησαν της προσδοκίες μου

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
τυπε οτι και να κανει, τα χακέρια θα ειναι παντα ενα βημα μπροστα  :rockon:
Καταρχήν δεν θέλω να παρεξηγηθω έχω χρεισιμοποιήση και εγκαταστήση ( όταν δούλευα σε κάποιες εταιρίες στην Ελλάδα ) σπασμένα Windows απο τα 3.1 εως τα XP.
Δεν έχω τίποτα κατά σε αυτούς που τα χακάρουν και καλά κάνουν το εξηγώ πιο πάνω το γιατί.
Αλλά θα σου πω κάποια πράγματα.
- Φαντάζομαι ότι ξέρεις για τον ιο της "αστυνομίας" που κλείδωνε το PC.
- Εχεις δει κιόλας την μαύρη οθόνη που έλεγε οτι χρεισημοποιείς παράνομο λογισμικό ( μετά από κάποιο update ) και φυσικά πολλή εύκολα το ξεπερνούσες ξανα τρέχοντας το loader crack.

- Η microsoft που γνωρίζει και κρατάει των πυρήνα του λειτουργικού της κρυφό δεν θα μπορούσε να στο κλειδώσει το λειτουργικό μετά από ένα update και να σε αναγκάση να πληρώσεις;
- Μήπως κάνει λίγο τα στραβά μάτια σε όλο αυτό γιατί πουλάει το λειτουργικό σε κάθε νέο μηχάνημα ( έχει γίνει σε παγκόσμιο επίπεδο συζήτηση για το πόσο νόμιμο είναι αυτό ή εαν γίνεται να παρω μηχάνημα χωρίς λειτουργικό ).
- Το ότι απαίτησε από τους κατασκευαστές να επιβάλουν το UEFI και να ελέγχει τα αρχεία του συστηματος εάν πειραχτήκαν για τους ιούς. Δεν μπορούσαν να το κάνουν και για τα σπασμένα;

Θέτω τα ερωτήματα για χάρη συζήτησης και όχι για να την πω ή να επιβάλω την γνώμη μου.
Απλά συζητάμε.

karxarias79

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
133
Πόντοι
1
Δώστε τα φώτα σας...... Σε μαϊμού win7 μπορώ να κάνω upgrade σε win10;;;Έχω προσπαθήσει διάφορα άλλα δεν......

Φυσικα και μπορεις να κανεις αναβαθμιση.

Αν ειναι ενεργοποιημενα τα σπασμενα 7 τοτε κατεβασε απο την Microsoft τα 10αρια και κανε κανονικα αναβαθμιση,το μονο που θα προσεξεις ειναι αν τα 7 ειναι χ86 'η Χ64 για να βαλεις τα αντιστοιχα 10.Κλειδι δεν προκειται να σου ζητησει και τα ενεργοποιει αυτοματα.

Κατεβαζεις απο δω.

ΤIP

Αφου κανεις αναβαθμιση και ενεργοποιηθουν στην συνεχεια αν θες καθαρη εγκαστασταση κανεις φορματ και χωρις να βαλεις ΠΟΥΘΕΝΑ cd-key ενεργοποιουνται αυτοματα.Η microsoft για το activation κραταει στοιχεια απο την μητρικης και δικο σου και σε ενεργοποιει αυτοματα

sonapgr

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Εχει κατι χρησιμο η νεα εκδοση??

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Φυσικα και μπορεις να κανεις αναβαθμιση.

Αν ειναι ενεργοποιημενα τα σπασμενα 7 τοτε κατεβασε απο την Microsoft τα 10αρια και κανε κανονικα αναβαθμιση,το μονο που θα προσεξεις ειναι αν τα 7 ειναι χ86 'η Χ64 για να βαλεις τα αντιστοιχα 10.Κλειδι δεν προκειται να σου ζητησει και τα ενεργοποιει αυτοματα.

Κατεβαζεις απο δω.

