Νέα

Αναβαθμιση σε Windows 10

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kongas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Ηρθε ο δισκος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: και clean install στο λαπτοπ, το Σαβ/κο -αν και δεν εχω κολλήματα - θα κανω και στο desktop να φυγει η σαβουρα (τελειυταιο φορματ ηταν το 2012)

Συνημμένα

• ssd.jpg
    ssd.jpg
    268,5 KB · Εμφανίσεις: 57

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αμα εχεις σπασμενα προγραμματα π.χ. office στο πισι δεν ειναι επικινδυνο με τις ενημερωσεις να στα μπλοκαρει η μικροσοφτ? εγω για τον φοβο των ιουδαιων εχω μπλοκαρει τις ενημερωσεις απο τα παντα  :think:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Τα windows10 τα βρήκα απλά σκατά  :shit:

Χίλιες φορές τα 7 που είναι ολίγον σκατά  :2funny:

Zantarien

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Like
43
Πόντοι
1
Τα win10 θα λέει να τα βάλεις σε 2-3 χρόνια, υπάρχουν προβλήματα ακόμα..

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Τα windows10 τα βρήκα απλά σκατά  :shit:

Χίλιες φορές τα 7 που είναι ολίγον σκατά  :2funny:

Δεν ασχολήθηκες αρκετά μάλλον. Είναι ο,τι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει η Microsoft τα τελευταια 12 χρόνια. Πολύ καλή διαχείριση παλιού και νέου υλικού, σε ενα γρηγορο, μοντερνο και σταθερό περιβάλλον. Μπορω να πω με σιγουριά ο,τι αξιζει την αγορά γνησιου αντιγραφου.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Δεν ασχολήθηκες αρκετά μάλλον. Είναι ο,τι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει η Microsoft τα τελευταια 12 χρόνια. Πολύ καλή διαχείριση παλιού και νέου υλικού, σε ενα γρηγορο, μοντερνο και σταθερό περιβάλλον. Μπορω να πω με σιγουριά ο,τι αξιζει την αγορά γνησιου αντιγραφου.

τύπε εγώ δεν έχω ασχοληθεί αρκετά ?  :2funny:

εσύ που δεν ξέρεις ότι δίνονται δωρεάν από την microsoft

τι έχεις κάνει ?  :hammer:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
τύπε εγώ δεν έχω ασχοληθεί αρκετά ?  :2funny:

εσύ που δεν ξέρεις ότι δίνονται δωρεάν από την microsoft

τι έχεις κάνει ?  :hammer:

Είσαι ο θρίαμβος της ημιμαθιας! Εφτιαξες pc και κατεβασες ελευθερα τα 10 και τα εβαλες ε; Εκτος και αν εννοεις που τα δίνουν δωρεάν σε οσους με γνησιες αδειες W8.

Τα Windows γιναν freeware λοιπόν! Είσαι τεραστιος!

Επειδη είναι free, για τους βιτσιοζους που γουστάρουν να πληρώνουν, εχουν βγάλει και
Win 10 Vitsio edition:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Είσαι ο θρίαμβος της ημιμαθιας! Εφτιαξες pc και κατεβασες ελευθερα τα 10 και τα εβαλες ε; Εκτος και αν εννοεις που τα δίνουν δωρεάν σε οσους με γνησιες αδειες W8.

Τα Windows γιναν freeware λοιπόν! Είσαι τεραστιος!

Επειδη είναι free, για τους βιτσιοζους που γουστάρουν να πληρώνουν, εχουν βγάλει και
Win 10 Vitsio edition:

έλα διάβασε λίγο εδώ
γιατί τα έβαλα την προηγούμενη εβδομάδα πάνω σε 7αρια σπασμένα  :2funny:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Λοιπόν τι έχεις να πεις φίλε μου gatekeeper ?  :coffee:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Το γνωρίζω. Εσύ μάλλον δε γνωρίζεις το μηνυματακι που θα σου σκασει σήμερα, αυριο, μετα απο ενα μηνα. Οπως επίσης καταλαβαίνεις πως το ο,τι o loader των 7 ενεργοποίησε και τα 10, δεν τα κανει ΔΩΡΕΑΝ έτσι δεν είναι;

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Το γνωρίζω. Εσύ μάλλον δε γνωρίζεις το μηνυματακι που θα σου σκασει σήμερα, αυριο, μετα απο ενα μηνα. Οπως επίσης καταλαβαίνεις πως το ο,τι o loader των 7 ενεργοποίησε και τα 10, δεν τα κανει ΔΩΡΕΑΝ έτσι δεν είναι;

δεν καταλαβαίνω τι λες  :huh:

παρόλα αυτά τώρα έχω 7 ultimate 64bit και δεν

έχω καμία ανάγκη τα 10  :sunglasses:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
δεν καταλαβαίνω τι λες  :huh:

παρόλα αυτά τώρα έχω 7 ultimate 64bit και δεν

έχω καμία ανάγκη τα 10  :sunglasses:

Α τώρα δεν εισαι λαλιστατος; Αυτο που λέω είναι πως δεν ήταν και δεν είναι δωρεάν τα Windows. Ποτε και πουθενά. Απόδειξη; Παρε ενα μη-ενεργοποιημενο αντίγραφο w7 χωρίς loader χωρίς crack, και προσπαθησε να κανεις update σε w10. Τοτε θα δεις ποσο free ειναι..

Αυτά από μένα και να μη πεταμε ετσι εξυπναδες στον αερα ναι; Καληνύχτα για τώρα!

Επισκέπτης
τι μνμ θα σκασει φιλε?

alex_ander

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους.
Να πω κι εγώ την εμπειρία μου για τα win10.
Έχοντας laptop με win7 μπήκα στον πειρασμό και αναβάθμισα σε win10 χωρίς να το πολυψάξω. Η αναβάθμιση έγινε το καλοκαίρι όπου μεσολάβησε στο ενδιάμεσο ένα ιατρικό μου πρόβλημα, κάτι διακοπές για ανάρρωση και καλοκαιρινά μπάνια οπότε τα win10 έμειναν αδοκίμαστα.
Γυρνώντας και ξεκινώντας την δοκιμή ανακάλυψα ότι η κάρτα γραφικών δεν ήταν συμβατή οπότε δεν έπαιζαν τα video αρχεία. Άκουγα μόνο ήχο αλλά είχα black screen. Τα games παραδόξως παίζαν όλα καλά.
Επίσης υπήρχε πρόβλημα με τα video στο internet. Ειδικά στον Browser των win10 στον Microsoft Edge δεν έπαιζε τίποτα (εννοώ youtube κ.λπ.) στον Chrome μετά από κάτι ρυθμίσεις τα video παίξανε. Πιστεύω με λίγο ψάξιμο θα παίζανε και στο Edge.
Σαν λειτουργικό είναι σαφώς καλύτερο απ' τα win7 και αν δεν μου παρουσίαζε τα παραπάνω προβλήματα θα το είχα κρατήσει. Ευτυχώς είχα κρατημένα backup του παλιού μου συστήματος, γιατί είχε περάσει ο ένας μήνας που σου δίνει περιθώριο η Microsoft για να επανέλθεις στο προηγούμενο λειτουργικό.
Η πρότασή μου λοιπόν είναι, πριν κάνετε οτιδήποτε να ελέγξετε τις συμβατότητες (ειδικά στην κάρτα γραφικών) ειδικά όσοι έχετε παλιά συστήματα.

Υ.Γ. Ακόμα και τώρα που έχω επαναφέρει τα win7, το μήνυμα για την αναβάθμιση σε win10 υπάρχει και μπορώ να το ξαναδοκιμάσω αν θέλω. Αν υπάρξουν στο μέλλον νέοι drivers απ' την AMD για την κάρτα γραφικών μου θα το ξανασκεφτώ.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους.
Να πω κι εγώ την εμπειρία μου για τα win10.
Έχοντας laptop με win7 μπήκα στον πειρασμό και αναβάθμισα σε win10 χωρίς να το πολυψάξω. Η αναβάθμιση έγινε το καλοκαίρι όπου μεσολάβησε στο ενδιάμεσο ένα ιατρικό μου πρόβλημα, κάτι διακοπές για ανάρρωση και καλοκαιρινά μπάνια οπότε τα win10 έμειναν αδοκίμαστα.
Γυρνώντας και ξεκινώντας την δοκιμή ανακάλυψα ότι η κάρτα γραφικών δεν ήταν συμβατή οπότε δεν έπαιζαν τα video αρχεία. Άκουγα μόνο ήχο αλλά είχα black screen. Τα games παραδόξως παίζαν όλα καλά.
Επίσης υπήρχε πρόβλημα με τα video στο internet. Ειδικά στον Browser των win10 στον Microsoft Edge δεν έπαιζε τίποτα (εννοώ youtube κ.λπ.) στον Chrome μετά από κάτι ρυθμίσεις τα video παίξανε. Πιστεύω με λίγο ψάξιμο θα παίζανε και στο Edge.
Σαν λειτουργικό είναι σαφώς καλύτερο απ' τα win7 και αν δεν μου παρουσίαζε τα παραπάνω προβλήματα θα το είχα κρατήσει. Ευτυχώς είχα κρατημένα backup του παλιού μου συστήματος, γιατί είχε περάσει ο ένας μήνας που σου δίνει περιθώριο η Microsoft για να επανέλθεις στο προηγούμενο λειτουργικό.
Η πρότασή μου λοιπόν είναι, πριν κάνετε οτιδήποτε να ελέγξετε τις συμβατότητες (ειδικά στην κάρτα γραφικών) ειδικά όσοι έχετε παλιά συστήματα.

Υ.Γ. Ακόμα και τώρα που έχω επαναφέρει τα win7, το μήνυμα για την αναβάθμιση σε win10 υπάρχει και μπορώ να το ξαναδοκιμάσω αν θέλω. Αν υπάρξουν στο μέλλον νέοι drivers απ' την AMD για την κάρτα γραφικών μου θα το ξανασκεφτώ.

ποιά VGA έχεις ? Θα σου στείλω link...

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
τι μνμ θα σκασει φιλε?

Αν δεν περαστεί νεος loader (crack δηλαδη) θα εμφανισει μια μερα μήνυμα πως χρειάζεται ενεργοποίηση η έκδοση των Windows (ασχετα πως φαίνεται τωρα ενεργοποιημενο). Οποτε κάποια στιγμή δε θα έχει πρόσβαση. Υπάρχουν αναφορές που λενε πως γίνονται σταδιακα blacklisted τα serials τα οποία είχαν ενεργοποιηθεί ετσι. Η αποψη μου είναι πως αξιζει η αγορά (υπάρχουν στο ebay οικονομικά licences απο free upgrades καποιων). Είναι ενα λειτουργικο που φαίνεται πως θα μείνει καιρό. Διαφορετικά, καθαρη εγκατάσταση προ-σπασμενων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom