Γουστάρω θείες
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2023
- Like
- 207
- Πόντοι
- 20
Αυτό ακριβώς. Not sure...yet....σαλονι γιατι με ερωτηματικο΄΄; αρα δεν εισαι και σιγουρος.
Αυτό ακριβώς. Not sure...yet....σαλονι γιατι με ερωτηματικο΄΄; αρα δεν εισαι και σιγουρος.
Δεν ηταν μαλακας ο φίλος, πάνω στο σεξ ζήτησε να χησει στο στόμα τα πήρε η άλλη κανονικά και μετά του ζητούσε+20 όταν τσινισε ο δικός μου άρχισαν τα όργαναΚαλός μαλάκας και ο γνωστός σου.Για ένα χύσιμο στο στόμα απειλούσε με την αστυνομία.Για κάτι τέτοιους αούγκανους σαν και αυτόν βάζουν τις κάμερες οι νταβάδες.Δεν τους δικαιολογώ βέβαια,γιατί είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Και πάλι δεν απειλείς με αστυνομία.Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που το δέχονται με ευχαρίστηση το CIM.Δεν ηταν μαλακας ο φίλος, πάνω στο σεξ ζήτησε να χησει στο στόμα τα πήρε η άλλη κανονικά και μετά του ζητούσε+20 όταν τσινισε ο δικός μου άρχισαν τα όργανα
Ολα αυτά έγιναν από την Βίκυ άκου να δεις κ Εγώ πήγαινα άοπλος εκείΧαίρομαι που επιβεβαιώνομαι για τις κάμερες τις βικις από ακόμα ένα συνάδελφο σχετικά με θέμα εκβιασμού κτλ με υλικό από κάμερα μια φορά μου είχε πει ένας γνωστός σε θέμα που είχε με μια του επαγγέλματος σχετικά με την έξτρα χρέωση του χυσιματος σε στόμα και απείλησε με αστινομια δέχθηκε την επόμενη ημέρα τηλέφωνο από το ον νταβα που του είπε μην προχωρήσει τπτ επειδή θα διαρρεύσει υλικό και τελείωσε εκεί το θέμα
Δεν είπα ότι έγινε στην Βικι αυτό με τον φίλο μου απλά είπα περιστατικό που ετχε σε χώρο με κάμερες(αφού δεν χρεώνει έξτρα να την χύσεις στο στόμα και να τα κατάπιε) και ότι μπορεί να γίνει στον καθένα μας όταν πάνε σε σπίτι με κάμερες όπως Βίκι νταμες Εβίτα κτλ δενΟλα αυτά έγιναν από την Βίκυ άκου να δεις κ Εγώ πήγαινα άοπλος εκεί
Να σοβαρευτούμε λίγο φτάνει το παραμύθι
Lucky guess. Η μία ήταν η Σάσα και η άλλη η Τάνια;Επίσκεψη στο νταμες στην όλγας. Συναντήση με 2 40αρες Ρωσίδες. Δεν ήταν αυτό που περίμενα γιατί από τις φωτό τους είναι καλύτερες αλλά λέω δεν γαμιεται. Τελικά ανταπέδωσε με το παραπάνω. Και τις 2 μαζί τρελό ρούφηγμα και δάχτυλα. Ξέρανε πολύ καλά την δουλειά τους. Η μια δεχόταν και πρωκτικό και η κατάθεση έγινε πάνω στο στήθος τους
Δεν θυμάμαι ονόματα είναι η αλήθεια. Η μια ήταν ξανθιά και η άλλη μελαχρινήLucky guess. Η μία ήταν η Σάσα και η άλλη η Τάνια;
Η Σάσα είναι 55 και λέει 45 ενωωστο τηλέφωνο λένε 35..Δεν θυμάμαι ονόματα είναι η αλήθεια. Η μια ήταν ξανθιά και η άλλη μελαχρινή
Και μόνο που γράφεις έτσι για το σκυλάκι που έφυγε είσαι άξιος χεσιματος στη μάπα γελοίεΓιατί θυμώνεις @John_282 ? Μια ποτανα ολκηςειναι που δίνει κωλο μουνι κ τ παίρνει σ στόμα για λεφτά όταν κάποια για το μπογιοκο κάνει τ πάντα δεν υπάρχει ηθική από μεριά της. Είσαι καλός τύπος κ στα λέω Μ αγάπη αυτά
Δεν καταλαβαίνω που πιάστηκες και με κράζεις μου είχα πει ότι ψόφησε το σκυλάκι της το οποίο δεν ισχύει τελικά μιας και το ιδα ζωντανο και το έγραψα ή για το ότι γαβγίζει όταν πήδανε την κυρά του κλειδωμένο σε δωμάτιο? Δεν ειχα γράψει κάτι κακό η ψέμμα προς γνώση σας έχει καινούριο γκόμενο ή νταβα που αγαπάει πολυΚαι μόνο που γράφεις έτσι για το σκυλάκι που έφυγε είσαι άξιος χεσιματος στη μάπα γελοίε
τον αγαπαει πολυ και γιαυτο γαμιεται στην δουλεια.Δεν καταλαβαίνω που πιάστηκες και με κράζεις μου είχα πει ότι ψόφησε το σκυλάκι της το οποίο δεν ισχύει τελικά μιας και το ιδα ζωντανο και το έγραψα ή για το ότι γαβγίζει όταν πήδανε την κυρά του κλειδωμένο σε δωμάτιο? Δεν ειχα γράψει κάτι κακό η ψέμμα προς γνώση σας έχει καινούριο γκόμενο ή νταβα που αγαπάει πολυ
τον αγαπαει πολυ και γιαυτο γαμιεται στην δουλεια.
Αρά μας είπες ψέματα κοινώς παπατζης όπως τότε με την κοπέλα στα Πυλαίωτικα π ήταν άλλο ένα παραμύθι οπότε παπατζης κ παραμύθατζης συγχρόνωςΔεν καταλαβαίνω που πιάστηκες και με κράζεις μου είχα πει ότι ψόφησε το σκυλάκι της το οποίο δεν ισχύει τελικά μιας και το ιδα ζωντανο και το έγραψα ή για το ότι γαβγίζει όταν πήδανε την κυρά του κλειδωμένο σε δωμάτιο? Δεν ειχα γράψει κάτι κακό η ψέμμα προς γνώση σας έχει καινούριο γκόμενο ή νταβα που αγαπάει πολυ
Ο τύπος κράζει συνέχεια την Βίκυ και όλο σε αυτήν πηγαίνειΑρά μας είπες ψέματα κοινώς παπατζης όπως τότε με την κοπέλα στα Πυλαίωτικα π ήταν άλλο ένα παραμύθι οπότε παπατζης κ παραμύθατζης συγχρόνως
Εχεις τηλ απο ευα;Καμία από τις 2
ΝαιΞέρει κανείς τιμές για MaryG?