ΤIP

Αφου κανεις αναβαθμιση και ενεργοποιηθουν στην συνεχεια αν θες καθαρη εγκαστασταση κανεις φορματ και χωρις να βαλεις ΠΟΥΘΕΝΑ cd-key ενεργοποιουνται αυτοματα.Η microsoft για το activation κραταει στοιχεια απο την μητρικης και δικο σου και σε ενεργοποιει αυτοματα

Τυπε εισαι ωραιος.  :rockon: :rockon: :rockon:

Για clean install τα αποχωρίζομαι τα 7αρια

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Εγω αναβαθμισα το desktop από 7 σε 10 χωρις προβλήματα. Με το laptop από 8.1 στα 10 δε μπορουσα να συνδεθω στο ιντερνετ. Ψαχτηκα αρκετα σε ξενα φορουμ αλλα λυση δεν βρηκα. Αναγκαστικα λοιπον να γυρισω στα 8.1 τα οποια και δε μου αρεσουν καθολου.

reoust

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
1
Καλησπέρα !!!

Εγώ έχω τα 8,0 - 8,1 original. Έκανα κράτηση για τα windows10, μου ήρθε μαιλ επιβεβαίωσης κράτησης, αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμα ειδοποίηση για να τα εγκαταστήσω. Γνωρίζει κάποιος να με φωτίσει? Απ'οτι ακούω εχει πάει σε όλους. Στο πηγάδι κατούρησα????? 

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
Και εγώ είχα τα 7 μαϊμού ενεργοποιημένα όμως, έβαλα τα 10 δεν είχα θέμα αναμονής ή κάτι τέτοιο κατέβηκαν τα εγκατέστησε και όλα οκ. Μπορεί να υπάρξει καμιά φορά κάποιο κόλλημα συνήθως όταν κάνει μόνο του updates αλλά σε γενικές γραμμές είναι μια χαρά. Από ότι μου έχουν πει θα είναι η τελευταία έκδοση που θα βγει και απλώς θα γίνονται updates πάνω σε αυτή.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Εγώ όποτε κάνω αναβαθμίσεις, απλά ΓΑΜΙΕΤΑΙ ο εκάστοτε υπολογιστής μου, πατόκορφα! Την έχω πάθει 2 φορές. Έχω χαλάσει 2 σταθερούς υπολογιστές έτσι. Δε λέω, μπορεί να είναι καλά τα 10, μπορεί να μην παθαίνει τίποτα το σύστημα, αλλά εγώ ...δεν το ρισκάρω! Μόνο που του σκόρπισε τα φωτογραφικά αρχεία του συναγωνιστή, φτάνει για να μην κάνω την αναβάθμιση. 7 και ξερό ψωμί! :rockon:

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.656
Πόντοι
31.558
Καλησπέρα !!!

Εγώ έχω τα 8,0 - 8,1 original. Έκανα κράτηση για τα windows10, μου ήρθε μαιλ επιβεβαίωσης κράτησης, αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμα ειδοποίηση για να τα εγκαταστήσω. Γνωρίζει κάποιος να με φωτίσει? Απ'οτι ακούω εχει πάει σε όλους. Στο πηγάδι κατούρησα????? 
κατέβασε τα χειροκίνητα

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
Εγώ όποτε κάνω αναβαθμίσεις, απλά ΓΑΜΙΕΤΑΙ ο εκάστοτε υπολογιστής μου, πατόκορφα! Την έχω πάθει 2 φορές. Έχω χαλάσει 2 σταθερούς υπολογιστές έτσι. Δε λέω, μπορεί να είναι καλά τα 10, μπορεί να μην παθαίνει τίποτα το σύστημα, αλλά εγώ ...δεν το ρισκάρω! Μόνο που του σκόρπισε τα φωτογραφικά αρχεία του συναγωνιστή, φτάνει για να μην κάνω την αναβάθμιση. 7 και ξερό ψωμί! :rockon:

Με τα 7 και εγώ πολύ ικανοποιημένος δεν θα τα έβαζα τα 10 αλλά μου το πρότεινε φίλος που ασχολείται με το αντικείμενο πάρα πολύ. Τον ρώτησα αν τα σηκώνει το δικό μου pc, μου είπε ναι και το έκανα. Αν είχες όντως τέτοιο θέμα μην βιαστείς δίκιο έχεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom